Close
Faqja 43 prej 69 FillimFillim ... 33414243444553 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 689

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Darius pėr postimin:

MaDaBeR (17-10-2014)

Pėr: Nderpritet ndeshja Serbi - Shqiperi: KUQEZINJTE mbrojne FLAMURIN!

Deri dy ore me pare jane rregjistruar 110.000 firma ne peticionin e meposhtem:

UEFA: Investigate Serbia for racism and violence, not for “field disturbance”

https://scontent-a-ord.xx.fbcdn.net/...21&oe=54AE3FB3

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Nga te paktet gazetare qe kane kapur tamam ate qe ka ndodhur

CALCIO – Serbia-Albania, colpa dell’Uefa

http://www.toscananews.net/home/calc...lpa-dell-uefa/
    harrova te shtoj kete foto ku tregohet njeri nga ata qe ishin ne stadium per te mbrojtur lojtaret por qe ne fakt eshte nga ata qe dhunon lojtaret

harrova te shtoj kete foto ku tregohet njeri nga ata qe ishin ne stadium per te mbrojtur lojtaret por qe ne fakt eshte nga ata qe dhunon lojtaret

Ky eshte momenti ku Cana ka vene poshte tifozin i cili goditi me stol Balaj.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

7. 3 antarėt mė poshtė falenderuan Darius pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

MaDaBeR (17-10-2014),Nuh Musa (17-10-2014),shigjeta (16-10-2014)

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Darius pėr postimin:

MaDaBeR (17-10-2014)

Nga te paktet gazetare qe kane kapur tamam ate qe ka ndodhur

CALCIO – Serbia-Albania, colpa dell’Uefa

http://www.toscananews.net/home/calc...lpa-dell-uefa/
    E vertete, kjo ka qene permbledhja me e mire qe kam lexuar, ilustruar dhe me foto hap pas hapi...
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Shpernajani Botes kete foto, perpara se te na gjykojne per nje flamur.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

12. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar 2043 pėr postimin:

shigjeta (17-10-2014)

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    Ky forum eshte legjendar ,ska lidhje cka shkruan bashkebiseduesi por me rendesi eshte qe Nuh Musa ti lexoje vetem postimet e veta ,kush ja fut kontekstit.
    Prej njeanshmerise se UEFAs dolem te rreziku per jeten te futbollisteve tane.Sikur thote ai Platinovici " Po te ishte bombe ne fluturaken ?" ... me po te ishte nuk shkohet ne darsem,sepse edhe une them "Po fluturakja e flamurit te mbante dhurata per serbocetniket ne stadium dhe ti hudhte nga 1.000 euro,cdo behej ?"

Te shkrova per dic tjeter qe mafiozet e UEFAs jane duke ja sapunosur(te rreshqasin) Shqiperise rrugen dhe kjo nga hetimet shihet.Mungon rrahja,mungon thirrjet e gjithe stadiumit me mesazhe raciste dhe nuk hapen hetimet.Pra zyrtarisht nuk egzistojne per Platinovicin.Ndersa ti the qe Europa nuk na ha hakun.
    Ja,u desht vetem 1 dite te rrokulliset e verteta jote per Europen qe drejtesine e ka ne shpirt.... ulurimat dhe fishkellimat ndaj himnit shqiptar ja fala sepse edhe ne do i fishkellonim himnit serb.

P.s: ja filluan etiketuesit profesionist.Andrea Stefani skizofreni ... cka tha ore skizofreni se nuk kam akses ne Tv Klan a ku gjinden ?
    O ngadale bre mos u ngut !!!!....replika ime, te cilen e komentove, kish te beje me ate piken e dyte, ku akuzohemi se NE e kemi fut ate flamurin aty ne stadion.....kurse une u fokuzova ne faktin se, edhe nese ka dore shqiptari pas akcionit, prapeseprap nuk i prek kjo pune statutet e uefes, ngase erdhi nga jashte.....eshte ceshtje juridike, NO BUSSINES OF UEFA. Ne stadion nuk kish tifoz shqiptare, dhe nuk u ngrijt drona nga sektori shqiptare....incizimi filmike ka mjaft.....

Pikerisht, UEFA nuk i cek edhe rrahjet, ngase jane ceshtje juridike, e jo ceshtje e statuteve te saje (nese rrihen futbolistet ndermjet, ka masa disciplinore). Ajo mund te miret vetem me shekljet e rregullave te saja, kurse rregullat e saja vlejn BRENDA STADIUMIT !!!, nese drona erdhi nga jashte (dhe kjo me sa e dije une eshte e evidentuar), atehere nuk ka se cka ti interesoje platinovicit kjo puna e flamurit.

UEFA nuk eshte organ judikativ por "bashkesia e federatave futbollistike te europes", nje trup juridik qe i mbron interesset e federarave te futbollit, me kete, edhe ato te SHQIPERISE !!!, dhe natyrisht nuk ka se si te miret me VEPRA PENALE !!!, RRAHJA, dhuna fizike ose mentale jane vepra penale,. dhe me to miret judikativa !!!.....ne fakt pra, lojtaret e LENDUAR, duhet URGJENTISHT ti aktpaditin pergjegjesit per mbrojtjen ne stadium, dhe INDIVIDET qe i kane lenduar, ate majmunin qe i rra balajt me karriken !!!, kurse federata mund ta aktpadit UEFEN per diffamim dhe diskreditim, ngase prejudikon pa piken e proves, ki eshte nje SKANDAL i papare !!!....kete desha ta qartesoje, ngase na RREZIKOHEN TRE PIKET NE TAVOLINEN E GJELBERT !!!

Serbia ashtu keshtu do te denohet, dhe mendoj rrende, por nuk e shoh ne asnje forme te arsyeshme, qe UEFA pertej fakteve te miret edhe me "POLITIKE", dhe per hire te nderit ta denoje edhe shqiperine......une nuk e dije se ti sa e kupton realitetin e krijuar, por nentingujt qe hetohen thone se edhe shqiperia te denohet, PSE ???.....per CFARE ???.

Ne FITUAM ne fushen e gjelbert, mendoj, ajo qe ndodhi ju interesson ashtu keshtu vetem shqiptareve, kroateve dhe boshnjakeve......per dynjane "normale" eshte dicka e turpshme, por sidoqofte, FITUAM, dhe tash dua qe te fitojme edhe ne tavolinen e gjelbert, UNE E DUA JACKPOTIN !!!, ti nuk e don, apo si ???

Serbia ka pervoje, dhe i ka pozicionuar kerkesat, nuk kane turp te kerkojne nga UEFA tre pike.....kurse keto dembelat tane cka bejne ???

tung
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nuh Musa : 17-10-2014 mė 03:12
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069

Mendoj qe ky incident sportiv i turbulloi pak shpirterat por kam pershtypjen qe do sherbeje per ti afruar keta popuj. Tani njihen akoma me mire.
    La verita' ti rendera' libero!

Faqja 43 prej 69 FillimFillim ... 33414243444553 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •