Close

Rezultati i Sondazhit: A do te shperbehet europa ??

Votues
14. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • po

8 57.14%
  • jo

6 42.86%
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
  1. #-9

A po shpërbëhet Europa?

Qfare mendime keni pas largimit te Anglise a do te kemi edhe largime te tjera shteteve evropiane drejt largimit nga be.
    Në botën e të verbërve ai me një sy osht mbret :D

2. #-8
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837

Për: A po shperbehet europa ?

A do te shperbehet nuk i dihet por shenjat jane drejt shperberjes por nje gje eshte e sigurt se ne cdo vend ekstremistet e djathte ne te gjithe evropen por forcohen dhe po marrin shume fushe,me e fresketa ishin zgjedhjet ne Austri apo francezja qe do jete kundeshtari kryesor i holland

3. #-7
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Sa ju mbushet goja me "ekstremistet e djathte", mer jahu!! Evropa po shkaterrohet pikerisht nga majtistet, kelyshet e ideologjise komuniste, ideologji qe akoma nuk eshte deklasuar ne " menxyre" per njerezimin, e ju akoma me llogje!!!
    Pffffff, cfare njerezish!!
    Jarigas

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar jarigas për postimin:

SERAFIM DILO (02-07-2016)

5. #-6
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837

ideologji e majte eshte UKIP ne angli qe ka kerkuar dhe realizovi referendumin,ideollgji e majte eshte ajo francezja qe kerkon referendum,
    ne holland,gjermani, austri etj etj idellogji te majta jane.dhe te pelqen apo jo mendimi i tjetrit mos cfry si shume

6. #-5
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Po ti sikur po' flisje per "estremiste" e jo per "ideollogji"!!! Je ti qe shfryn pa thene gje!!
    Une kam te drejte te kritikoj cdokend qe kakaris idiotesira!!!
    Jarigas

7. #-4

Drejt asaj rruge po shkon...
    O ndryshe do te krijohet nje "super shtet" franko-gjerman.
    Por qe sot per sot, po te vihet ne vote, popujt evropiane do te kerkonin te largoheshin, pasi qe Evropa ,
    ky bashkim pa kuptim ( pa nje ushtri te perbashket, qeveri te perbashket, taksa te perbashketa, politike , ekonomi, mentalitet, etj.
    Pra keshtu, ky eshte fundi i pashmangeshem.
    Mgjs ishte nje utopi e kendeshme per evropianet, realizoi enderrat e shume popujve afro-aziateke..., ku valangat e tyre vetem sa kane nxjerre kryet...
    Ketu duhet shpata e Gjergjit ti shkurtoje shtatin kesaj kuçedre, ku kryet i ka ne Bruksel e Berlin po bishtin e ka ne Pakistan e me tej............................
    Pershendetje
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar arbereshi_niko për postimin:

jarigas (30-06-2016)

9. #-3
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Drejt asaj rruge po shkon...
    O ndryshe do te krijohet nje "super shtet" franko-gjerman.
    Por qe sot per sot, po te vihet ne vote, popujt evropiane do te kerkonin te largoheshin, pasi qe Evropa ,
    ky bashkim pa kuptim ( pa nje ushtri te perbashket, qeveri te perbashket, taksa te perbashketa, politike , ekonomi, mentalitet, etj.
    Pra keshtu, ky eshte fundi i pashmangeshem.
    Mgjs ishte nje utopi e kendeshme per evropianet, realizoi enderrat e shume popujve afro-aziateke..., ku valangat e tyre vetem sa kane nxjerre kryet...
    Ketu duhet shpata e Gjergjit ti shkurtoje shtatin kesaj kuçedre, ku kryet i ka ne Bruksel e Berlin po bishtin e ka ne Pakistan e me tej............................
    Pershendetje
    Vella ke fole drejte, miku i shqiptareve eshte Rusia dhe sauditet, Gjermania dhe EU jane armiq te shqiptareve, 'xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa' (qe perkthehet ne hahahahahahahahhah). cfar trullana mban kjo toke.

10. #-2
    i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Citim Postuar më parë nga ardi ht Lexo Postimin
    Qfare mendime keni pas largimit te Anglise a do te kemi edhe largime te tjera shteteve evropiane drejt largimit nga be.
    Anglia ende nuk eshte larguar, ajo ishte vetem nje referendum dhe nuk i dihet, ndoshta nuk del fare.

Evropa mbahet ne krah te te fortit, Gjermanit, kurse Gjermani, mbahet mbi krah te te lishteve ! E sa do te gjas keshtu,.. nuk e di, dita-dites, me siguri.

11. #-1
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Po ti sikur po' flisje per "estremiste" e jo per "ideollogji"!!! Je ti qe shfryn pa thene gje!!
    Une kam te drejte te kritikoj cdokend qe kakaris idiotesira!!!
    per ekstremista po flisja por ti na nxierr ideollogji komuniste (na jep nje shembull te ideollogjise komuniste),po normal ket te drejt te kritikosh cdo kend sepse qenke ME ,MY SELF and I .d m th une dhe ska tjeter
    Ndryshuar për herë të fundit nga OPARI : 30-06-2016 më 14:02

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Vella ke fole drejte, miku i shqiptareve eshte Rusia dhe sauditet, Gjermania dhe EU jane armiq te shqiptareve, 'xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa' (qe perkthehet ne hahahahahahahahhah). cfar trullana mban kjo toke.
    Me vjen shume keq qe nuk kupton... ose ke uri per debat pazari.
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •