Close
Faqja 8 prej 24 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 234
    Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Për: Myftiu Tërnava: Nuk kemi gjak të njomë për të ujitur shkretëtirat e arabëve

Rexhepi: shqiptarët muslimanë në Maqedoni janë keqpërdorur

http://www.zeriamerikes.com/media/video/2415730.html
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Korcar-L1 për postimin:

mesia4ever (22-03-2015)

i/e regjistruar Maska e Aferim
    Anëtarësuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Për: Myftiu Tërnava: Nuk kemi gjak të njomë për të ujitur shkretëtirat e arabëve

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Ti e ke pare veten ne pasqyre? Jeton dhe ne suedi, duhet te besh shume kontrast atje. Mos u merzit se sic po vene punet do ju mbledhin me lopate qe atje e do ju dergojne mbrapa
    Nuk ia vlen te zgjatemi me shume se ofenduari njeri-tjetrin - s'dua te personalizojme temen. Besoj tashme e ke dhe e kam te qarte se ç'qendrime mbajme. Nje gje di sigurt, merre si te kesh qejf, po te me thoshte njeri sy me sy po te njejtat fjale qe ke shkruar ketu, do e vrisja! Keshtu qe bej kujdes, ne jeten e zakonte llojin tend e ha per mish pule. Kjo fjala "kafshe" mund te te kushtoje me jete. Po ritheksoj, bej kujdes ne jeten e zakonte! Kaq.
    Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.

Anëtarësuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Rexhepi: shqiptarët muslimanë në Maqedoni janë keqpërdorur

http://www.zeriamerikes.com/media/video/2415730.html
    Gjithashtu une i jam te te njejtit mendim, madje ne e do te ta thjeshtezoj me shume, jam i bindur se ISIS eshte pjelle e "aleateve" shqiptare, po ata qe copetuan Shqiperine, po ata te cilet qellimisht lane pezull çeshtjen Veri (Veriu i Mitrovices) ne Provincen Shqiptare (ne te ashtuquajturen Republike e KS). Pra, ritheksoj, jam i pajtimit se duhet te ndermerren masa ne kete drejtim qe te parandalohet shkuarja e djemve tane ne Siri, t'i bashkengjiten nje lufte qe "aleate" tu (assesi te mite, as kurre s'do jene) e bene me i prapavije qe dita-dites po u shfaqet sheshit; lufte e dyfishte fale Perendimit. Luftes ne Siri se pari i sherbeu Amerika & CO (BE etj)....ti e di se lufterat behen ne dobi te atyre qe nxisin per lufte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Aferim : 22-03-2015 më 08:29
    Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Aferim Lexo Postimin
    Ndersa ti nderro firmen. Nuk eshte sjellje prej myslimanit te devotshem provikimi. Jo te gjithe prifterinjte jane pedofile, jo te gjithe te krishteret jane anti-myslimane si dhe jo te gjithe te krishteret duhet pergjithesuar nese njëri apo disa (te rangut te atij siper, Idiotit) na provokojne me fjale nga me te ndryshmet dhe te renda. Fundja jemi vellezer te nje vatre dhe gjaku - te mire apo te keqij, qofshin prej nesh apo nga ata, na mbulon i njejti flamur, pavaresisht perkatesise sone fetare.

Po s'e nderrove firmen, mos me repliko!
    Ky kastraveci me nofka te filmve vizatimore ma ka keqperdore nje thenie timen ku kam thene se nuk behesh i krishter vetem se lindesh ne nje familje ortodokse, protestante apo katolike. Edhe pse jam ankuar tek moderatoret per kete ata skane marre asnje mase ndaj tij. Nuk jam anti mysliman dhe nuk kam kurrfare problemi me myslimane dhe as me ateiste. Distancohem nga cdo lloj ekstremizmi pa marre parasyshe se nga vjen.

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mesia4ever për postimin:

Aferim (22-03-2015)

Anëtarësuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ky kastraveci me nofka te filmve vizatimore ma ka keqperdore nje thenie timen ku kam thene se nuk behesh i krishter vetem se lindesh ne nje familje ortodokse, protestante apo katolike. Edhe pse jam ankuar tek moderatoret per kete ata skane marre asnje mase ndaj tij. Nuk jam anti mysliman dhe nuk kam kurrfare problemi me myslimane dhe as me ateiste. Distancohem nga cdo lloj ekstremizmi pa marre parasyshe se nga vjen.
    Me pelqeu qendrimi yt ndaj komunitetit mysliman, qe perben shumicen e popullates shqiptare. Megjithate, lutesh per mirekuptim - hiq dore nga emertime dhe fjale nençmuese te ngjashme si keto "Ky kastraveci me nofka te filmve vizatimore"..... jemi vellezer te nje vatre dhe gjaku, pavaresisht feve qe u perkasim. Fundja, rezultati perfundimtar eshte vdekja - myslimanet, sikurse te krishteret dhe çifutet, besojne ne ringjalljen, ndaj le te jete ashtu te zhvillojme debate pa fyerje dhe ofendime sa me me gjakftohtesi.

8. 2 antarët më poshtë falenderuan Aferim për mendimin e shprehur në këtë postim:

lace (25-03-2015),mesia4ever (22-03-2015)

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Nuk ia vlen te zgjatemi me shume se ofenduari njeri-tjetrin - s'dua te personalizojme temen. Besoj tashme e ke dhe e kam te qarte se ç'qendrime mbajme. Nje gje di sigurt, merre si te kesh qejf, po te me thoshte njeri sy me sy po te njejtat fjale qe ke shkruar ketu, do e vrisja! Keshtu qe bej kujdes, ne jeten e zakonte llojin tend e ha per mish pule. Kjo fjala "kafshe" mund te te kushtoje me jete. Po ritheksoj, bej kujdes ne jeten e zakonte! Kaq.
    ne nje gje biem dako9rt ne, nuk ja vlen me ofendime sepse e tregove dhe vete se e vetmja zgjedhje per ty eshte te vrasesh tjetrin, te merni jeten per nje fjale goje, me fjale nuk dini ju...duhet tju vesh sipas ujrave , tju marim me te mire se helbete na beni vezen e kuqe.
    xfiles

Anëtarësuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

ne nje gje biem dako9rt ne, nuk ja vlen me ofendime sepse e tregove dhe vete se e vetmja zgjedhje per ty eshte te vrasesh tjetrin, te merni jeten per nje fjale goje, me fjale nuk dini ju...duhet tju vesh sipas ujrave , tju marim me te mire se helbete na beni vezen e kuqe.
    Mos shtrembero fjalet, ngaqe ti me ke kuptuar mjaft mire. Sidoqofte, une qendroj prapa fjaleve qe te shkrova - do te te vrisja po te me thoshe sy me sy "myslimanet jane kafshe". Shqipja ka me se 70 mije fjale. Shmnag nja 1000 qe mund te jene fyese e nençmuese, te mbeten edhe nja 66 mije te zhvillosh debate te mirefillta.....

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Mos shtrembero fjalet, ngaqe ti me ke kuptuar mjaft mire. Sidoqofte, une qendroj prapa fjaleve qe te shkrova - do te te vrisja po te me thoshe sy me sy "myslimanet jane kafshe". Shqipja ka me se 70 mije fjale. Shmnag nja 1000 qe mund te jene fyese e nençmuese, te mbeten edhe nja 66 mije te zhvillosh debate te mirefillta.....
    Ne radhe te pare, te ma ruash e jo me te me vrasesh- thjesht tregon se ti nuk ke asnje ndryshim nga ata kafshet e DAshit , na radhe te dyte, te thashe islamista dhe jo myslimane. Myslimanet jane me shume agnostike, kurse islamistet jane te regjur me mesimet e kuranit.
    xfiles

Anëtarësuar
    11-02-2015
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    497

Ne radhe te pare, te ma ruash e jo me te me vrasesh- thjesht tregon se ti nuk ke asnje ndryshim nga ata kafshet e DAshit , na radhe te dyte, te thashe islamista dhe jo myslimane. Myslimanet jane me shume agnostike, kurse islamistet jane te regjur me mesimet e kuranit.
    Prapa monitorit ama, vetem kaq ke guxim ti. Tani mjaft me me sjellje femijerore. Islamiste e myslimane, jemi nje! Pse ti ke tru peshku dhe nuk di ta perceptosh, fajin s'ta ka kush. Shko fli....mos harro qumeshtin.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Ty te faleminderit qe ma sqarrove, islamik e myslimane qenkeni nje. Une perpiqesha mos ju fusja ne nje thes por ja qe nuk qenka e thene. Sa per trute e peshkut .... shquheni ju si umah, si prijesit e diturise :P
    xfiles

Faqja 8 prej 24 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •