Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 99 prej 99
    Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Për: Gara për Tiranën: Erion Veliaj fiton zgjedhjet përballë Halim Kosovës

Pertej budallelleqeve te stafit laptoptist te Vilajet Vërrës, sot shifrat konfirmojne realisht sesa i urryer eshte ky hajdut pervers hermafrodit pa diplome:

Vota në Tiranë, Veliaj 40 mijë vota më pak se koalicioni

Vota në Tirana ka dhënë një rezultat interesant përsa i përket raporteve mes dy kandidatëve kryesorë dhe koalicioneve që i mbështesin. Brenda kampit të majtë, jo të gjithë kanë votuar për Erion Veliajn, ndërsa në krahun tjetër, Halim Kosova ka arritur një rezultat ndjeshëm më pozitiv se koalicioni i djathtë.

Kandidimi i tij ishte parë gjithmonë me një farë mëdyshje brenda të majtës dhe rezultatet e dala nga kutitë e votimit konfirmuan rrudhjen e buzëve. Ndonëse fitimtar i padiskutueshëm i betejës për Tiranën, Erion Veliaj nuk arriti të mbledhë po aq vota në kryeqytet sa koalicioni që e mbështeti - Aleanca për Shqipërinë Europiane. Diferenca është e ndjeshme. Kandidati ka totalizuar rreth 160 mijë vota, ndërsa koalicioni gati 200 mijë vota. Nga kutitë e votimit doli një hendek prej 40 mijë votash në disfavor të Veliajt.
    Nëse hedh sytë në kampin e djathtë dallon fenomenin e kundërt. Halim Kosova e njohu humbjen dhe uroi kundërshtarin për fitoren, ndërsa largohet nga gara elektorale për Bashkinë e Tiranës me kokën lart.
    Këtë ia mundësojnë shifrat e dala nga vota e 21 qershorit, ku mjeku i njohur arriti të marrë një numër të konsiderueshëm preferencash mbi koalicionin e djathtë. Aleanca Popullore për Punë dhe Dinjitet ka marrë rreth 88 mijë vota, ndërsa Halim Kosova është votuar nga 116 mijë kryeqytetas. Një rezultat që tregon se përzgjedhja e kandidatit Halim Kosova ishte një nga gjetjet më të mira të selisë blu, që me siguri e bën më dinjitoze humbjen e të djathtëve në kryeqytet.

......

Ikni futeni llapen vend e pavend padogane tani!
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Citim Postuar më parë nga Duke_Of_Arberia Lexo Postimin
    Pertej budallelleqeve te stafit laptoptist te Vilajet Vërrës, sot shifrat konfirmojne realisht sesa i urryer eshte ky hajdut pervers hermafrodit pa diplome:

Vota në Tiranë, Veliaj 40 mijë vota më pak se koalicioni

Vota në Tirana ka dhënë një rezultat interesant përsa i përket raporteve mes dy kandidatëve kryesorë dhe koalicioneve që i mbështesin. Brenda kampit të majtë, jo të gjithë kanë votuar për Erion Veliajn, ndërsa në krahun tjetër, Halim Kosova ka arritur një rezultat ndjeshëm më pozitiv se koalicioni i djathtë.

Kandidimi i tij ishte parë gjithmonë me një farë mëdyshje brenda të majtës dhe rezultatet e dala nga kutitë e votimit konfirmuan rrudhjen e buzëve. Ndonëse fitimtar i padiskutueshëm i betejës për Tiranën, Erion Veliaj nuk arriti të mbledhë po aq vota në kryeqytet sa koalicioni që e mbështeti - Aleanca për Shqipërinë Europiane. Diferenca është e ndjeshme. Kandidati ka totalizuar rreth 160 mijë vota, ndërsa koalicioni gati 200 mijë vota. Nga kutitë e votimit doli një hendek prej 40 mijë votash në disfavor të Veliajt.
    Nëse hedh sytë në kampin e djathtë dallon fenomenin e kundërt. Halim Kosova e njohu humbjen dhe uroi kundërshtarin për fitoren, ndërsa largohet nga gara elektorale për Bashkinë e Tiranës me kokën lart.
    Këtë ia mundësojnë shifrat e dala nga vota e 21 qershorit, ku mjeku i njohur arriti të marrë një numër të konsiderueshëm preferencash mbi koalicionin e djathtë. Aleanca Popullore për Punë dhe Dinjitet ka marrë rreth 88 mijë vota, ndërsa Halim Kosova është votuar nga 116 mijë kryeqytetas. Një rezultat që tregon se përzgjedhja e kandidatit Halim Kosova ishte një nga gjetjet më të mira të selisë blu, që me siguri e bën më dinjitoze humbjen e të djathtëve në kryeqytet.

......

Ikni futeni llapen vend e pavend padogane tani!
    Bravo populli i Tiranes, inteligjent dhe intelektual. Nuk voton ne vija partiake. Kur behet fjale per personin, vlereson personin dhe kur behet fjale per partine, vlereson partine.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,084
    Postimet në Bllog
    22

Kthim në identitet

Emri:  ErionVeliajBashkiaTirane.jpg

Shikime: 173

Madhësia:  36.9 KB

Bujar Kapexhiu
    MAPO

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

per 2043
    une thjeshte hamendesova, por dhe jetoj ketu dhe shoh se si bisedohet neper kafenet e perditshme dhe nuk masturbova siq bente veliaj &co per te marr fondet e be per romet dhe gay-t dhe I tjetersonte neper llogarite e tij dhe sorosit bankare, sa per olldashin e vrau shteti, sepse nese e vrau berisha apo basha ( te rekomandoj te lexosh kastriot myftaraj ne fb, se kush fshihet pas vrasjes se olldashit), duhet te kishte gjetur vrasesin, prandaj shitja ndonje fanatiku sorrist ate sopozimin tuaj qe faji I atribohet berishes dhe kur eshte ne opozite,
    Ndryshuar për herë të fundit nga par : 25-06-2015 më 13:36
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Bravo populli i Tiranes, inteligjent dhe intelektual. Nuk voton ne vija partiake. Kur behet fjale per personin, vlereson personin dhe kur behet fjale per partine, vlereson partine.
    fatkeqsisht ne tirane votuan partine dhe jo individin siq u votua ne permet , sepse nuk I jepet vota nje me 12 klase shkolle perkunder nje doktorr-profesori me tituj shkencor dhe me nje eksperience te gjate profesioni ne manaxhim dhe mjekesi.
    Morali & Miresia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga par Lexo Postimin
    fatkeqsisht ne tirane votuan partine dhe jo individin siq u votua ne permet , sepse nuk I jepet vota nje me 12 klase shkolle perkunder nje doktorr-profesori me tituj shkencor dhe me nje eksperience te gjate profesioni ne manaxhim dhe mjekesi.
    Sepse Tiranes i duhet si kryebashkiak nje mjek

Jo mjek dosido po mjek qe u pasurua duke i shtrydhur cdo qindarke grave familjeve ne nevoje dhe grave shtatzena. Top modeli i korrupsionit te sotem ne mjekesi, i pari qe hapi klinike private dhe drejtone njerezit atje me pagese ne vend qe ti ndihmonte ne spital falas sic duhet ta beje cdo mjek. Nuk u tha kot pas zgjedhjeve, grate i moren hakun Halim Kosoves!

-----------------------------

Sa per voten partiake mos harroni se mbeshtetesit e FRD me patjeter kane votuar Halimin si dhe shume prej PDIU ndersa votat per keshill ja kane dhene FRD dhe koalcionit ASHE. Gjithashtu votuesit e Bojaxhiut me siguri kane votuar per ASHE si parti meqe ishte kandidat i pavarur kshu qe kur merr parasysh keto, votat per kryebashkiak perputhen me se miri me sa i urryer eshte Erjon Veliaj, aq i urryer sa e beri Halimin te humbi me dinjitetin e 45000 votave
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin

Jo mjek dosido po mjek qe u pasurua duke i shtrydhur cdo qindarke grave familjeve ne nevoje dhe grave shtatzena. Top modeli i korrupsionit te sotem ne mjekesi, i pari qe hapi klinike private dhe drejtone njerezit atje me pagese ne vend qe ti ndihmonte ne spital falas sic duhet ta beje cdo mjek. Nuk u tha kot pas zgjedhjeve, grate i moren hakun Halim Kosoves!

Sa per voten partiake mos harroni se mbeshtetesit e FRD me patjeter kane votuar Halimin si dhe shume prej PDIU ndersa votat per keshill ja kane dhene FRD dhe koalcionit ASHE. Gjithashtu votuesit e Bojaxhiut me siguri kane votuar per ASHE si parti meqe ishte kandidat i pavarur kshu qe kur merr parasysh keto, votat per kryebashkiak perputhen me se miri me sa i urryer eshte Erjon Veliaj, aq i urryer sa e beri Halimin te humbi me dinjitetin e 45000 votave
    FRD nuk eshte parti e djathte por nje fraksion Ramist, qe i doli boja ne keto zgjedhje. Nga 30-40 mije vota ne zgjedhjet e kaluara u reduktuan ne 4-5 mije vota kesaj rradhe.

Sa per PDIU-ne, zona qe ka bere deputet Idrizin kur ishte ne siglen e PS-se, kane votuar Zymbylin.
    Pjesa tjeter nen efektin e gravitetit te pushtetit sigurisht qe dhe ata per Zymbylyn!
    Referoju shifrave ne sitin e KQZ-se, dhe do dalesh ne kete konkluzion!

Po te shtosh edhe votat e partiçkave te Nard Ndokes, Paskal Milos dhe Ngjeles, behen edhe nje 2-3 mije vota me shume...
    Se fundmi edhe ato 400-500 te partise se dyte çame Aleanca Popullore kane vajtur serisht ne favor te Vilajetit, qe po te shtosh edhe ato te G-99 sebashku me ato LGBT-se behen diku tek 1 mije me shume...

Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin

gingo; te kam sqaruar qe jam apolitik, po te rikonfirmoj qe tek ai maternitet kam patur disa here te perplasem dhe askush nuk me ka kerkuar para, se dyti me nje aferm tim, mbasi u mjekua tek materniteti , kerkova ne goggle per kliniken e halimit , e gjeta dhe u drejtova atje per te mar nje sherbim me te mire, dhe sapo I kam thene emrin e pacientit, me ka thene qe ajo e ka marr mjekimin e duhur tek matarniteti, dhe nuk I ndryshojme asnje pike atij mjekimi prandaj qe per cdo problem te mevonshem do te duhet te paraqitesh serish atje. kolegia ime e pune s ka.lindur me doktorr halimin dhe nuk I k a mRr asnje kacidhe.
    Morali & Miresia

Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Ambasadori Lu letër Kosovës: Fushata juaj e përqendruar në problematika, shenjë që sistemi politik po maturohet
    21:31 , 25/06/2015 (417 Lex)
    Donald Lu

ShareTweet+ 1Mail
    TIRANE- Ambasadori Amerikan, Donald Lu në një letër dërguar kandidatit të djathë për bashkinë e Tiranës, Halim Kosova e ka përgëzuar atë për fushatën pozitive.
    Në letër citohet se Kosova u angazhua për të vijuar një proces të ndershëm dhe të hapur.
    “I dashur Dr Kosova

Doja të dërgoja këtë letër për t’iu përgëzuar për fushatën pozitive për Bashkinë e Tiranës dhe të përqendruar në problematika. Ambasada jonë ka folur shpesh në muajt e fundit rreth politikanëve të korruptuar dhe kriminelë që janë përfshirë në blerje vote, shantazhim dhe manipulim të institucioneve demokratike.

Në kontrast me këtë, ne pamë që ju ishit personalisht i angazhuar në një proces të ndershëm dhe të hapur. Ju folët për çështje që shqetësojnë votuesit e Tiranës. Ne mendojmë se fushata juaj ishte një shenjë për qytetarët shqiptarë se sistemi i tyre politik po maturohet.

Ne të falenderojmë për përpjekjet tuaja për të përmirësuar vendin. Në veçanti, ne vlerësojmë punë tuaj të jashtëzakonshme si Ministër i Shëndetësisë. Mezi pres të bisedoj me ju për këto çështje në një të ardhmen të afërt.
    Sinqerisht
    Donald Lu”, citohet në letrën e ambasadorit Donald Lu.
    (ed.me/BalkanWeb)

.................................................. .......,...................................

Po Vilajetit i kane sjell noi cop leter?
    Apo i ka ardhur dhe se tregon Zymbyli?

Si mendoni juve, Zymbyli qe perdor gjithe diten facebook-un per fushate, s'do ta kishte publikuar?!

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •