Per here te pare nje kryeminister shqiptar ka folur ashtu sic i takon.
E kam ēmuar inteligjencėn tėnde por nuk pranoj tė fyesh timen dhe aq mė tepėr duke mė cituar ēka nuk thashė. Himara ėshtė si gjithė bashkitė e reja dhe nuk ka pėrpjekje pėr tė kufizuar tė drejtat e minoritetit tė cilin nuk i njohim sot, por i kemi respektuar dhe do ta respektojmė gjithmonė. Tema ėshtė e ndjeshme sepse e kanė bėrė tė ndjeshme pėrpjekjet e vazhdueshme ndėr vite tė atyre qė duan ta shohin Himarėn ashtu siē nuk ėshtė. Dhe meqė jemi tek origjina ime, e kam njė prejardhje tė largėt nga Himara, dhe ndihem krenar qė jam shqiptar dhe nuk ndiej asnjė inferioritet nga Greqia. Koha kur Shqipėria hezitonte ka marrė fund, dhe jep njė provė se jo nuk shkel konventat por pėrkundrazi konfirmon se i respektojmė. Ne me kėtė reformė kemi forcė shumė mė tepėr pėr tė kėrkuar tė drejtat pėr shqiptarėt jashtė kufijve, dhe nuk kėrkojmė asgjė mė shumė se sa vlerat qė i respektojmė vetė. theksoi kryeministri Rama, ndėrsa duke iu drejtuar Dules kjo reformė i jep mundėsinė Himarės dhe tė gjithė banorėve mė tepėr mundėsi pėr zhvillim ekonomik.
Krijoni Kontakt