Rexhepi: shqiptarët muslimanë në Maqedoni janë keqpërdorur
http://www.zeriamerikes.com/media/video/2415730.html
Rexhepi: shqiptarët muslimanë në Maqedoni janë keqpërdorur
http://www.zeriamerikes.com/media/video/2415730.html
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
mesia4ever (22-03-2015)
Nuk ia vlen te zgjatemi me shume se ofenduari njeri-tjetrin - s'dua te personalizojme temen. Besoj tashme e ke dhe e kam te qarte se ç'qendrime mbajme. Nje gje di sigurt, merre si te kesh qejf, po te me thoshte njeri sy me sy po te njejtat fjale qe ke shkruar ketu, do e vrisja! Keshtu qe bej kujdes, ne jeten e zakonte llojin tend e ha per mish pule. Kjo fjala "kafshe" mund te te kushtoje me jete. Po ritheksoj, bej kujdes ne jeten e zakonte! Kaq.
Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.
Gjithashtu une i jam te te njejtit mendim, madje ne e do te ta thjeshtezoj me shume, jam i bindur se ISIS eshte pjelle e "aleateve" shqiptare, po ata qe copetuan Shqiperine, po ata te cilet qellimisht lane pezull çeshtjen Veri (Veriu i Mitrovices) ne Provincen Shqiptare (ne te ashtuquajturen Republike e KS). Pra, ritheksoj, jam i pajtimit se duhet te ndermerren masa ne kete drejtim qe te parandalohet shkuarja e djemve tane ne Siri, t'i bashkengjiten nje lufte qe "aleate" tu (assesi te mite, as kurre s'do jene) e bene me i prapavije qe dita-dites po u shfaqet sheshit; lufte e dyfishte fale Perendimit. Luftes ne Siri se pari i sherbeu Amerika & CO (BE etj)....ti e di se lufterat behen ne dobi te atyre qe nxisin per lufte.
Ndryshuar për herë të fundit nga Aferim : 22-03-2015 më 08:29
Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.
Ky kastraveci me nofka te filmve vizatimore ma ka keqperdore nje thenie timen ku kam thene se nuk behesh i krishter vetem se lindesh ne nje familje ortodokse, protestante apo katolike. Edhe pse jam ankuar tek moderatoret per kete ata skane marre asnje mase ndaj tij. Nuk jam anti mysliman dhe nuk kam kurrfare problemi me myslimane dhe as me ateiste. Distancohem nga cdo lloj ekstremizmi pa marre parasyshe se nga vjen.
Aferim (22-03-2015)
Me pelqeu qendrimi yt ndaj komunitetit mysliman, qe perben shumicen e popullates shqiptare. Megjithate, lutesh per mirekuptim - hiq dore nga emertime dhe fjale nençmuese te ngjashme si keto "Ky kastraveci me nofka te filmve vizatimore"..... jemi vellezer te nje vatre dhe gjaku, pavaresisht feve qe u perkasim. Fundja, rezultati perfundimtar eshte vdekja - myslimanet, sikurse te krishteret dhe çifutet, besojne ne ringjalljen, ndaj le te jete ashtu te zhvillojme debate pa fyerje dhe ofendime sa me me gjakftohtesi.
lace (25-03-2015),mesia4ever (22-03-2015)
xfiles
Mos shtrembero fjalet, ngaqe ti me ke kuptuar mjaft mire. Sidoqofte, une qendroj prapa fjaleve qe te shkrova - do te te vrisja po te me thoshe sy me sy "myslimanet jane kafshe". Shqipja ka me se 70 mije fjale. Shmnag nja 1000 qe mund te jene fyese e nençmuese, te mbeten edhe nja 66 mije te zhvillosh debate te mirefillta.....
xfiles
Ty te faleminderit qe ma sqarrove, islamik e myslimane qenkeni nje. Une perpiqesha mos ju fusja ne nje thes por ja qe nuk qenka e thene. Sa per trute e peshkut ....shquheni ju si umah, si prijesit e diturise :P
xfiles
Krijoni Kontakt