Postuar mė parė nga Kalvin po ke te drejte mere me mend reale sa e embel duhet te jesh lol , lene mos e pyt....... nuk fola per veten.....zeza ajo qe te ka apo do te kete afer
Postuar mė parė nga B@Ne lol , lene mos e pyt....... nuk fola per veten.....zeza ajo qe te ka apo do te kete afer pse kshu pse e zeza dhe jo e lumja ajo? ti dmth pse sheh zi?
Postuar mė parė nga Kalvin pse kshu pse e zeza dhe jo e lumja ajo? ti dmth pse sheh zi? Ngaqe ndoshta jam pesimiste
Postuar mė parė nga B@Ne Ngaqe ndoshta jam pesimiste pesimiste? une mendoj se do jesh optimiste me mua
Postuar mė parė nga Kalvin pesimiste? une mendoj se do jesh optimiste me mua Sa i sigurt qe je ...
Postuar mė parė nga B@Ne Sa i sigurt qe je ... per sa me perket mua jam 100% i sigurt une dua te bej dhe ty te jesh si mua e sigurt
Postuar mė parė nga Kalvin per sa me perket mua jam 100% i sigurt une dua te bej dhe ty te jesh si mua e sigurt E sigurt jam por jo ne nj drejtim me tendin
Postuar mė parė nga B@Ne E sigurt jam por jo ne nj drejtim me tendin nuk je me drejtimin e duhur ti? ne nje drejtim me mua je ne rrug te drejte
Postuar mė parė nga Kalvin nuk je me drejtimin e duhur ti? ne nje drejtim me mua je ne rrug te drejte Ti nga e di ?
Postuar mė parė nga B@Ne Ti nga e di ? ca nga e di une?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt