Natyrisht qe ne origjinal nuk eshte e imja,por edhe une po perdori ironine mqs ja lejon ti vehtes metaforen...he,permendja e Madagaskarit ne kete kontekst eshte ironi apo metafore,apo ndonje figure tjeter stilistike hehe ...beje dallimin Word.Me mire do qendronte nje ndjenje faji i Evropianeve te civilizuar qe vrane 5. milion hebrej,bashkeqytar te tyre se sa teori te semura konspiracioni.Bota arabe ka hapesire prej Marokos deri ne Irak,ju dha hebrejeve nje hapesire prej 0.001 % qe ti kontrollojne boten arabe,ti thua islame !!Kolonializmi britanik nė Lindjen e Mesme gjatė Luftės sė Parė Botėrore e pa krijimin e shtetit ēifut nė Palestinė si projektin mė tė mirė tė dominimit tė botės islame.
Mashallah per logjiken.E tani,e sheh qe vet e tregon qe nuk je me i mire se shumari.Pse te duhen keto gjera ?!Kapish ?!!
Ne rregull,...por ku eshte dallimi qe ti dhe shumari keni qendrime te njejta : The qe fare nuk duhen te jene aty hebrejet,pra te zhduken,Kesaj i thone gjenocid.Kursej pėr mua kėto !!
Mos u pergjigj,nuk ka problem.Vetem te pyeta per te hyre me thell ne bisede.Pyetje koti.. edhe pėr kėtė mė duhet tė pėrgjigjem ty ?!!! Lexo pėr " yom kippur war "dhe hajde na vė para pėrgjesisė !!
Pyetja qendron : pse palestinezet Bregun Perendimor dhe Rripin e Gazes nuk e donin me pare.Kujdes nuk e donin as Egjipti (Gazen),as Jordania (Bregun P.) ,pse ??
Yom Kipurr - cka ? blic Krige i shteti Hebre,ne fillim i befasouan mbas nje 1 jave ja treguan vendin agresoreve.
Nuk kam kohe ... shkurt ne Maqedoni eshte duke ndodhur e kunderta,mu te ato vise qe i permend.Ja lagja ime Butel ( me pare e dominuar ne shumice nga maqedonet) numri i shqiptareve ne 10-vjeteshin e fundit rritet propgresiv.E shesin token dhe shtepite maqedonasit dhe i blejne shqiptaret nga fshatrat....Lagja dhe komuna sdhqiptare e shkupit - Cairi eshte duke u zbrazur me te madhe.Tere banesat i shesin maqedonet dhe dalin ne lagjet sllave ne anenn tjter te Vardarit.Qyteti eshte duke u homogjenizuar ne Lagje.Njejte ndodh edhe ne Kumanove dhe gjetke.etj.etj....Ne detaje me vone,nese gjej kohe...Ore zotri, sipas teje tė fillojnė Grekėt dhe tė blejnė nja 3 - 400 banesa nė Sarandė dhe pas njė periudhe tė kėrkojnė shkėputje nga territori Shqiptar .. kėshtu thua ti ?? Maqedoni ėshtė paraleli im sepse kam miq Shqiptar atje qė mė kan thėnė se Maqedonsit po blejnė shtėpit e Shqiptarve nė territore Shqiptare dhe Shqiptarėt po zhvėndosen nga trojet e tyre shekullore. Gradualisht Tetova, Shkupi, Kumanova etj po bie numri i popullatės Shqiptare dhe i pronave tė tyre.
Dobet,ulu 1-she !Kaq !
Krijoni Kontakt