Postuar më parë nga
benseven11
Policia asnjehere nuk garanton mbrojtje te jetes,mbrojtje te prones 100%,sepse ekzistojne faktore dhe forca qe jane jashte kontrollit te policise.
Edhe me mbrojtjen e bankave dhe parave e njejta gje.Nqs dikush ben plan te qelloje me arme policat qe mbrojne kamionet me para,parate do vidhen apo jo?
Garanci nuk ka,megjithate shancet per tu vjedhur ulen shume kur makinat shoqerohen me 2 -3 polica.
Nuk them te mbrohen me pune vullnetare.Per kete mbrojtje policat do paguhen 50% nga banka dhe 50% nga kompania private qe ka makinat e transportit.
Policia ka pergjegjsi per te mbrojtur jeten e qytetareve dhe pronave te cdo lloji ne nje qytet por pergjegjsia nuk eshte absolute,pergjegjsia eshte e kufizuar dhe policia
nuk mund te mbahet pergjegjese per raste vjedhjesh kur policat bllokohen te levizin nga te shtena me arme,policat nuk kane vizion,nuk e shikojne vjedhjen as subjektin te vjedhe,policia eshte shume larg
nga vendi ku vidhet etj,,,,ne keto raste policia nuk ka pergjegjsi.Dikush qellon me arme te vjedhur/arme pa leje diku dhe vret,atehere pergjegjsia e policise eshte per vrasjen?????
Jo,sepse policia nuk ka kontroll mbi cdo gje dhe cdo subjekt.
Krijoni Kontakt