Eshte 3 ore film.90-të minutëshe.
Ne kte film marrin pjese shum aktore te njohur, eshte biografia e Hitlerit qe nga femijria edhe ngritja e tij. Eshte film i bukur intrigues. Ja vlen ta shohesh.
Shikoje pak, a ja vlen
Eshte 3 ore film.90-të minutëshe.
Ne kte film marrin pjese shum aktore te njohur, eshte biografia e Hitlerit qe nga femijria edhe ngritja e tij. Eshte film i bukur intrigues. Ja vlen ta shohesh.
Shikoje pak, a ja vlen
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
E kam parë, thjesht nuk po më kujtohej titulli. Ka shum pasaktësi në Historin e LII-të Botërore. Sado jam amator në njohurit e mija për LII-të po disa gjëra i kam lexuar. Portretizimi i Hitlerit është bërë shum njerëzor dhe aspak për atë natyrë që përfaqëson. Kam lexuar disa libra ku kanë studiuar jetën dhe sjelljen e tij, janë Psikolog të njohur të cilët morën përsipër të nxjerrin karakterin e Hitlerit nga foshnjëria deri në vdekjen e tij. Film intrigues kur nuk e njeh Historin e LII-të, kur e njeh dhe ke njohuri nuk të intrigon aspak dhe të duket më tepër si një film dokumentar dhe aspak real.
Frequently Asked Questions About Time Travel
Worth watching.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ore sa filma ne dite sheh ti?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Tomi and Jerry ...............
Jeto sot se neser nuk i dihet
une se fundi pash nji film nga nji ngjarje e vertet per emigracionin spanjoll ne australi ...
vertet gjithku vuajtje dhe perqarje e shaktrrime familesh........."La spanjola"
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Out post.
Goxha film
Do ulem tani dhe do shoh 'The burning Plain' .
http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe>
Krijoni Kontakt