Close
Faqja 12 prej 30 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 298
    Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    nga Llapi

pos keshtu ta barazoin kriminelin e kasapin e ballkanit sllobodan millosheviqin me Enverin

Pse ku qendron ndryshimi? Nen regjimin e Sllobodanit u vrane mijera shqiptare, nen regjimin e Enverit u vrane mijera shqiptare. I dyti madje i ka vrare megjithese ishte vete shqiptar (?!). Ti e ata te tjeret qe i ke per shoke e qe mbushni salle te perkujtoni qoftelargun, cfare ndryshimi shihni mes vetes tuaj dhe atyre qe bejne perkujtim te Sllobodanit e vepres se tij vrastare ndaj shqiptareve ne Kosove?

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Dita Lexo Postimin
    Pse ku qendron ndryshimi? Nen regjimin e Sllobodanit u vrane mijera shqiptare, nen regjimin e Enverit u vrane mijera shqiptare. I dyti madje i ka vrare megjithese ishte vete shqiptar (?!). Ti e ata te tjeret qe i ke per shoke e qe mbushni salle te perkujtoni qoftelargun, cfare ndryshimi shihni mes vetes tuaj dhe atyre qe bejne perkujtim te Sllobodanit e vepres se tij vrastare ndaj shqiptareve ne Kosove?
    Rinia dhe Enver Hoxha këndojnë për Kosovën
    http://de.youtube.com/watch?v=jVS8fC...eature=related
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

O llap pash zotin propagande per Enverin do na besh ti ketu tani? Ju Enverit i degjuat vetem emrin ndersa ne ja provuam ne lekure egersine. Rri pash ate zot e mos na hap barkun. Mos e permend litarin ne shtepine e te varurit se sta di kush per te mire.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    na le rehat pash njat zot qe te ka fale!!!
    Enverin e njihnim me mire se juvet!
    per te kenduar i ka kenduar partise dhe pushtetit tia per 50 vite,madje dhe popullin masakroj duke mashtruar,persekutua,burgosur e internuar,ishte e gjithe shqipria ne nje persekutim total,populli trajtohej si kafshe!!!
    shikoj krmet e Enverit ,ne kembim te asaj qe ti na solle !!!
    http://uk.youtube.com/watch?v=MQSQDvBtBng

Ylli i mëngjesit Maska e edona
    Anëtarësuar
    26-10-2002
    Vendndodhja
    diku larg, shume larg,
    Postime
    200
    per kete psikopat dhe per disa shoke te tij duke perfshi slloben, hitlerin, sadamin edhe toka me duhet se qan, edhe ajo nuk i do
    edhe per te eshte nje bare e rende qe trupat e tyre te kalben
    ylli i mëngjesit

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    na le rehat pash njat zot qe te ka fale!!!
    Enverin e njihnim me mire se juvet!
    per te kenduar i ka kenduar partise dhe pushtetit tia per 50 vite,madje dhe popullin masakroj duke mashtruar,persekutua,burgosur e internuar,ishte e gjithe shqipria ne nje persekutim total,populli trajtohej si kafshe!!!
    shikoj krmet e Enverit ,ne kembim te asaj qe ti na solle !!!
    http://uk.youtube.com/watch?v=MQSQDvBtBng
    Une nuk muj ta dij se au denue kush pa faj apo me faj ne Shqiperi sepse nuk kam jetue atje
    por per ata qe jan denue qe kan ardhur nga Kosova ne Shqiperi pjesa dermuese e tyre kan qen te porositur nga UDB-eja serbo-sllave dhe me te drejt jan denue ne shtetin am i njof disa te till.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Llapi , Mendoje qe êshte e teper qe po i sjelle kto dukomente kêtu . Kure e dime se 90% popullata nuk e dojne per shume arsye:
    1. Xhaxhi ka qenê diktatore.
    2. Ai ka lujte rolin e mbretit xhelat , qe kushe nuk ju perkulet ta vranê. dhe shume gjera tjera te pa drejta .

Unê qdo here kom pase respekt per xhaxhin , por pasi kom mesuare shum gjera te shemtura per tê , e urrej si ka munder te veproj ashtu me popllin e vetê , ku s'ka pase te drejte ta kundershtoj askush , as ta shprehe mendimin e vetê , e ka konsideruar veten si "zot"

Ne kemi posterin e ti , dhe une kurre nuk ulêm perballe ati posteri se nuk dua ta shikoj me sy , keshtu nganjere them ta grisi po hmmm xhixha

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    dikush ma t'enverit diksuh t'sales dikush t'rugoves secili n'shpi t'vet per hesap t'vet.
    Shif ,shif kush flet ti qe i fut fundet te shtepit e tjerve ,i ke harru temat e tjera qe ke llap ,duke i mesuar te tjeret se çfere duhet te bejne.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Llapi , Mendoje qe êshte e teper qe po i sjelle kto dukomente kêtu . Kure e dime se 90% popullata nuk e dojne per shume arsye:
    1. Xhaxhi ka qenê diktatore.
    2. Ai ka lujte rolin e mbretit xhelat , qe kushe nuk ju perkulet ta vranê. dhe shume gjera tjera te pa drejta .

Unê qdo here kom pase respekt per xhaxhin , por pasi kom mesuare shum gjera te shemtura per tê , e urrej si ka munder te veproj ashtu me popllin e vetê , ku s'ka pase te drejte ta kundershtoj askush , as ta shprehe mendimin e vetê , e ka konsideruar veten si "zot"

Ne kemi posterin e ti , dhe une kurre nuk ulêm perballe ati posteri se nuk dua ta shikoj me sy , keshtu nganjere them ta grisi po hmmm xhixha
    Amani o Shqiptar çna ka gjet ,shif aman ça shkrun ,ne nje vend shkrun rrofte enver hoxha ,keto jan me probleme psikike ,keto i thone vetes Shqiptar e marrin kurajon me na perfaqsu ne,o ku ,ku per ne.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Shif ,shif kush flet ti qe i fut fundet te shtepit e tjerve ,i ke harru temat e tjera qe ke llap ,duke i mesuar te tjeret se çfere duhet te bejne.
    mu hiq se mu ngjite si dhelpra mas boleve t'dashit hajt
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 12 prej 30 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 07-10-2018, 06:00
  2. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  3. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  4. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  5. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •