There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Qe terrori nuk ka fe eshte e vertete nga ana praktike,sepse ne pergjithesi eshte akt individual,nuk eshte nje akt vetmbrojtes,nuk hyn ne ligjin e pare te natyres qe eshte vetmbrojta o "autokonservimi" i vet individit.Nuk eshte diēka natyrale e domosdoshme edhe eshte jashte moralit te nje shoqerie dhe te tradites o ligjeve hyjnore fetare. Nga ana tjeter terrori,ne pergjithesi, edhe se individualist ka simpati o sentimente fetare,o te pakten ky eshte arsyetimi qe i jep individi qe e kryen. E justifikon si princip i domosdoshem ndaj moralit fetar,si kryerje o permbushje te detyres qe ky indivit ka ndaj fese se tije. Pra mbase nuk ka moral fetar por ka etike fetare,si te thuash qe nuk ka koshiencen e moralit fetar por ka pasionin o i shtyre nga sentimenti fetar.
Terrori nuk ka fe, por feja ka terror.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Qoftė Lavdu Jezu Krishti mot e jetė![]()
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
Woldless ,une asnjehere se kam mohuar simpatine per katolicizmin ,jo se besoj por simpati kam ,kete se mohoj dhe kurre se ka mohuar ndersa per te qesh jeni ju te ashtuquajturit musliman modern apo musliman selektiv ,ja si ilustoheni ju:
![]()
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Nėse Mysliman quhesh kur ha mish derri, pi alkool, shkon ma vajza te bukura dhe herė herė ja fut ndokujt kur tė vjen nė shteg.. atėhere unė jam Mysliman e shkuar Myslimani![]()
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
Krijoni Kontakt