Close
Faqja 106 prej 111 FillimFillim ... 65696104105106107108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,051 deri 1,060 prej 1110
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Pash kete filmin qe i kishte ngelur merak Pinkut dhe Ervises. Goca me humbet 1 ore e 45 minuta nga jeta ime. S'ua kisha per borxh lol.

Spoil

Filmi me i dobet qe kam pare, jo me kot ishte renditur i 25 ne listen e 100 filmave me te keqinj (sipas The Times). Skena te gjata, pa aksion, qe parashikoheshin ne sekonden e pare qe nisnin. I kam inat keto filmat qe kane skena non-sens, me gabime trashanike. Si per shembull, te dy djali e ajo gruja u kapen prap mbasi u arratisen, ai picirruku i vogel nuk u fshihte dot ne ate pyll te madh, ose andej nga liqeni po direkt si cjapi ke kasapi. Ose ajo gruja (Naomi Watts) qe dilte ne mes te rruges si gangstere lol. Gjate gjithe pjese se pare te filmit ata dy cunat kercenonin familjen me i shkop golfi, po si nuk i ra ndermend asnjerit te merrte naj thike nga guzhina e t'u cante barkun? Ta provonin njeher lol. Por me gallata ishte kur i rane me shkop golfi atij burrit dhe ky direkt therrmoi gjurin, sikur ta kishte shtypur fadroma. Lere me pastaj kur u vra Tomi shkon ai psikoja e kthen kohen pas me telekomande televizori . Ne kete pike e prishen fare, ja futa me forward vazhdimin, nuk i pertyp dot keto gjera. Mbyllja pa pike lidhje, vetem regjisori mund ta shpjegoje se pse i dha fund ashtu.

Si perfundim, don't waste ur time me Funny Games. Worthless.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 18-09-2009 më 07:54
    Life's too short to remove USB safely.

Zogu Arberor Maska e zogu kosovar
    Anëtarësuar
    19-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Internet
    Postime
    408
    The tiger blade
    Kurrë mos thuaj kurrë.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Pash kete filmin qe i kishte ngelur merak Pinkut dhe Ervises. Goca me humbet 1 ore e 45 minuta nga jeta ime. S'ua kisha per borxh lol.

Spoil

Filmi me i dobet qe kam pare, jo me kot ishte renditur i 25 ne listen e 100 filmave me te keqinj (sipas The Times). Skena te gjata, pa aksion, qe parashikoheshin ne sekonden e pare qe nisnin. I kam inat keto filmat qe kane skena non-sens, me gabime trashanike. Si per shembull, te dy djali e ajo gruja u kapen prap mbasi u arratisen, ai picirruku i vogel nuk u fshihte dot ne ate pyll te madh, ose andej nga liqeni po direkt si cjapi ke kasapi. Ose ajo gruja (Naomi Watts) qe dilte ne mes te rruges si gangstere lol. Gjate gjithe pjese se pare te filmit ata dy cunat kercenonin familjen me i shkop golfi, po si nuk i ra ndermend asnjerit te merrte naj thike nga guzhina e t'u cante barkun? Ta provonin njeher lol. Por me gallata ishte kur i rane me shkop golfi atij burrit dhe ky direkt therrmoi gjurin, sikur ta kishte shtypur fadroma. Lere me pastaj kur u vra Tomi shkon ai psikoja e kthen kohen pas me telekomande televizori . Ne kete pike e prishen fare, ja futa me forward vazhdimin, nuk i pertyp dot keto gjera. Mbyllja pa pike lidhje, vetem regjisori mund ta shpjegoje se pse i dha fund ashtu.

Si perfundim, don't waste ur time me Funny Games. Worthless.

Jack, po sugjerimi im ishte per shpi. Film me shty oren dhe ti. Nuk eshte se e vleresova, nga ato qe ja vlejne te shkojne ti shikosh ne cinema. Lol

Hej po nuk te acaronte aman, kur e kapen ate dhe e sollen prape ne shtepi - that's it, nuk e shoh me thashe . Po prape nuk lujta nga kolltuku.

Meqe te kam borxh, do te sugjeroj ndonje tjeter, me happy ending

Pashe komplet Sopranos. Me kishin humbur shume seri dhe e ula menderen me nge e i pashe te gjitha. Jo keq...

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Gli ultimi della classe.

I lezecem.
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    E keqja eshte se une asnjehere nuk i fiksoj titujt e filmave qe shikoj.
    Feelings change - memories don't.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    "Hitler : The Rise Of Evil"

Shum film i bukur.

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    "Love Happens"

Janë disa hapa që duhen ndërmarrë në humbjen e një njeriu të dashur, në filmin "Love Happens" reflektohet qartë. Ndërkohë (Burke), i luajtur nga Aaron Eckhart i cili ecën nërpmjet njerëzve dhe aneksave të tyre, i cili i shmanget ballafaqimeve e tij deri sa ai vjen ballë për ball me (Eloise), luajtur nga Jennifer Aniston. Nga atje ai duhet të merret me dhimbje të mprehta dhe të rrepta për tu përballur me realitetin mbi vdekjen e gruas së tij. Në dukje duket si një dramë, komedi e butë e cila kthehet në një dhimbje. Nga fillimi në fund jemi futur në temat e dëshpëruara. Nga fundi i filmit ndiheni mbuluar si dhe në depresion të karakterit kryesor. Nëse ju pyesin çfarë do të merrni nga filmi, përgjigjia: "ajër të pastër". Një melodramë që trasmeton emocione të forta, dhe e këndshme për tu parë.

P.s Pastërtia e filmit ku e mora linte shum për të dëshiruar, e xhiruar me kamer dore dhe aspak cilësore.

P.s1 Nuk po ju them më shum pasi dua ta shikoni filmin. Thjesht kapa fillimin mesin dhe fundin

Ua këshillojë ta shikoni, nuk do mërziteni.

Ky filmi del sot ne kinema. Do pres deri sa ta gjej ne kompjuter.

P.S. Aikido, sa romantik qenke mo cun qe paske pa a total chick flick.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ky filmi del sot ne kinema. Do pres deri sa ta gjej ne kompjuter.
    Ja ta heq unë kuriozitetin Aaron Eckhart, e qan rolin e "Guru's", po kur i ndodh fatkeqësia ka frikë të përballet me atë. Jennifer Aniston, shum e zonja për ta futur në kthetra

P.s Unë do ta rishikojë prap kur të dali cilësi e mirë. Ishte film shum i bukur dhe ja vlen ta rishikosh. Qartësia dhe skenat ndikojn më pozitivisht në shikim e këtij filmi, pasi e bukura është kur futesh brënda në Film.

P.s Apollyon na jep disa detaje më shum. Të paktën ja vlen ta shikojm apo do jet thjesht një humbje kohe 90-të minutëshe. Kam besim se filmat me tematik Historike janë të bukur, gjithmon kur ka një skenar të besueshëm.

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Elmaz Plava
    Nga Davius në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Lamtumira fundit e Vath Koreshit
    Nga Brari në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:16
  5. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •