nuk po dėgjoj po shoh nje film fantashkence
ti?
nuk po dėgjoj po shoh nje film fantashkence
ti?
Sapo fillova te degjoj te preferuaren time
Filmat e ketij lloji preferon ?
jo nuk kam preferenc i shikoj te gjith llojet
po ti?
Po sepse kam nje pune qe duhet punuar pergjat tere muajit....prandaj e kam plan veprimin te percaktuar per cdo dite.
Ke ngarkesa te medha ne pune?
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Ka dite qe jam e lire,ka dite qe kam shume pune por ka edhe dite qe mpihem nga mgjesi ne darket sa as buk nuk kam kohe te ha.
Sot si ka qene dita e lodhshme apo jo?
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Ne nje plan intuitiv,per nje pune te caktuar, kemi ate qe quhet deduktivitet qe permban nje o me shume "proporcione" nga ku mund te arihet ne nje konkluzion. Duke konsideruar se ky plan eshte nje proēes qe kerkon,nje pune te caktuar si konkluzion,por qe fillon nga nje plan i analizuar qe permban propabilitetin proporcional te deduktivitetit llogjik dalim ne perfundim se per te vertetuar kete premtim intuitiv;"plan per nje pune te caktuar", duhet ti zbresim keti plani ate qe quhet "falsiteti proporcional",sepse jane jo kompatbile midis tyre.Pra,si perfundim,per te nisur diten me nje plan pune te caktuar duhet ne fillim nje plan tjeter po prap i caktuar,qe te dime se ky plan i supozuar eshte fals apo i vertetuar.
I keni mar ilaēet ?
Spi ilace,vec ndonjehr kur kam dhimbje koke :P
Si jeni e si kaloni?
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Mirembrema Tetovare87 si je me shendet mire,jam shume mire ne rradhe te pare,kohen e lire ia kaloj duke degjuar kenga magjike 2015 ne smartphone....
Juve cfare po beni ne keto momente?
Krijoni Kontakt