Close
Faqja 54 prej 105 FillimFillim ... 444525354555664104 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 1044
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-02-2015
    Postime
    10

Pėr: Mendimet e mia per momentin :)

La critique est aisée mais l'art est difficile.
    Le soleil luit pour tout le monde

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    C'ka zemer e tetes...
    Te kam shum xhan Tetke dhe behu e forte se ne jemi me ty. Te perqafoj !!!!!
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Citim Postuar mė parė nga krenifr Lexo Postimin
    teta pranvera pershendetje nga un krenari .! sic kam ketu lulken komshie ju kisha dhe ju kur jetoja ne shqiperi (si nga pogradeci qe jam) ... NE RADH TE PAR me lejoni tju shpreh ngushellimet e mia per humbjen qe pesuat ne familjen tuaj.! dhe me lejoni tju uroj gjith te mirat ne vazhdimesin e jetes suaj.. Kam lexuar shum nga komentet tuaja dhe me kan ber pershtypje dhe me vjen mir qe dhe ne te rinjte e forumit te marrim keshilla nga me te dhe njerez me vlera si jeni ju...

SA PER LULKEN , MOS NA MERZITET PO VERTET ESHT NJECIK E KEQE , POR NDRYSHE NGA DISA TE TJERA ESHT SUPERYLL DHE SUPER E SJELLSHME .... I PELQEN TI LODHI NJECIK CUNAT E FORUMIT por kjo esht ajo qe e ben eshe me shum te admirueshme besoj... ju pershendes te dyjave .:!
    kalofshi superbukur.!: ^lulja3
    Hahahaha t'est adorable sa mire ke filluar te me njohesh . je t'embrasse . Pacim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

Citim Postuar mė parė nga Lulke Lexo Postimin
    Hahahaha t'est adorable sa mire ke filluar te me njohesh . je t'embrasse . Pacim
    normalement.!

pak nga pak..§ § ! gjerat e mia behen avash avash... ET MOI AUSSI 'ange'!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

cdo muaj shkoj tek nje Assisted living facility, qe ka zakonisht pacient mbi 60+, qe kan dementia dhe probleme te tjera…kam shkuar 4 here ne kete facilitet…por per shumicen eshte sikur vi per here te pare gjithemone…sot po mendoja 'wow deja vu…here e 4ert qe po me pyet per te njejten gje…nje nga pacientet gjithemone me pyet nga jam, kur i them nga jam me pyet nese kam qen ne Austri, nese kam provuar "skiing" etc..kur e pyest per shendetin nuk thot gje por me pyet keto pyetje cdo vizit..dhe kur flisja me pacient te tjere, vinte dhe me ndalonte te me thoshte per nje vend tjeter nese kam shkuar…pastaj pacienti i dyt, 81 vjecar, eshte shuuume shummme i veshtir ti flasesh sepse ben gjasme ose mbase sme kupton nga aksenti, gruaja e tij duhet te perkthente cfare thoja sadoqe po i flisja anglisht, dhe cdo pacient te tjere me kujtojn shume mire…dhe kjo gje ndodhet cdo vizit…cdo vizit me pyet nga jam?" duke refuzuar qe me ka pare ndonje here…ahh mendja
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    cdo muaj shkoj tek nje Assisted living facility, qe ka zakonisht pacient mbi 60+, qe kan dementia dhe probleme te tjera…kam shkuar 4 here ne kete facilitet…por per shumicen eshte sikur vi per here te pare gjithemone…sot po mendoja 'wow deja vu…here e 4ert qe po me pyet per te njejten gje…nje nga pacientet gjithemone me pyet nga jam, kur i them nga jam me pyet nese kam qen ne Austri, nese kam provuar "skiing" etc..kur e pyest per shendetin nuk thot gje por me pyet keto pyetje cdo vizit..dhe kur flisja me pacient te tjere, vinte dhe me ndalonte te me thoshte per nje vend tjeter nese kam shkuar…pastaj pacienti i dyt, 81 vjecar, eshte shuuume shummme i veshtir ti flasesh sepse ben gjasme ose mbase sme kupton nga aksenti, gruaja e tij duhet te perkthente cfare thoja sadoqe po i flisja anglisht, dhe cdo pacient te tjere me kujtojn shume mire…dhe kjo gje ndodhet cdo vizit…cdo vizit me pyet nga jam?" duke refuzuar qe me ka pare ndonje here…ahh mendja
    UAU sa gje e bukur dhe e triishtueshme kjo rexhina.... por te lumt per ate qe ben.! gjithsesi gjithkush meriton te trajtohet mir , te kujdeset dikush per te pavaresisht situates fizike apo mendore ne te cilen ai ndodhet

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar krenifr pėr postimin:

*~Rexhina~* (03-02-2015)

Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Me ne fund ne shpi , dite me te ngarkuar skam pat kurre ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

...duke degjur muzike Folklorike e"gjeta"edhe kete artist qe ishte dhe mbetet gjithmone i paperseritshem...

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776

.vij nga njė vend i cili nuk ka Parlament tė denjė, nga njė vend nė tė cilin Kuvendi nuk funksionon. Banoj nė njė vend ku vota ime vidhet para syve tė mi dhe guxon vetėm tė heshtėsh. E meqė mė kanė shpjeguar qė Parlamenti ėshtė baza e njė shteti, i bie qė ky i yni tė ēalojė. Njė vend i cili ėshtė katandisur nga vetvetja.

Kėrkoj azil sepse...

...vij nga njė shtet i cili nuk ėshtė sovran. Vij nga njė shtet nė tė cilin vendosin fqinjėt dhe evropianėt. Njė shtet i cili po gėrryhet nga brenda. Vij nga njė vend nė tė cilin i fuqishmi vendos pėr shumicėn, vendos pėr fatin e njerėzve.

Kėrkoj azil sepse...

...vij nga njė vend nė tė cilin mund tė vdesin 20 veta nė ditė pėr shkaqe nga me tė ndryshmet, e askujt nuk i hyn therė nė kėmbė. Jetoj nė njė shtet i cili nuk garanton jetėn e qytetarėve tė tij. Njė vend nė tė cilin fatkeqėsia mė e madhe ėshtė tė qėnurit i ndershėm. Madje tė shohin si njė qenie qė jeton jashtė kohės. Tė Duket si ndėshkim apo mallkim. Quaje si tė duash.

Kėrkoj azil sepse...

...andej nga vij unė, ditė pėr ditė shkelen tė drejtat e qytetarėve, tė minoriteteve, tė femrave, tė fėmijėve, tė pleqve e tė kufomave. Po, po, edhe tė kufomave. Bėjnė lojė me tė vdekurit. I thyejnė gurėt e tyre tė varrit sipas tekeve tė te gjallėve. Do doja qė tė jetoja diku ku askush nuk ka tė drejtė tė hedh beton mbi eshtrat e mi tė gjorė. Nuk dua tė vdes nė vendin tim, ku i vetmi ngushėllim pėr mua do tė ishte ky epitaf: “kėtu dergjet njeriu i ndershėm i cili jetoj me nder, por vdiq i varfėr”...

Kėrkoj azil sepse...

...jetoj nė njė shtet ku prona ime nuk vlen asgjė, ku i forti i radhės vlen mė shumė se ēdo tapi e ēdo dokument, ndėrsa shteti im bėn sehir. Sepse jetoj nė njė vend ku tesera e ndonjė partie vlen mė shumė se sa universitete e diploma, sepse jetoj nė njė vend ku qeveria sistematikisht mbyt Shtetin.

Kėrkoj azil sepse...

...jetoj nė njė shoqėri ku ligji jo qė ndihet i zbehtė por nuk zbatohet fare, ku rregullat dhe normat qė rregullojnė marrėdhėnien ndėrmjet shtetit dhe individit janė pafundėsisht tė dobėta. Dhe, atėherė kur shteti shihet me mosbesim, e vetmja shpresė pėr t’u pėrballur me egėrsinė e ekzistencės mbetet “integrimi” klanor nė ēfarėdolloj strukture ēoftė. Klani tė ngre edhe kur tė jesh i paaftė. Tė ul nė qoftė se nuk i shėrben siē duhet. Tė flak tej nė qoftė se nuk i bindesh. Kėshtu funksionon shteti im ku ligji ka vdekur.

Kėrkoj azil sepse...

...nuk jetoj nė njė vend demokratik e nuk jetoj as nė njė vend komunist, por lufta e klasave vazhdon.

po lexoja kete.....a thua kur do ndalojne keto eksode ....qe po na perseriten vazhdimisht ....ah me i veshtire duket se viteve 90.......
    kjo tregon se ku jetojm.......sa kemi punuar ...e sa po punojm per shtetin tone....

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Te isha diku larg stresit te perditshem............Ah sikur te isha edhe njer femije..
    "Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •