Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37

Për: Qeveria e Rilindjes: "Pas aksionit të energjisë e ka rradhën uji i pijshëm"

Sic kerkon shteti te paguhen faturat, dhe qytetaret duhet te kerkojn llogari ku nuk u vjen uji. Tu zbriten nga fatura ato dite qe jane pa uje. Keta duhen mbrojtur, njerezit qe paguajn dhe nuk marrin ujin, e jo ata qe e vjedhin duke u rritur faturat njerezve te ndershem.

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Për: Qeveria e Rilindjes: "Pas aksionit të energjisë e ka rradhën uji i pijshëm"

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Sic kerkon shteti te paguhen faturat, dhe qytetaret duhet te kerkojn llogari ku nuk u vjen uji. Tu zbriten nga fatura ato dite qe jane pa uje. Keta duhen mbrojtur, njerezit qe paguajn dhe nuk marrin ujin, e jo ata qe e vjedhin duke u rritur faturat njerezve te ndershem.
    Fatura v jen aq sa shpenzohet Kshtu kur ska uji numrat e ores mbesin me nje vend veq ksaj kur nuk ka uji e nuk ka drita keto jan kursime per konsumator partia mendon edhe per popullin qe mos ti varferoj gjepin

Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Fatura v jen aq sa shpenzohet Kshtu kur ska uji numrat e ores mbesin me nje vend veq ksaj kur nuk ka uji e nuk ka drita keto jan kursime per konsumator partia mendon edhe per popullin qe mos ti varferoj gjepin
    E kam fjalen si demshperblim, se kur lidh kontrate per ujin, besoj se kuptohet qe pret te kesh uje cdo dite normalisht. Se pastaj i bie te te len 1 muaj pa uje dhe te thon s'ke pse ankohesh se s'do paguash gje kte muaj.

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Dritat, uji, puna, rendi, arroganca, shkaterrimet ne menyre selektive, tallja...etj, nuk e di se kur opozita do te mbaje protesten e ardhshme por e marr me mend se sa do te jete pjesmarrja!

Ne cdo vend ku mblidhen njerez per te diskutuar, diskutimet kane nje emerues, ky kryeminister nuk meriton te qeverise asnje dite me shume!!

Rilindje!!!
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

dritat le ti presi edhe ujin atyre qe e perdorin per lavazho, por jo qytetarit te thjeshte qe e perdor per te pire e per tu lare
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    Dritat, uji, puna, rendi, arroganca, shkaterrimet ne menyre selektive, tallja...etj, nuk e di se kur opozita do te mbaje protesten e ardhshme por e marr me mend se sa do te jete pjesmarrja!

Ne cdo vend ku mblidhen njerez per te diskutuar, diskutimet kane nje emerues, ky kryeminister nuk meriton te qeverise asnje dite me shume!!

Rilindje!!!
    Po re po.
    Le të bëj mocion mosbesimi opozita në të "mirë të qytetarëve"

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin

Rilindje!!!
    Une ne 78% te diskutimeve qe kam ber ne kafe, shumica kane qene pro kryesimisntrit. Zakonisht ngrihet ne qiell. Po mbase frekuentojme kafe te ndryshme ne.

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    E kam fjalen si demshperblim, se kur lidh kontrate per ujin, besoj se kuptohet qe pret te kesh uje cdo dite normalisht. Se pastaj i bie te te len 1 muaj pa uje dhe te thon s'ke pse ankohesh se s'do paguash gje kte muaj.
    Te lagjia ime ka 20 vjet që fatura e ujit vjen "Afrofe" Ka s'ka ujë paguan $ 15 në muaj lol . Mua më ka vajtur nja $800 fatura debitor këto 10 vitet e fundit që kam hapur pusin. Vajta ta mbyll kontratën , jo po ka ikur këtu ajo e kontratave, jo po ka defekt sistemi, jo po nuk ka problem se ne e dimë që lagjia juaj nuk ka pasur ujë që në kohë të Enverit e tërrci e vërrci.. si përfundim fletushkat na i ngopin poshtë derës $ 15 çdo muaj
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Wordless për postimin:

Albo (12-12-2014)

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069

Keq qenka puna por harron se nuk ishte Edi ne pushtet 24 vjet.
    La verita' ti rendera' libero!

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Nje gje me vret syte tek pyetja, afirmimi me bindje se nje pjese e mire e shqiptareve jane entuziaste me kete qeveri hibride dhe me kete piktor te mandatuar Kryeminister.

Opozita nuk ka nevoje ti beje mocion mosbesimi, pasi kete ja beri pjesmarrja ne protesten e fundit, faktori nderkombetar, zerat e shtypur brenda ne PS, etj.

Rilindje!!!
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •