C'ka zemer e tetes...
C'ka zemer e tetes...
Teta veraaa ckemi si te kam?? Te puth faqken
teta pranvera pershendetje nga un krenari .! sic kam ketu lulken komshie ju kisha dhe ju kur jetoja ne shqiperi (si nga pogradeci qe jam) ... NE RADH TE PAR me lejoni tju shpreh ngushellimet e mia per humbjen qe pesuat ne familjen tuaj.! dhe me lejoni tju uroj gjith te mirat ne vazhdimesin e jetes suaj.. Kam lexuar shum nga komentet tuaja dhe me kan ber pershtypje dhe me vjen mir qe dhe ne te rinjte e forumit te marrim keshilla nga me te medhenjt dhe njerez me vlera si jeni ju...
SA PER LULKEN , MOS NA MERZITET PO VERTET ESHT NJECIK E KEQE , POR NDRYSHE NGA DISA TE TJERA ESHT SUPERYLL DHE SUPER E SJELLSHME .... I PELQEN TI LODHI NJECIK CUNAT E FORUMIT por kjo esht ajo qe e ben eshe me shum te admirueshme besoj... ju pershendes te dyjave .:!
kalofshi superbukur.!![]()
nje pershendetje dhe per busy girl e cila me te drejte me ka marr shum inat ne kete forum dhe gjej rastin ti kerkoj falje per cdo sjellje , fjal apo komente femijerore qe mund te kem ber ndaj saj.! sinqerisht e kam ... DHE SHPRESOJ MOS MENDOJ SE VERTET JAM ASHTU SIC MUND TE JEM DUKUR NE SYT E SAJ;!
respekte ''busy girl'' dhe klb
Kren sapo mdoli nji lot nga syni
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
ATE SE DI UN... nese nuk e pranon kete kerkes faljeje ok, pun per ty. UN e bera thjesht sepse e ndieja si nje detyrim te te kerkoja falje pasi e kisha kuptuar qe vertet e kisha tepruar pak (ndoshta dhe pak me shum se pak ) me ato qe kishim folur..µ
nese ti e paske marr per me vazhdu me u tall ok NO PROBLEM.!
kam me ta nxi jeten kren....
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
e kisha seriozisht spo bej paqe gjithsesi merre me pozitivitet..
Krijoni Kontakt