Pershendetje..
Une jam djale 15 vjec dhe ka afer 1 muaj qe kam dhimbje mesi.
Mendoj se shkaku i kesaj dhimbjeje eshte qendrimi ulur ne nje pozite jo te pershtateshtme.
Do iu kisha lutur per ndonje keshille ose sygjerim![]()
Pershendetje..
Une jam djale 15 vjec dhe ka afer 1 muaj qe kam dhimbje mesi.
Mendoj se shkaku i kesaj dhimbjeje eshte qendrimi ulur ne nje pozite jo te pershtateshtme.
Do iu kisha lutur per ndonje keshille ose sygjerim![]()
Cfare pune ben?? Meqe thua nga qendrimi.
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Jam thjeshte nje adoleshent merrem me sport (futboll) dhe shkolle.
Mos i ke jep dores pune mo ashtu djalo se qorrohesh .....Palester qo pesha kur jam kon si ti jom kon tmerri i portierave ne futsall
Gjaku lahet me Gjak
Se dij por mundohemi edhe na t jena tmerr i portierave por jo n futsall haha
Ndonje keshill per dhimbjen ?
Vrapim heret ne mengjes edhe shko merr ne barnatore nje tip tablete PONSTAN thirret mu per vete me kryen pune eshte kunder te gjitha dhimbjeve
Shpresoj qe te kalon na fal per batuten pa qellim e bona se edhe vet kem qene ne keso halli
Gjaku lahet me Gjak
GGI199 (03-02-2015)
Nese ponstani i Etno ste ben pune kerko Etol Fort ta sig qe do vraposh e sdo ndjesh gje.
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
GGI199 (03-02-2015)
Pakeso mastrubimin,do ndiesh me mire..![]()
T'kshilloj te shkosh tek mjeku sa me pare!!!
Gjeja e pare duhet te identifikosh problemin, nese ke problem me veshkat, shtylla kurrizore apo dicka tjeter.
Te diagnostikosh problemin heret, do t'thot mundsi me t'medha sherimi.
Mos kerko doktorre" rrugesh por shko tek nje mjek prej verteti...
Mjeku dhe vetem mjeku!!!
paqen, e sjell vetem drejtsia
Kam problem me muskujt e mesit ashtu me tha ortopedi do te kaloj tha nuk eshte ndonje gje e madhe dhe me sygjeroi te bej fizio terapi.
Po deshta qe te marr ndonje keshille nga ju![]()
Krijoni Kontakt