Close
Faqja 163 prej 170 FillimFillim ... 63113153161162163164165 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,621 deri 1,630 prej 1694
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,064

Pėr: Izrael - Palestinė

Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    hamAss-et kthejne spitalet ne qendra komandoje dhe depo raketash. Jane dhe idiota pasi qellojne me arme qe andej, ja dhe resultati : Palestinezet pa ndertese spitali dhe shkaaterimi i armatimeve dhe duke shpresuar dhe atyre minjve isamike

haaretz.com

ata qe kane trasformuar gazen ne nje kamp perqendrimi me 1,8 milion persona nuk duhet te cuditen kur shikojne tynele nen tokesore , dhe kur nuk ka se ca te humbasin do perdorin gjithshka per te mundur agresorin sionist

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

kesaj i thone ti biesh murit me koke! Kur nuk te dhembka , bjeri se i bie mire
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Citim Postuar mė parė nga ATMAN Lexo Postimin
    ku e ngriti izraeli kete kamp se ne shqiperi une nuk e kam pare nje gje te tille gjate luftes ne vitin 1998-99
    Ne Maqedoni - dhe ishin nder te paret se bashku me norvegjezet dhe amerikanet qe i ndihmuan refugjateve kosovar...me duket se kampi quhej Stenkovec (afer Shkupit) !
    ata qe kane trasformuar gazen ne nje kamp perqendrimi me 1,8 milion persona nuk duhet te cuditen kur shikojne tynele nen tokesore , dhe kur nuk ka se ca te humbasin do perdorin gjithshka per te mundur agresorin sionist
    Nese qenka kamp perqendrimi Gaza,atehere permende edhe Egjiptin e jo vetem cionistet.
    Rri qetė dhe fol Shqip !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

ku e ngriti izraeli kete kamp se ne shqiperi une nuk e kam pare nje gje te tille gjate luftes ne vitin 1998-99

kampet me te madha i ngriten perendimoret dhe vendet islamike (flas per ne shqiperi)

NUK E DI POR ME DUKET SE IZRAELI AKOMA NUK E KA njohur kosoven si shtet
    Per Maqedoni eshte fjala ,ne Stankovec Brazda :
    http://ispub.com/IJA/3/3/3379

As Palestina se ka njoft ,bile perkrahin fuqishem Serbine ,pse nuk e njeh pasi sipas disave pretendohet se eshte situate e ngjajshme?
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Une per vete, i kam zili izraelitet(hebrenjte, kuptohet) Kam krijuar nje simpati te vecante per kete popull, megjithese Enver Sumja na qelbi me propagande cifutesh..(sic ben Albo ktu ne forum per idhullin e tij!) Ketu ku jetoj hebrenjte(kane reputacion te tille) jane kaq te lidhur/te bashkuar dhe bejne jashtezakonisht shume per njeri-tjetrin sa s'me vjen ēudi qe kane influencen qe kane ne shoqeri/ekonomi/pushtet, perposht faktit qe pergjithesisht shquhen per popull mjaft inteligjent!
    Ne anen tjeter, une ne jeten time kam pasur te bej me dy lloje palestinezesh. Nje, jo fetar dhe rob zoti, i llojit "ku rensha mos u vrafsha" ndersa tjetri fanatik (biles e kam pasur komshij ngjitur me ish-shpine time) fetar tej kulmit, i cili me provokimet e tij prej arixheshkash me jepte "frymezim" t'ja kepusja zverkun si te pules!!

Persa i perket konfliktit, s'kam ndonje burim informacioni te besueshem ne lidhje me realitetin e atjeshem prej kaq e kaq vitesh konflikt. Por, di te them kaq, nese nuk ngacmon/provokon, s'te bie kush m'qafe aq kollaj, aq me teper te ndermarre operacione ushtarake te atij niveli, me gjithe pasojat e bartura! Sidoqofte, Bravo i qofte izraeliteve, nje popull kaq i vogel qe bejne ligjjn ne shkretetiren e Lindjes se Mesme, te rrethuar ne pjesen derrmuese nga qindra miliona kafshe parahistorike!!

6. 2 antarėt mė poshtė falenderuan EXODUS pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

jarigas (24-07-2014),xfiles (24-07-2014)

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar mė parė nga EXODUS Lexo Postimin

Persa i perket konfliktit, s'kam ndonje burim informacioni te besueshem ne lidhje me realitetin e atjeshem prej kaq e kaq vitesh konflikt. Por, di te them kaq, nese nuk ngacmon/provokon, s'te bie kush m'qafe aq kollaj, aq me teper te ndermarre operacione ushtarake te atij niveli, me gjithe pasojat e bartura! Sidoqofte, Bravo i qofte izraeliteve, nje popull kaq i vogel qe bejne ligjjn ne shkretetiren e Lindjes se Mesme, te rrethuar ne pjesen derrmuese nga qindra miliona kafshe parahistorike!!
    Letėr nga njė mjek norvegjez nga Gaza drejtuar njerėzimit dhe Obamas

Tė dashur miq, Nata e mbrėmshme qe ekstreme. “Pushtimi tokėsor” i Gazės rezultoi nė dhjetėra tė vrarė dhe automjete tė mbushura me palestinezė tė tė gjitha moshave tė gjymtuar, tė shqyer, qė kullonin gjak, ngjitheshin e vdisnin – tė gjithė civilė, tė gjithė tė pafajshėm.

Heronjtė nė ambulancė dhe nė tė gjithė spitalet e Gazės janė duke punuar me turne 12-24 orėshe, tė zverdhur nga lodhja dhe ngarkesa ēnjerėzore (pa rroga nė spitalin Shifa pėr katėr muajt e fundit), kujdesen, vėnė pėrparėsi, orvaten tė kuptojnė kaosin e papėrshkrueshėm tė trupave, shifrave, gjymtyrėve, qė ecin, qė nuk ecin, qė marrin frymė, qė nuk marrin frymė, qė rrjedhin gjak, qė nuk rrjedhin gjak. NJERĖZ!

Tani, tė trajtuar edhe njėherė si kafshmė nga “ushtria me morale e botės”.

Respekti im pėr tė plagosurit ėshtė i pafundėm, nė vendosmėrinė e tyre tė pėrmbajtur nė mes tė dhimbjes, agonisė dhe shokut; admirimi im pėr stafin dhe vullnetarėt ėshtė i pafund, afėrsia ime me “sumud-in” palestinez me jep forcė, edhe pse hera-herės dua thjesht tė klith, tė shtrėngoj dikė, tė qaj, tė kundėrmoj aromėn e lėkurės dhe flokut tė njė fėmije tė ngrohtė, mbuluar nė gjak, tė mbrojmė vetet nė njė pėrqafim tė pafund – por kėtė nuk e pėrballojmė dot as ne, as ata.

Fytyra tė mbuluara nga hiri – oh JO! Mos, edhe njė tjetėr ngarkesė tė gjymtuarish qė kullojnė gjak, ne kemi akoma liqenet e gjakut nė dyshemenė e urgjencės, pirgje fashosh kulluese tė ngopura me gjak pėr tė pastruar – oh – pastruesit, kudo, qė largojnė me shpejtėsi gjakun dhe copėzat e hequra tė mishit, flokėt, rrobat, tubat – mbetjet nga tė vdekurit – tė gjithė tė larguar qė aty … pėr t’u pėrgatitur sėrish, pėr t’u pėrsėritur e tėra kjo. Mė shumė se 100 raste mbėrritėn nė spitalin Shifa nė 24 orėt e fundit. Shumė pėr njė spital tė madh tė mirėtrajnuar dhe tė mirėpajisur me gjithēka, por kėtu – pothuaj asgjė: s’ka energji, ujė, aksesorė, ilaēe, tavolina operacioni, instrumenta, monitorė – tė gjitha tė ndryshkura, sikur janė marrė nga muzetė e spitaleve tė sė djeshmes. Por ata nuk ankohen, kėta heronj. Ecin kėshtu, si luftėtarė, me kokėn lart, jashtėzakonisht tė vendosur.

Dhe ndėrsa shkruaj kėto fjalė pėr ju, vetėm, nė njė krevat, lotėt rrjedhin, lotėt e ngrohtė, por tė pavlerė tė dhimbjes dhe pikėllimit, tė zemėrimit dhe frikės. Kjo s’mund tė jetė ngjarje e vėrtetė!

Dhe pastaj, bash tani, orkestra e makinės luftarake tė Izraelit fillon sėrish simfoninė e saj tmerruese, bash tani: repartet e artilerisė nga barkat e marinės nga bregu, hungėrimat e F16-ave, avionėt e pėshtirė pa pilot (nė arabisht “zennanis”, ēekiēėt), dhe Apache-t e rrėmujshėm. Tė gjithė tė prodhuar nė ShBA dhe tė paguar prej tyre.

Z. Obama, a ke zemėr ti?

Tė ftoj tė kalosh njė natė, vetėm njė natė, me ne nė Shifa. I maskuar si pastrues, ndoshta.

Jam i bindur 100%, kjo do ta ndryshonte historinė.

S’ka njeri me zemėr DHE pushtet qė tė kthehej nga njė natė nė Shifa pa vendosmėrinė pėr tė ndaluar masakrėn e popullit palestinez.

Por tė pashpirtėt dhe tė pamėshirshmit i kanė bėrė llogaritjet e tyre dhe kanė planifikuar njė tjetėr masakėr “dahiya” nė Gaza.

Lumenjtė e gjakut do tė vazhdojnė tė rrjedhin natėn qė vjen. E dėgjoj qė i kanė ndezuar instrumentet e tyre tė vdekjes.

Tė lutem! Bėj ēfarė mundesh. Kjo, KJO nuk mund tė vazhdojė.
    Mads Gilbert MD PhD

Profesor dhe Drejtues Klinik

Klinika Mjekėsore e Urgjencės

Spitali Universitar i Norvegjisė sė Veriut

Emri:  1.jpg

Shikime: 230

Madhėsia:  84.9 KBEmri:  mjeku.jpg

Shikime: 241

Madhėsia:  24.2 KB
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Izraeli bombardon nje shkolle te UN qe ishte kthyer ne strehim per civilet

Sipas Al Jazera-s te pakten 15 njerez jane vrare ndersa 200 te tjere jane plagosur ne nje sulm me rrakte qe Izraeli ndermori ndaj nje shkolle te UN ne Gazen verioire. Kjo shkolle po perdorej si strehim ndaj bombave nga civilet. Reporterja e Al Jazera's Nicole Johnston raporton nga Gaza se shkolla ne Beit Hanoun u sulmua me rraketa te Enjten. Sipas saj me shume se 30 njerez jane vrare nga bombardimet. Po ashtu dhe Robert Turner, drejtori i UNRWA,. organizata humanitare e OKB ne Gaza tha se izraeli sulmoi pa paralajmeruar dhe se ka patur viktima te shumta si rezultat. Sipas tij, UNRWA ishte ne kontat me forcat izraelite dhe ju kerkua nje hapesire kohore per te evakuuar shkollen perpara se te fillonte sulmi. "kjo shkolle ishte kthyer ne nje strehim dhe izraelitet ishin vene ne dijeni per kete fakt".

Israel bombs UN school and civilian shelter, kills 15 and injures 200

Ky aksioni fundit i Izraelit ka shkaktuar zemerim te madh ne shume forume nderkombetare, faqe interneti etj. Gjithandej lexon injdinjimin e njerezve qe shprehen se kjo arrogance duhet te perfundoje dhe irazeli duhet te pergjigjet per krime ndaj njerezimit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ky aksioni fundit i Izraelit ka shkaktuar zemerim te madh ne shume forume nderkombetare, faqe interneti etj. Gjithandej lexon injdinjimin e njerezve qe shprehen se kjo arrogance duhet te perfundoje dhe irazeli duhet te pergjigjet per krime ndaj njerezimit.
    Indinjohen njerezit hipokrite, te njejtet njerez qe nuk indinjohen per masakrat ne siri, dhe per masakrat e te krishtereve ne boten arabe.

xfiles le te mos harrojme njerzillekun ne rradhe te pare. Ti e di mire sesa i dua une arabet apo ekstremistat islamike por ketu po vriten gra e femije. Njerez komplet te pafajshem. Sme intereson shume indinjimi i te tjereve dhe sesa hipokrite jane. Izraeli po vret gra e femije dhe duhet te pergjigjet para gjithe komunitetit nderkombetar per kete gje. Askush ska imunitet mbi krimet ndaj njerezimit.

11. 2 antarėt mė poshtė falenderuan Darius pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

angmokio (24-07-2014),ATMAN (25-07-2014)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Une nuk mendoj se duhet te pergjigjet para askujt, vetembrojtja e ka justifikimin ne vetvete, vetembrohesh.
    Pastaj, po vriten thjesht terroriste aspirant dhe gra qe prodhojne te tille (vetem njerezit lindin).

Kasapet e vertete jane hamasi, dhe delet qe pranojne te jene sakrifica e tyre meritojne ate qe kane zgjedhur te jene.
    Shikoni anen pozitive, gjithe ata persona qe po shkojne ne Xhennet si viktima te pafajshme, it couldn't get better than this per idiotet islamik.

Nejse nuk ia vlen me te diskutohet ne kete teme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 24-07-2014 mė 16:48

13. 2 antarėt mė poshtė falenderuan xfiles pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

jarigas (24-07-2014),Korcar-L1 (24-07-2014)

Tema tė Ngjashme

1. Sionizmi politik dhe fetar nga Ajni Sinani
    Nga Explorer nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-01-2009, 10:55
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 19:21
  3. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  4. "Dardania" e Haklajit, sukses nė Izrael
    Nga Blendi nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 18:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •