Ca e pane , e ca nuk e pane nje video interesante te bere se fundmi nga gazetari yne me i bukur.
Kush na e gjen dot se une nuk e pashe?
Ca e pane , e ca nuk e pane nje video interesante te bere se fundmi nga gazetari yne me i bukur.
Kush na e gjen dot se une nuk e pashe?
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
hahaha as un se kam pare, po s'me ka mbetur shume merak
http://www.telegrafi.com/lajme/ja-pe...-78-13884.html
gjeta ca foto
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
s'po e klikoj. kush i shef te na i pershkruaj![]()
Ca ke or dreq. mesojme ndonje stil te ri.. burre i mencur tjetri - VIP, dicka me shume se ne me siguri e di.
Sikur te kishte dale duke bere sex , nuk do e kishte perbuzur njeri, madje mund ta pergezonin per stilin dhe energjine, por ne kete moshe te masturboje ne kamer, kjo nuk e ben shume krenar besoj. As ate e as ata qe deshperimisht perpiqen ta mbrojne e ta ngrene nga bataku ku Koli ka futur koken me idiotesine e tij.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 2043 : 24-04-2015 mė 16:41
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ai nuk doli ne publik dhe ti. Ai ishte ne nje ambjent privat E kane fajin ata qe e kane bere publike dicka kaq private. Shume i ulet veprimi. Akoma me e ulet qe u arrit te behej lajm neper medja. Per cfare?! U kap ne nje moment intim me te dashuren e tij.
Qe kur masturbimi ne nje ambjent privat me te dashuren qenka shkelje ligji? Skype apo direkt s'ka shume rendesi. Turp ata qe e bene publike.
Feelings change - memories don't.
Kreksi (11-07-2015)
Kreksi (11-07-2015)
Qe kur jeta private e dikujt na qenka e drejte te publikohet neper media? Sokol Balla eshte nje njeri si gjithe te tjeret, me nevojat e tij e deshirat e tij si cdo njeri tjeter. Nuk ka shkelur asnje ligj, nuk ka thyer asnje norme morale. Thjesht ka reaguar ne nje moment intim me te dashuren e tij. Ju qe me ngrini zerin e ma gjykoni po ju them nje fjale: Kush nuk masturbohet le te dale e te hedhe gurin i pari.
Jam dakort me goldian qe ketu palacolliku eshte i asaj vajzes qe ka bere videon publike ose kushdo qe ka bere hack kompjuterin ku ka qene e ruajtur kjo video. Po te gjykosh dike pse ka reaguar si ka reaguar Balla ne nje moment intim dhe privatisht eshte komplet absurde.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 25-04-2015 mė 13:31
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt