nga qe une duhet kohe te vij ne paris sepse I kemi rruget e pashtruara, por do jesh e mirepritur ne tirane nese kalon nga keto ane. flm gjithesesi
nga qe une duhet kohe te vij ne paris sepse I kemi rruget e pashtruara, por do jesh e mirepritur ne tirane nese kalon nga keto ane. flm gjithesesi
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Mua me lumturoo muji reqelit mii
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
....O Lule,po une i dua lulet,pastaj lulet nuk bejne pa Diellin...Sido qe te jete une jam prapseprap larg dhe nuk te prek dot,hahha..
Par. Kur vje nga italia me pare kalon te un dhe pas shum oresh iken ne Paris , flas kur udhtimi behet me makin me avion ndryshon puna.un jam jo larg kufirit nese tbje rruga bujrum . Ne tr un vi shum rralle Flm gjithsesi
![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Dielli jam Plotesisht dakort me ate qe thua: lulja vertet nuk reziston pa diell , uj dhe ajer dhe un pa kto sjetoj dot ..(ngjaj shum me lulen) merre me mend ne qytetin ku isha lash alamet vile per nje apartament te vogel por modest vetem se atje ishe mal dhe ktu det e diell .![]()
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
kuptohet e lumtutojne gjerat e bukura ,kuzhina batutat e humorit....
Gjaku lahet me Gjak
ndoshta kjo
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Leket e shumte hahhaaa
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
Krijoni Kontakt