Close
Faqja 22 prej 42 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 412
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Pėr: A eshte ky Islami i vertete, (qe po na fshehin hoxhallaret dhe disa myslimane)?!

Zoteri Mexhid Yvejsi eja ne debat e mos i ik debatit, dhe mos bej vetem propagande te kalibrit me te ulet sepse ju kurre nuk do te mund ta mbuloni diellin me site. Qitja diellit 5000 sita, perseri rrezet e tij do ta shpojne ate. E keshtu e verteta e shpon genjeshtren tuaj dhe te ketyre 'dijetareve' dhe 'eksperteve' sepse ne kemi faktet e argumentat te cilat qendrojne ne anen tone. Leji more ti dijetaret se nuk jetojme ne per 'dijetare' e 'eksperta', sepse ne shqiptaret jemi komb i perparuar e i civilizuar, kemi tru te njeriut nuk kemi tru te gomarit sic kane arabet e Lindjes se Mesme.

Ju mundoheni t'i genjeni shqiptaret qe nuk jane te informuar sa duhet rreth fese por kush din pak per fe jo qe sdo te mund ta mashtroni por do te deshtoni totalisht. Ne s'i lejojme arabet ta lexojne Kuranin e Hadithet per ne, ne e lexojme vet, s'mund te na hidhni pluhur syve, dhe ate kurren e kurres.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Pėr: A eshte ky Islami i vertete, (qe po na fshehin hoxhallaret dhe disa myslimane)?!

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    ...dua te them, dudum, se fale fese se pushtuesit, gjysma e shqiptateve u asimiluan ne turko-harape dhe se myslimanet e mbetur ne Ballkan, e ndjejne veten pjelle turku!!
    Dhe ?, prapeseprap shqiptaria mvaret nga muslimanet.....
    Islami paska qen aq i forte, saqe paska arrijt me pjelle ndash per assimilim, ndash per me i ngroh dielli pa piken e senzit (ata qe mendojn se jane turq), e ndash me formu, me mbajt, me MBROJT shtet....per shqiptari eshte derdh GJAKU I MUSLIMANEVE perpjesetimisht me numrin e pergjithshem (edhe ai i gjysherve te tu, apo ?). E kupton dilemen tende ?, Ska rrendesi sa shqiptare u assimiluan ne turq e magjup.....kurse ka rrendesi ekzistenciale se sa shqiptare orthodoks ose katolik tjetersohen kombetarisht....turkun e kemi larg syve....me kete edhe larg mendjes....por cka me keto tjeret , qe i kemi te dera e shpis ?

Tung
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Zoteri Mexhid Yvejsi eja ne debat e mos i ik debatit, dhe mos bej vetem propagande te kalibrit me te ulet sepse ju kurre nuk do te mund ta mbuloni diellin me site. Qitja diellit 5000 sita, perseri rrezet e tij do ta shpojne ate. E keshtu e verteta e shpon genjeshtren tuaj dhe te ketyre 'dijetareve' dhe 'eksperteve' sepse ne kemi faktet e argumentat te cilat qendrojne ne anen tone. Leji more ti dijetaret se nuk jetojme ne per 'dijetare' e 'eksperta', sepse ne shqiptaret jemi komb i perparuar e i civilizuar, kemi tru te njeriut nuk kemi tru te gomarit sic kane arabet e Lindjes se Mesme.

Ju mundoheni t'i genjeni shqiptaret qe nuk jane te informuar sa duhet rreth fese por kush din pak per fe jo qe sdo te mund ta mashtroni por do te deshtoni totalisht. Ne s'i lejojme arabet ta lexojne Kuranin e Hadithet per ne, ne e lexojme vet, s'mund te na hidhni pluhur syve, dhe ate kurren e kurres.
    ē'lidhje kane talebanet me neve ketu ?......shko rregulloje shpin tende ti....

Sa kusherrij i ke me pantollona treēerekshe ?

Problemi eshte se pikerisht ksi tipa si puna jote me nji kosh miza nen kesule bejne zhurmen me te madhe. Ti nga fillozofiaa nuk dallon hic nga nje fanatik i cfaredo feje o ideollogjie qofte.....juve ju eshte ngule ne shpirt NEVOJA per qendrimin e ri me u vetflijuar ne cdo aspekt, vetemse per me u pajtuar me ndergjegjen rebeluese qe e keni. Entuziazmi i juaj eshte kryekeput u njejte ne intenzitet.

Tungi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nuh Musa : 27-09-2014 mė 11:04
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ē'lidhje kane talebanet me neve ketu ?......shko rregulloje shpin tende ti....
    C'lidhje ke ti se, e burrat si ti? Une s'kam asnje lidhje bile ua luftoj ideologjine e tyre te shemtuar me baze te carte fetare.

Sa kusherrij i ke me pantollona treēerekshe ?
    Kam patur edhe anetare te familes se gjere qe kane qene te ndikuar nga 'treēerekesit', por cka ka te beje kjo me temen?!

Problemi eshte se pikerisht ksi tipa si puna jote me nji kosh miza nen kesule bejne zhurmen me te madhe. Ti nga fillozofiaa nuk dallon hic nga nje fanatik i cfaredo feje o ideollogjie qofte.....juve ju eshte ngule ne shpirt NEVOJA per qendrimin e ri me u vetflijuar ne cdo aspekt, vetemse per me u pajtuar me ndergjegjen rebeluese qe e keni. Entuziazmi i juaj eshte kryekeput u njejte ne intenzitet.

Tungi
    Problemi sjam une, une jam zgjidhja e problemit, pasi une ofroj alternative tjeter, ndersa ti dhe shoket e tu thoni 'i kane vrare, ani de se s'eshte gajle e madhe qe i kane vrare'. 40 vete te vrare e qindra te tru shperlare ne ideologji te dhunshme ti thua: 'ani de cka ka problem ketu - problemi je ti'.

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Me automatik ne Xhami. Vellezer dhe motra te nderuar ja sa e rrezikshme eshte feja islame per nje popull. 'Hoxha' thote se vetem me arme (pra me dhune) arrihet shteti i Kalifatit. Shpresojme qe kurre kjo kohe te mos vije perseri tek ne kur njerezit me mentalitet te Hitlerit na predikojne se si duhet te besojme ne Zot.

P.s.
    Nuha Musa skam asgje kunder asnje shqiptari, as nuk jam fanatik apo ekstremist (andaj mos me quani se sjam o burre), por nuk d.m.th. se do te them genjeshtra per t'ua bere qejfin dikujt ketu ne forum, e sidomos jo argateve te shkieve qe punojne nate e dite kunder shtetit tim dhe kombit tim.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

C'lidhje ke ti se, e burrat si ti? Une s'kam asnje lidhje bile ua luftoj ideologjine e tyre te shemtuar me baze te carte fetare.

Kam patur edhe anetare te familes se gjere qe kane qene te ndikuar nga 'treēerekesit', por cka ka te beje kjo me temen?!

Problemi sjam une, une jam zgjidhja e problemit, pasi une ofroj alternative tjeter, ndersa ti dhe shoket e tu thoni 'i kane vrare, ani de se s'eshte gajle e madhe qe i kane vrare'. 40 vete te vrare e qindra te tru shperlare ne ideologji te dhunshme ti thua: 'ani de cka ka problem ketu - problemi je ti'.
    Disa pyetje kam per ty qe te testosh hipokrizine ndaj vetes tende.

Ti flet per vrasje dhe terror nga ana e muslimaneve. A ndihesh i kercenuar me vdekje ti sa here sheh nje musliman? Ky tmerr qe ti perjeton gjate gjithe kohes prej muslimaneve si ka mundesi qe je akoma gjalle? Pse ke te deshire te na besh viktimen ne cdo postim duke u cirrur muslimanet muslimanet kur ti ske pare asnje te keqe personalisht prej muslimaneve. C'fare te intereson ty se cilit besim i perkas une dhe 90%e shqiptareve ne gjithe trojet e shqiptareve? Ti thua se 1-shi eshte i barabarte me 3-shin se keshtu duhet dhe mos e zgjat me teper ( ka me trushpelare se kaq) nderkohe qe une nuk te them pse e beson ? Ty te thote kisha qe femra eshte si bageti ku nuk lejohet te bej asnje pyetje .

Te eshte thene se zoti ka vrare pa meshire birin e tij por qe ne fakt eshte vete ai qe ka vdekur por qe eshte ringjallur e te tjera bullshit si keto. Vazhdo besoji ore nuk te ndalon njeri por boll n tregove ne muslimaneve se je fort me i zgjuar se ne.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Angkmokio nuk mund te mbulohet dielli me site, sado qe mundoheni... sepse rrezet e diellit do ta shpoje siten. S'keni mundur qe 8 vite ta beni kete e sdo te mundni as ne te ardhmen.

1 i barabarte me treshin?!, ore zoteri skam kurrfare interesi qe ty te te bind se Bibla eshte e vertete, as nuk jam anetaresuar qe te te konvertoj ty ne te krishter, per Biblen mund te debatojme ne teme tjeter nese deshiron, askend nuk mund ta bej as besimtar apo jo besimtar.

Ringjallja e Jezusit eshte fakt historik, por nuk kam argumente tjera pervec asaj cka shkruhet ne Bibel, as per juve e as per ateistet. Ti se beson, ani cka qe se beson, me miliona shqiptare te tjere se besojne, sje i vetmi, gjithmone do te kete njerez qe e besojne dhe nuk e besojne. Kur t'i kuptosh disa gjera me mire atehere do t'i shikosh gjerat ndryshe.

Lexo titullin e temes para se te postosh. Tema eshte 'A eshte ky Islami i vertete'? Me fjale te tjera tema do te titullohej 'A dergon feja Islame dhe ndjekja e saj ne ate cka po shohim fatkeqesisht ne shume vende islame'. Ju thoni se jo , ne themi se po. Argumentat i postojme, ju tuajat e ne tonat, forumistet vendosin vet.
    Tema eshte per Islamin e jo per Jezusin. Hap teme per Jezusin une i pari do te jem i cili do te postoj ne ate teme. Hap teme per Biblen dhe nese sheh kontradikta ofroji. Cka te te them tjeter.., tung, perndryshe mos me merr kohe

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Po de, e dije.....e dije se nuk ka anetare ne kete forum, qe pas shtat kendesh, te lėngu i lėngut lepurit nuk e ka nga nje trecereksh, nga nje pijandure o nga nje kriminel ne fis....

Detyra e jone nuk eshte ta mbulojme kete realitet duke fole me bashkbiseduesin per kete realitet ne kontekste negative me fryme luftarake, por me gjet nje rruge, qe pikerisht ato realitete mos te instrumentalizohen, ngase kjo shkon diametral me nevojen e VETME legjitime, qe eshte siguria dhe liria e individit.

Ti kete nuk e kupton, si plot tjere ketu.

Tungi
    albanish by nature

9. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Nuh Musa pėr postimin:

mesia4ever (28-09-2014)

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Ti flet per vrasje dhe terror nga ana e muslimaneve. A ndihesh i kercenuar me vdekje ti sa here sheh nje musliman? Ky tmerr qe ti perjeton gjate gjithe kohes prej muslimaneve si ka mundesi qe je akoma gjalle?
    Jo vecse jomuslimanet, por edhe muslimanet e moderuar jane te kercenuar sot nga " muslimanet e devotshem". Dil ti ne rruge ne nje nga vendet "muslimane" me nje pankarte kunder fese, ose ne perkrahje te nje feje tjeter dhe te shohesh paqedashesit musliman se cfare bejne. Ti sikurese nuk e din kete pune?! Ne Vendet jomuslimane muslimaneve u tolerohen shume gjera, por kjo nuk ndodhe ne vendet muslimane. Ky eshte dallimi. Shembuj ka te shumte, por jane te tepert te ceken ketu.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar iliria e para pėr postimin:

mesia4ever (28-09-2014)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2013
    Postime
    246

ISIS duhet falenderuar (per fat te keq po e them ) se po na tregon fytyren e vertete te islamit .Keta qe po flasin pro-islam tek ky forum e kane kuptuar edhe vete por per asryse qe nuk kane te bejne me te verteten vazhdojne ta mbeshtesin.Fatkeqsia me e madhe e kombit shqiptar ( sipas Kadarese!!!).Ajo qe mua personalisht me shqeteson eshte : mire kaq sa vuajtem nga islami por me e keqja eshte se duke pare disa shkrime ketu i bie qe te vuajme akoma.E di une kush e ka fajin . Fajin e ka Zoti qe shpiki islamin...!

13. 2 antarėt mė poshtė falenderuan WesternBlot pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

jarigas (28-09-2014),mesia4ever (28-09-2014)

Faqja 22 prej 42 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •