Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    51

Pėr: Pershendetje gjithe anetareve te FSH.

Citim Postuar mė parė nga Do Not Tread On Lexo Postimin
    Une jam shqiptar, dhe mbeshtes vlerat perendimore sepse vetem ato i japin dhe do ti japin edhe me shume prosperitet vendit dhe kombit tone.
    Ajo qe duhet te vihet re, ne te kundert, eshte se disa anetare te forumit, madje me poste te larta, perpara se te identifikohen me shqiptarine dhe me vlerat tona, identifikohen me fene e tyre, qe ne rastin konkret eshte myslymanizmi. Por problemi nuk eshte myslymanizmi ne vetvete, por eshte islamizmi radikal, nga i cili myslymanet do te duhej te distancoheshin... Por qe nuk e bejen per arsyet qe ata gjykojne - koha do ta tregoje nese ky mosdistancim do ti beje mire apo keq atyre dhe ne perjgithesi kombit tone.
    Ore, sa paragjykuake!

Nuk jam perkrahes i Hamasit. Dhe, ndryshe nga ti, une e pranoj se jam per zhdukjen e shtetit artificial ēifut por jo edhe per zhdukjen e mbare popullates ēifute - sidomos seksin femer, assesi, jo.
    Une jam anetar i ri, ndaj nuk kam ide se kush vepron ēfare ne kete forum dhe se ē'poste posedojne - behu burre, shprehu e thuaju haptazi - mos shfrytezo temen e prezantimit tim, te nxjerresh gjithe ate mllef qe paskeshe mbi autoritetet ketu.
    Myslimanizmi nuk eshte problem fare, por ca njerez te cilet pretendojne se e praktikojne ashtu sikur na meson Islami, gje qe ne fakt ata jane larg normave te fese Islame. Islami eshte fe e paster. E pranon, apo do te vazhdosh me qendrime tuat prej trushpelari (njoh tipin tend - gelltit gjithēka lexon ne mediet elektronike te sponzoruara nga pikerisht ēifutet).
    Perpara se te shprehesh kunder fese Islame, duhet vete ta studiosh po kete fe aq te paster qe shumekush u munduan kot me kot e nuk ia arriten as do arrijne ndonjehere qe ta njollosin.
    Islami eshte nje - njerezit ndahen ne individe (shumes) - ka idiote dhe ka myslimane te vertete qe nuk thyejne as edhe nje rregull. Dalloji gjerat, mos i ngaterro.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    9

Si ka mundesi qe jane shtuar kaq shume keta mjekerroshat otomanisto lindoro iraniano arabistanista si ky Frahaushullushiidinarabihushi???
    Une , si Alvi Singer , mendoja te prezantohesha duke thene: se otomanisto islamiko radokalo fashisto lindoret duhet ti luftojme siq i luftoi De Rada me shoke para dhe pas PAvaresise nga Turqia otomaniste.
    Na jane ngjit si m** pas kepuces , nuk po na lene te lire!!

Pershendetje nga Alvi Singer ,the singer of FSH!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    wow ,sa "humanitar " qenke ..pervec se "humanitar" qenke edhe debill ,te lumte!
    Mos e vri mendjen Farush. Kjo qyqarja me siper eshte frut i nje spermatozoidi mushk cifute qe humbi rrugen e kaloi ne kosove
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar angmokio pėr postimin:

Bash_Fahrushi (05-08-2014)

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    51

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    wow ,sa "humanitar " qenke ..pervec se "humanitar" qenke edhe debill ,te lumte!
    Tani ndjehem i fyer per faktin pse s'me fyeve te pakten me nje fjale shqipe. Debill? Ēetnike je, apo?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    9

Sa qenkan shtuar opingaxhijnte...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    51

Citim Postuar mė parė nga Alvi Singer Lexo Postimin
    Si ka mundesi qe jane shtuar kaq shume keta mjekerroshat otomanisto lindoro iraniano arabistanista si ky Frahaushullushiidinarabihushi???
    Une , si Alvi Singer , mendoja te prezantohesha duke thene: se otomanisto islamiko radokalo fashisto lindoret duhet ti luftojme siq i luftoi De Rada me shoke para dhe pas PAvaresise nga Turqia otomaniste.
    Na jane ngjit si m** pas kepuces , nuk po na lene te lire!!

Pershendetje nga Alvi Singer ,the singer of FSH!

75% e popullates se Shqiperise perbehet nga pikerisht ata qe ti i urryeke. Mire se do bejme bashkimin kombetar, ama jo, me s'do guxojne te na quajne komb laik, por komb me perkatesi fetare me shumice myslimane dhe katoliike.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    51

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Mos e vri mendjen Farush. Kjo qyqarja me siper eshte frut i nje spermatozoidi mushk cifute qe humbi rrugen e kaloi ne kosove
    E gjeta. E veja e Ajnshtajnit? Hahahah, sa hokatar qe jam.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    9

Citim Postuar mė parė nga FarushProfesori Lexo Postimin
    75% e popullates se Shqiperise perbehet nga pikerisht ata qe ti i urryeke. Mire se do bejme bashkimin kombetar, ama jo, me s'do guxojne te na quajne komb laik, por komb me perkatesi fetare me shumice myslimane dhe katoliike.
    O opingaxhi , un nuk urrej njeri . Vetem nji gjo: opongaxhinjve u duheth then se jane opingaxhinj , jo per gje...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    51

Citim Postuar mė parė nga Alvi Singer Lexo Postimin
    O opingaxhi , un nuk urrej njeri . Vetem nji gjo: opongaxhinjve u duheth then se jane opingaxhinj , jo per gje...
    Ti urren dhe veten tende. Besome. Une e di.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    9

Citim Postuar mė parė nga FarushProfesori Lexo Postimin
    Ti urren dhe veten tende. Besome. Une e di.
    E ke gabim o lal. Une dua fort veten time . Sepse qdo njeri e do fort veten e vet , sepse ashtu eshte shkruar ne gjenet e tij , sepse po te ishte ndryshe nuk do mbijetonte njeriu , sepse nuk do kishjte incentiv per te mbijetu... Nuk e di nese u shpreva kuptueshem ??

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •