Ore, sa paragjykuake!
Nuk jam perkrahes i Hamasit. Dhe, ndryshe nga ti, une e pranoj se jam per zhdukjen e shtetit artificial ēifut por jo edhe per zhdukjen e mbare popullates ēifute - sidomos seksin femer, assesi, jo.
Une jam anetar i ri, ndaj nuk kam ide se kush vepron ēfare ne kete forum dhe se ē'poste posedojne - behu burre, shprehu e thuaju haptazi - mos shfrytezo temen e prezantimit tim, te nxjerresh gjithe ate mllef qe paskeshe mbi autoritetet ketu.
Myslimanizmi nuk eshte problem fare, por ca njerez te cilet pretendojne se e praktikojne ashtu sikur na meson Islami, gje qe ne fakt ata jane larg normave te fese Islame. Islami eshte fe e paster. E pranon, apo do te vazhdosh me qendrime tuat prej trushpelari (njoh tipin tend - gelltit gjithēka lexon ne mediet elektronike te sponzoruara nga pikerisht ēifutet).
Perpara se te shprehesh kunder fese Islame, duhet vete ta studiosh po kete fe aq te paster qe shumekush u munduan kot me kot e nuk ia arriten as do arrijne ndonjehere qe ta njollosin.
Islami eshte nje - njerezit ndahen ne individe (shumes) - ka idiote dhe ka myslimane te vertete qe nuk thyejne as edhe nje rregull. Dalloji gjerat, mos i ngaterro.
Krijoni Kontakt