Une nuk pajtohem aspak me vrasjet ne pergjithesi e aq me teper me ato ne "Charlie Hebdo", por sjellja e kesaj gazete me mungese etike ndaj te tjereve shtyu ata qe nuk e njohin fare etiken ne akte te tilla barbare.
Cfare pret ti nga komshiu yt i pashkolluar nese i perqesh te shoqen ne rruge?
Mendon se do te te therrese per kafe qe te sqarohet?
Jo! Do marri nje dru e do te te bjere pas koke kur te kalosh naten, (ne mos paste kallash).
Duhet nje ekuiliber mes njerezve, religjioneve, politikave, ndryshe shkojme ne kaos.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
paqen, e sjell vetem drejtsia
Njof nje familje:
- Gruja zonje, puntore dhe nane e mire.
- Burri pis, punon po jo fort. Ne shpi i shan italianet si ti vije mbare...
- Djali 20/23 vjec. Ka ba nje mega-tatuazh shqipe ne gjoks... I shan italianet burracake/ t'pabese/ injorante/ t'perdale...
Jane te gjitha fjalt qe ka degju qe fmi nga i ati per italianet....
Tashi, nese i ati, mban ket qendrim sespse i inetreson..., i biri asht i bindun...,
Prandaj them mine me sahat...
Ok, le ta zeme se D'Alema paska thene ashtu(sic tha edhe se serbet ishin zoter ne toke te tyre), cfare lufte bene italianet!? Per cilen nafte!? luften e bene anglo-amerikanet, ata qe cliruan Evropen perendimore nga nazizmi, po ata qe cliruan Kosoven nga serbet(per interesa te fshehta pellasin krimbat islamike!)......pyetja per ty dhe ata qe shikojne kukudhin pas cdo gjeje qe bejne perendimoret: PSE u duhej amerikaneve te benin lufte me Irakun, nderkohe qe kane ne dore Arabine Saudite e Kuvajtin, hambare nafte pa kufi, e kur mund ta kishin shtypur Sadamin qe ne 1991, kur kishin edhe sebepin(preteksin)??!!
E sa per gjarperin qe permende, kush e ngacmoi Muhamedin qe i shpalli lufte tere njerezimit!?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 27-01-2015 mė 18:26
Jarigas
Cen Durimmadhi (28-01-2015)
Fli o jari fli...
B. Ladenin, Gadafin e Sadamin e krijoi nana Ameriqi, per ti vjel" ne momentin e duhur...
Ti thu qe kane ne dore Arabine Saudite dhe Kuvajtin.....(lexo mire cfare shkrun para se t'kundershtosh ato qe them une)
Deri sa te kete nafte ne vendet arabe, do kemi dhe terroriste...
Krijoni Kontakt