Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
MaDaBeR (17-10-2014)
Deri dy ore me pare jane rregjistruar 110.000 firma ne peticionin e meposhtem:
UEFA: Investigate Serbia for racism and violence, not for “field disturbance”
https://scontent-a-ord.xx.fbcdn.net/...21&oe=54AE3FB3
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
MaDaBeR (17-10-2014)
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Shpernajani Botes kete foto, perpara se te na gjykojne per nje flamur.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
shigjeta (17-10-2014)
O ngadale bre mos u ngut !!!!....replika ime, te cilen e komentove, kish te beje me ate piken e dyte, ku akuzohemi se NE e kemi fut ate flamurin aty ne stadion.....kurse une u fokuzova ne faktin se, edhe nese ka dore shqiptari pas akcionit, prapeseprap nuk i prek kjo pune statutet e uefes, ngase erdhi nga jashte.....eshte ceshtje juridike, NO BUSSINES OF UEFA. Ne stadion nuk kish tifoz shqiptare, dhe nuk u ngrijt drona nga sektori shqiptare....incizimi filmike ka mjaft.....
Pikerisht, UEFA nuk i cek edhe rrahjet, ngase jane ceshtje juridike, e jo ceshtje e statuteve te saje (nese rrihen futbolistet ndermjet, ka masa disciplinore). Ajo mund te miret vetem me shekljet e rregullave te saja, kurse rregullat e saja vlejn BRENDA STADIUMIT !!!, nese drona erdhi nga jashte (dhe kjo me sa e dije une eshte e evidentuar), atehere nuk ka se cka ti interesoje platinovicit kjo puna e flamurit.
UEFA nuk eshte organ judikativ por "bashkesia e federatave futbollistike te europes", nje trup juridik qe i mbron interesset e federarave te futbollit, me kete, edhe ato te SHQIPERISE !!!, dhe natyrisht nuk ka se si te miret me VEPRA PENALE !!!, RRAHJA, dhuna fizike ose mentale jane vepra penale,. dhe me to miret judikativa !!!.....ne fakt pra, lojtaret e LENDUAR, duhet URGJENTISHT ti aktpaditin pergjegjesit per mbrojtjen ne stadium, dhe INDIVIDET qe i kane lenduar, ate majmunin qe i rra balajt me karriken !!!, kurse federata mund ta aktpadit UEFEN per diffamim dhe diskreditim, ngase prejudikon pa piken e proves, ki eshte nje SKANDAL i papare !!!....kete desha ta qartesoje, ngase na RREZIKOHEN TRE PIKET NE TAVOLINEN E GJELBERT !!!
Serbia ashtu keshtu do te denohet, dhe mendoj rrende, por nuk e shoh ne asnje forme te arsyeshme, qe UEFA pertej fakteve te miret edhe me "POLITIKE", dhe per hire te nderit ta denoje edhe shqiperine......une nuk e dije se ti sa e kupton realitetin e krijuar, por nentingujt qe hetohen thone se edhe shqiperia te denohet, PSE ???.....per CFARE ???.
Ne FITUAM ne fushen e gjelbert, mendoj, ajo qe ndodhi ju interesson ashtu keshtu vetem shqiptareve, kroateve dhe boshnjakeve......per dynjane "normale" eshte dicka e turpshme, por sidoqofte, FITUAM, dhe tash dua qe te fitojme edhe ne tavolinen e gjelbert, UNE E DUA JACKPOTIN !!!, ti nuk e don, apo si ???
Serbia ka pervoje, dhe i ka pozicionuar kerkesat, nuk kane turp te kerkojne nga UEFA tre pike.....kurse keto dembelat tane cka bejne ???
tung
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nuh Musa : 17-10-2014 mė 03:12
albanish by nature
Mendoj qe ky incident sportiv i turbulloi pak shpirterat por kam pershtypjen qe do sherbeje per ti afruar keta popuj. Tani njihen akoma me mire.
La verita' ti rendera' libero!
Krijoni Kontakt