Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Çfarë kërkon serveri i www.botaislame.com ne Lituani

Nuh, nuk mund të diskutosh pa karakteristikën tënde arrogante ?! Nuk e di a e përdorni dhe ju të FYROM-it një shprehje popullore : " Dhi e zgjebosur bishtin përpjet ".

Në çdo dy tre rrjeshta padiskutim do të theksosh shprehjen " A e kape " !! Mos do të tregosh që ke nivel aq të lartë diskutimi sa që duhet ta pyesësh bashkbiseduesin herë pas here "A e kape" ? Nëse kjo është arsyeja që ti e përdor këtë shprehje, të këshilloj të gjesh nivelin tënd "Intelektual" për të diskutuar... !
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Wordless për postimin:

xfiles (15-07-2014)

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Nuh, nuk mund të diskutosh pa karakteristikën tënde arrogante ?! Nuk e di a e përdorni dhe ju të FYROM-it një shprehje popullore : " Dhi e zgjebosur bishtin përpjet ".

Në çdo dy tre rrjeshta padiskutim do të theksosh shprehjen " A e kape " !! Mos do të tregosh që ke nivel aq të lartë diskutimi sa që duhet ta pyesësh bashkbiseduesin herë pas here "A e kape" ? Nëse kjo është arsyeja që ti e përdor këtë shprehje, të këshilloj të gjesh nivelin tënd "Intelektual" për të diskutuar... !
    Wordy,

Kam qene me ty arrogant ?.....çka eshte kjo me 'intelektualin' ?, une jam inxhinjer.....jame larg hamendjeve, frazave boshe, sidomos korrektesise politike....nuk jam ketu te gjeje shoqni.....dhe mbi te gjitha, atij qe me vjen me prapanicen drejt ftyres nuk i bej rruge, por ja rras k....in !

Tung
    albanish by nature

IT Professionals Maska e Sirius
    Anëtarësuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582

Hi Nuho eshte replika e fundit keshtu qe merre me te shtruar.

Te ndalemi pak se kush dukesh me qene ti (Sipas asaj qe shkruan). Ne nuk e njohim ndergjegjen tende per me dit kush je ti, por amo ti pa vehtdije pe hap kutijen e pandores dhe permes fushes se nenndergjegjjes tende po perkufizon te ashtuquajturen automatizmi psikologjik i ndergjegjes. Armiku kryesor i yti o Nuho po ngjan me qene vlersimi i tepruar i nenndergjegjes tende qe me sa po shohe te ka infektu edhe ndergjegjen. Nese shkaku eshte kjo dezintegrimi psikologjik, te falet si viktim e histeris. Nese mbrapa kesaj fshehet nje qellim i caktuar e qe po ngjet te jete keshtu, kjo me automatizem na jepe te drejt te te konsiderojm si bashkpuntor i tyre. Asgje personale, gjithcka duke ju referu replikave tua. Pra munde te filozofosh per replikuesin por jo edhe per temen.

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Sakte pra, hajde dru me pre......
    Mos e harro STIHL se te duhet.

Detyra jote ne kontekstin e sakte te diskutimit eshte pra me e infiltru ate (ato) faqe dhe me e shkateru, e jo me i njollos shqiptaret.......e kape tash ?......nese nuk e kap, atehere detyrimisht do te replikosh perseri me nje gjuhe urrejtese ndaj nje shqiptari per me e percjelle ne menyre te perkryer missionin e pikerisht asaj politike qe mendon se e kundershton.
    Shkurt e shqip, ti nuk e kundershton politiken serbe, ti i sherben asaje duke me kundershtuar mua, apo mos thash me shume se "injoroni" (kurse ti qe i mundesite natyrisht se duhet ta luftosh).....dhe shih cfare replike ben...
    Jo as une dhe as askush nuk mundet me shkaterru faqen por te pakten me ju tregu frekuentuesve se kush fshehet mbrapa tije, pra shkavi i shkines i paguar nga UDBA, ti a e kape tash ???, hmmmm ndaj nje shqiptari thua, e hec e dije me kend jame tu repliku.

Kjo forme e luftes verbale ndjek nje psikollogji te thjeshte. Sipas motos, hidh nje gjure ne uje, dhe leri budallet ta nxjerin me shpresen te dale ndonje arid uka....
    Jo ata gurin po e mbajn ne kasafort qe mos tu a gjejm ne, sepse kane arrit tu a shkatrrojn ndergjegjen mbi 400 Arid Ukave dhe vetem ata qe kane qellim te njejt me te tyre mundohen me dezinterpretu qellimin e tyre.

E kap edhe kete ?.....behet fjale per senzibilizim te instinkteve me te uleta...dhe nuk i kemi pak ato njerez ne forum qe thehen nga ki Terror qe e perdorin armiqet tane....
    Sipas teje senzibilizim te instikteve te ulta jemi ne dhe jo frekuentuesit e portalit? Prap e them ngjan te kesh nje qellim te caktuar, dhe kjo pikerisht per tentimin e interpretimit te kundert ne konceptimin e keti fenomeni djallezor.

Ja pra, une krahas keshilles "injoroni" po ju them atyre qe i kan mundesite "luftoni dhe shkaterroni"....çelesi i meseles eshte shume i thjeshte dhe quhet "zhurme"...pra, beni cka te beni por nje gje mos e beni, mos beni "zhurme", ngase zhurma eshte pikerisht caku numer nje i kesaj luftes psikollogjike....forumi shqiptare eshte nje viktime e kesaj politike, dhe duhet te mendohet se jo vetem ki forum por ndoshta krejt forumet ose platformat qe kane njecfare ndikimi medial...

Tung
    Po ti a je ne vete, si te luftohet nje fenomen duke e injoruar ate?, kur arma kryesore e keti fenomeni ne kete rast po dele me qene zhurma, pikerisht e kunderta e asaj qe na thua heshtni.
    Nothing comes from nothing

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Jo te Ne ne Maqedoni per keto tipa neurotik thuhet ndryshe : " Bithen ne dill,lavdin ne çill " ! (Prapanicen ne Diell,lavdin ne Qiell)
    Me siguri eshte ndonje Turk i Tetoves qe i perket rretheve selafisto-wehabiste.
    Pse e duron Forumi Shqiptar kete percares dhe extremist fetar ?!?!?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga semiku : 15-07-2014 më 10:26
    Rri qetë dhe fol Shqip !

Forumi Shqiptar perpiqet te jete tolerant me cdo antar, kendveshtrimet qe kane, idete, opinionet e sidomos fete qe i perkasin. Ka raste kur antare te caktuar kalojne ne ekstrem dhe ndeshkohen per kete. Ka dhe raste kur lihen te "livadhisin" sepse forumi here pas here ka nevoje per kllouna qe argetojne shumicen. Keshtu dhe puna e ketij topes. Le te rrije edhe pak kohe se na argeton me budallalliqet qe shkruan. Me vone e marr une persiper ta fluturoj nga forumi.

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Sirius Lexo Postimin
    Hi Nuho eshte replika e fundit keshtu qe merre me te shtruar.

Te ndalemi pak se kush dukesh me qene ti (Sipas asaj qe shkruan). Ne nuk e njohim ndergjegjen tende per me dit kush je ti, por amo ti pa vehtdije pe hap kutijen e pandores dhe permes fushes se nenndergjegjjes tende po perkufizon te ashtuquajturen automatizmi psikologjik i ndergjegjes. Armiku kryesor i yti o Nuho po ngjan me qene vlersimi i tepruar i nenndergjegjes tende qe me sa po shohe te ka infektu edhe ndergjegjen. Nese shkaku eshte kjo dezintegrimi psikologjik, te falet si viktim e histeris. Nese mbrapa kesaj fshehet nje qellim i caktuar e qe po ngjet te jete keshtu, kjo me automatizem na jepe te drejt te te konsiderojm si bashkpuntor i tyre. Asgje personale, gjithcka duke ju referu replikave tua. Pra munde te filozofosh per replikuesin por jo edhe per temen.

Mos e harro STIHL se te duhet.

Jo as une dhe as askush nuk mundet me shkaterru faqen por te pakten me ju tregu frekuentuesve se kush fshehet mbrapa tije, pra shkavi i shkines i paguar nga UDBA, ti a e kape tash ???, hmmmm ndaj nje shqiptari thua, e hec e dije me kend jame tu repliku.

Jo ata gurin po e mbajn ne kasafort qe mos tu a gjejm ne, sepse kane arrit tu a shkatrrojn ndergjegjen mbi 400 Arid Ukave dhe vetem ata qe kane qellim te njejt me te tyre mundohen me dezinterpretu qellimin e tyre.

Sipas teje senzibilizim te instikteve te ulta jemi ne dhe jo frekuentuesit e portalit? Prap e them ngjan te kesh nje qellim te caktuar, dhe kjo pikerisht per tentimin e interpretimit te kundert ne konceptimin e keti fenomeni djallezor.

Po ti a je ne vete, si te luftohet nje fenomen duke e injoruar ate?, kur arma kryesore e keti fenomeni ne kete rast po dele me qene zhurma, pikerisht e kunderta e asaj qe na thua heshtni.
    Transparence nuk ka ne diplomaci....dosjet hapen dekada me vone.....shpresoj se e kuptove !

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga semiku Lexo Postimin
    Jo te Ne ne Maqedoni per keto tipa neurotik thuhet ndryshe : " Bithen ne dill,lavdin ne çill " ! (Prapanicen ne Diell,lavdin ne Qiell)
    Me siguri eshte ndonje Turk i Tetoves qe i perket rretheve selafisto-wehabiste.
    Pse e duron Forumi Shqiptar kete percares dhe extremist fetar ?!?!?!
    Semiko, ku e ke kurrizin ???
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Forumi Shqiptar perpiqet te jete tolerant me cdo antar, kendveshtrimet qe kane, idete, opinionet e sidomos fete qe i perkasin. Ka raste kur antare te caktuar kalojne ne ekstrem dhe ndeshkohen per kete. Ka dhe raste kur lihen te "livadhisin" sepse forumi here pas here ka nevoje per kllouna qe argetojne shumicen. Keshtu dhe puna e ketij topes. Le te rrije edhe pak kohe se na argeton me budallalliqet qe shkruan. Me vone e marr une persiper ta fluturoj nga forumi.
    Ju jeni tolerant ?! Po bene shaka ore !

Ne jemi ketu per te tjeret , se sa per juve qe e administroni kete forum , nje sekond do te ishte e kot te rrihet ne kete forum .
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Po te mos ishim tolerant, ti me ato palacolliqe qe poston do kishe fluturuar qe ketej me kohe. Mosmirenjohja eshte tipari me i spikatur i ju islamikeve.

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Duhet te falenderosh Zotin qe po me lexon ne kete forum ! E ti thua te fluturoj ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ceni-1 : 16-07-2014 më 12:02
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •