Pershendetje
Deshta t'kerkoj ndim nga ju,
kam qen ne franc 2 vjet azil atje jom martu e kam mar livret de famille ne franc kam apliku ne prefektur per viz ma kan refuzu puna qe avokati qe kisha e ka bo kerkesen per 10 vjet e jo ashtu si e percakton ligji,desha ta boj edhe nje kerkes por prefektura nuk ma lejoj dhe m'tha mu kthy ne kosov,
tash jam ardh ne kosov kam apliku per viz ne ambassaden e frances ne shkup,atje gruja i ka derzu t'gjitha dokumentet ne offi,po kam prit 6 muj edhe me esht pranu viza e ka pagu gruja obligimet e offit,kam kalu testin e gjuhes i kam derzu t'gjitha,edhe thirra ne shkup m'tha qe munesh me ardh me mar vizen mi lypen kto dokumenta,
2 foto
fotokopjen e passaportes
edhe 100 dinar
t'gjitha kto i qova e paguva vizen m'tha me shku me mar rreth ores 12.30 edhe shkova por nuk ma dhan vizen m'tha me thirr pas 2 jave,
shkuan dy jav 1 muj 2 muj edhe nfund ma REFUZUN visen:S
por une spo kuptoj franca e lshoj vizen e shkupi ma refuzoj po refuzimi ka ndodh se para 3 vite kam hyr me ni viz te falcifikura por pa dije qe esht e falcifikur edhe shkupi e dergoj kerkesen ne franc ne prefektur perseri prefektura e kthej pozitiv perseri shkupi pa as ni arsyje ma dergoj negativ
por tash kam gruan shtatzan edhe kena bo recur me avokat por aty ka than avokati se dy muj duhet me prit pergjigj'jen por edhe 1 jav bohen 2 muj edhe sen ska ardh,:S
ju kisha lut mem trgu a ndikon diqka shtatzanija per viz N'mnyr Pozitove po menoj
edhe sa ka shanca mi fitu gjygjin tash,,,
faliminderit per mirkuptim pres pergjigj'je nga ju
Krijoni Kontakt