Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 69
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Për: Ja çfarë përfiton Shqipëria nga marja e statusit kantidat !

per mos me thene, por nga pozita ekonomike dhe konkurruese ne te cilen gjindet, mund te perfitoj vetem lesherat e rruara te Marise Megjitha pritjet e medha nga fetishizmi i termit te qenit anetare e BE, perseri nuk do sjelle ate qe jane duke shpresuar qytetaret shqiptare; shiko shembullin e Bullgarise, Rumanise, merr edhe te Sllovenise dhe Kroacise.

Thelbesore dhe vendimtare mbeten kapacitete e veta, ato qe garantojne nje zhvillim ekonomik.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,076

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Skllavëri sepse Brukseli kërkon që ti të vësh rripin e sigurimit e të ruash kokën

Ju jeni mësuar me anarki mër shoku , jeni mësuar 40 veta në një Furgon Nëse skllavëri quhet shëmbulli që ti solle.. atëhere unë dua të jem skllavi i parë i Brukselit.

skllaveri eshte euro dhe taksat e shumta qe te marrin frymen , alienizimi njerzve ,etj, etj, ai ligj qe solla si shembull eshte deshmi e qarte qe njerzit e thjeshte dhe ata teknokratet e brukselit jane shume larg njeri tjetrit,njerzit asnje here nuk e kane zbatuar se eshte nje tallje qe i ben njeriut te thjeshte nje burrokrat qe nuk e ka idene e realitetit , si mund te vihet rripi sigurimit kur nje autobus urban dhe extra urban ecen jo me shume se 50 - 70 km ne ore
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 24-06-2014 më 18:51

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,076

u mor vesh ardhja e fyles ne tirane para 2 javesh:

po vjedhin dhe ndajne mbi 94 milione euro (87 milione + 7 milione interesa). na e shpallen sot si fitore kur eshte nje vjedhje e paster dhe rryshfet qe ndahet mes qelbesirave qe na qelberisin dhe fyleve qe dine me cfare gjuhe flitet me qelbesirat.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin
    u mor vesh ardhja e fyles ne tirane para 2 javesh:

po vjedhin dhe ndajne mbi 94 milione euro (87 milione + 7 milione interesa). na e shpallen sot si fitore kur eshte nje vjedhje e paster dhe rryshfet qe ndahet mes qelbesirave qe na qelberisin dhe fyleve qe dine me cfare gjuhe flitet me qelbesirat.
    Thuaja Mias kete gje,..

Une sa e lexova sot lajmin e 95 milione Euro per CEZ, e thash, kjo eshte gjoba per kandidat partie.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,076

Per te marre Statusin paguam bileta 33 Euro per cdo person se aq kerkoi Fyle per CEZ (97 milione euro). Por mos kerkoni pije falas te perfshira ne bilete se vetem per 400 vete kam porositur qe i kam ftuar ne koktejl...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin
    Per te marre Statusin paguam bileta 33 Euro per cdo person se aq kerkoi Fyle per CEZ (97 milione euro). Por mos kerkoni pije falas te perfshira ne bilete se vetem per 400 vete kam porositur qe i kam ftuar ne koktejl...
    Jo per zotin se I ke bo llogarite gabim.

50% nuk paguajne asgje, se sjane legalizu akoma.

Nga 50% qe Kane mbet 50% e tyre Jane jashte shqipnie.

Kshu qe ato 33 Eurot behen 132 euro per ne qe pagujme...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,076

Palacot po mbyllin transaksionin e vjedhjes dhe ndarjes se pareve me te madhin ndonjehere ne historine shqiptare. Po thone qe po mbyllin nje marrveshje miqesore me CEZ por nuk tregojne se cfare kuptohet me MIQESORE dhe sa do vjedhin!!! Keta palaco duhej te shkonin ne arbitrazh ose gjykate nderkombetare dhe t'i kerkonin demshperblim CEZ-it per vjedhje. dem dhe mospermbushje te detyrimeve kontraktuale. Prandaj erdhi edhe fyleja para 3 javesh, per te mbyllur pazarin. QELBESIRAT qe u bashkuan kunder saliut po na QELBERISIN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,076

Armir Shkurti:

"Bravo çuna! Edhe në Europë me korrupsionin e blerjes së votës po futemi. Katunarit ia blejmë me një thes miell, Çekut me ÇEZ-in!"

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219

Jam krejt dakord me albon qe tregon dyshim ndaj BE-se, por cili do ishte vall reagimi i albos ne qofte se kjo (statusi) do kishte ndodhur nen qeverisjen e berishes?!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Te hysh ne BE si vend anetar, do te thote te kompromentosh sovranitetin e vendit tend:

1. Shqiperia nuk do te jete me shtet i pavarur, por do te jete shtet i varur nga Brukseli.
    Asgje me ndryshe se cdo shtet tjeter i ngjashem qe eshte kandidat apo anetare i BE-se...
    Nese per gati te gjithe tjeret eshte e pranueshme heqja dore nga nje pjese e sovranitetit, pse jo edhe per Shqiperine.
    Me cdo anetaresim ne nje organizate nderkombetare shtetet heqin dore nga nje pjese e caktuar e sovranitetit. P.sh. me anetaresimin ne OKB, ne NATO...

2. Kuvendi i Shqiperise nuk do te jete me institucioni me i rendesishem i vendit, Keshilli i Evropes do te jete i tille.
    E njejta vlene edhe per te gjitha vendet tjera, te vogla dhe te medha...

E duke qene se shqiptaret jane populli me i vogel ne Evrope, do te jene edhe populli me pak i perfaqesuar ne Keshillin e Evropes. Cfare vendosin deputetet e Keshillit te Evropes, do te zbatojne qytetaret e Shqiperise, packa se cdo 4 vjet zgjedhin nje deputet te tyre qe nuk eshte ne gjendje te zgjidhi me asgje.
    Ka vende me te vogla se Shqiperia...p.sh. Sllovenia, Qipro, Malta, Letonia, Litaunia, Estonia dhe Luksemburgi...
    Dhe Shqiperia qe nga viti 1995 eshte anetare e Keshillit te Evropes!

3. Kushtetuta e Shqiperise nuk eshte me dokumenti themeltar i Republikes se Shqiperise, pasi do t'ia lere vendin Kushtetutes Evropiane.
    Si cdo vend tjeter kandidat apo anetare i BE-se...
    Pse Shqiperia duhet te mos pajtohet me kushtet qe jane te pranueshme (me ose pa deshire) per gati te gjithe ne Evrope, me perjashtim te dy apo tre shteteve te pasura ("neutrale")!?

4. Shqiperia do te heqi dore nga printimi i monedhes se saj, lekut qe duhet ta zevendesoje me euron.
    Ky do te ishte nder hapat e fundit ne procesin e anetaresimit dhe integrimit te plote ne BE. Por edhe ketu vlene, si cdo shtet tjeter...

Banka Kombetare e Shqiperise nuk do te printoje me leke e as euro, por do te qarkulloje vetem parane qe pret Brukseli. Ministri i financave te Shqiperise apo Guvernatori i Bankes Kombetare nuk kane me nje instrument monetar, printimi i parase, per t'iu pergjigur krizave ekonomike te vendit. Keto politika i vendos e dikton Brukseli.
    Si per cdo shtet tjeter...

5. Shqiperia do te heqi dore nga politika e saj e jashtme. Po doni te mesoni politiken e jashtme te Shqiperise, shkoni e pyesni ministrin e jashtem gjerman apo francez ne Bruksel.
    Si per cdo shtet tjeter kandidat apo anetare...
    Edhe keshtu Shqiperine se ka pyetur dhe s'do e pyeste kush per tema te rendesishme rajonale dhe nderkombetare.

6. Mallrat e vendeve anetare te BE, do te hyjne ne tregun shqiptar pa dogane, qe do te perbeje nje goditje te forte per ekonomine shqiptare: a) bizneseve shqiptare apo fermereve shqiptare, u duhet te konkurrojne ne cmim e cilesi me mallrat e vendeve te zhvilluara qe kane me shume kapital e eksperience se ta. b) arka e shtetit shqiptar do te zbrazet nga tarifat qe mblidhte nga mallrat e importit neper dogana c) tregu shqiptar do te permbytet nga mallrat evropiane: Motoja: Gjermania, Franca e Italia prodhon, Shqiperia konsumon!
    Mallrat ne Shqiperi edhe tani importohen ose me dogane te ulur ne kornizen e SAA me BE-ne apo krejtesisht pa dogane ne kornizen e CEFTA-se...
    Pavaresish kesaj, perseri si per cdo shtet tjeter.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 24-06-2014 më 20:42

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •