Po ha tortė.
Ju ē'po bėni?
Po ha tortė.
Ju ē'po bėni?
edhe une po ha kek te shoqeruar me kafe
Cfare filmi po shikoni ne keto momente?
Asnje ne kete momente...
por shikoj dy seriale turke,nje me emrin zonja Dila dhe tjetri " Fluturat e Kaltra" - qe ka te beje me luften ne bosnje ky i dyti>>
I keni percjell ju?
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Duhet percaktuar terminologjia "percjell" ne te gjithe kontekstin e fjalise. Disa "gjera" vetem ne funksion te asaj qe konsiderohet mund ti perkasin nje klase definite ose jo.
Pyetja deduktive afermative;"i keni percjell ju" sjell qe implikon qe "x i keni" dhe "x percjellur ju",o se ne qofte se preferojme perfaqeson nje klase njerezish qe duhet,ne te shkuaren- "i keni" te kene kryer nje veprim-"percjellur" Ne qofte se gjejme nje menyre per te interpretuar kete pyetje ne simbolizmin e saje,do te gjejme dhe sigurin llogjike te pozicionit tone ne nje pergjigje,o nje egzistence e nje ipoteze te mundur qe nuk bie ne kundershtim me pergjigjen qe kerkohet nga pyetja.
ēfare droge keni mar sot nga farmacisti ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga SERAFIM DILO : 18-11-2015 mė 12:47
Sot jo por para nje jave,Doliprane
Po te kishit mundesi qfar do dryshonit ne jeten tuaj?
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Sdo te ndryshoja asgje madje do te jepja pjesen e mbetur per ta kaluar me ate qe me ka munguar qe ne vogeli....
Cfare Shenje Horoskopi i perkisni?
Ti perkasesh, nje shenje duhet te simbolizoj,pa percaktuar perkatjen si nje ndjes autonome koshiente o nje ndjese eksperimentale fantazioze. Por,ne ndjenjen e kesaj perkatesie qe na cakton shenja si nje ekspresion grafik i perdorur ne fushen e astrologjis,lind pyetja ;Si mund te jem "une" i sigurte qe te ndjej kete ekspresion grafik astrologjik si te vertete ? Pra,nga ta dime se vertete i perkasim kesaj shenje te Horoskopit ? Hume,thoshte;si mund ta dime qe kemi akoma nje mur mbas shpatullave tona ? O pyetja e vertete qe na intereson si sinteze totale e argumentit :
Nga e dini qe farmacistin nuk e keni pusher ?
SERAFIM DILO (17-12-2015)
Zarathustra "predikon" mbinjeriun.
me ke e pive kafen sot?
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
Me njo 5 kalavesha n'pune.
Me ke fjete mbreme?![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt