Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 69
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: Ja çfarë përfiton Shqipëria nga marja e statusit kantidat !

o Albo, po rri praaaa se edhe Greqia me Saliun janë pro dhënies së statusit Shqipërisë lol
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Nuk e kuptoj pse i gezohemi kaq shume BE. Greqia ne BE eshte dhe po falimenton si shtet. Po ashtu dhe vende te tjera jane krize ekonomike dhe pse jane ne BE. "I zoti e nxjerr gomarin nga balta."
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 20-06-2014 më 08:55
    Feelings change - memories don't.

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mia@ për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Nuk jam kundra antarsimit ne BE, po mben te dyshoj qe vende me te mdhaja si ne si Italia Spanja apo Greqia duan te dalin nga BE per shkak se kjo i futi ne krize. I vetmi shtet qe perfitoka qenka Gjermania qe snjifka krize asnjeher.
    Keto shtete qe permend ti kane politikanet me te korruptuar qe ekzistojne,ata shqiptare para ketyre jane ''engjej'',kjo eshte fara e keqe qe i futi ne krize keto shtete dhe jo BE e cila po i mban me lek.
    MOS I NDY TEMAT no name

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar freeopen për postimin:

bsdev (03-03-2017)

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531

Ndoshta dhe kjo qendron freeopen, por euroskeptiket ne europe po shtohen.

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Keto shtete qe permend ti kane politikanet me te korruptuar qe ekzistojne,ata shqiptare para ketyre jane ''engjej'',kjo eshte fara e keqe qe i futi ne krize keto shtete dhe jo BE e cila po i mban me lek.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar [PaRTiZoNi] për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj pse i gezohemi kaq shume BE. Greqia ne BE eshte dhe po falimenton si shtet. Po ashtu dhe vende te tjera jane krize ekonomike dhe pse jane ne BE. "I zoti e nxjerr gomarin nga balta."
    Po si mendon se do jete me mire ... te qendrojme vetem e te izoluar ??? BE nuk ka cfare ti marre Shqiperise ... te pakten ne momentin qe jemi ne tani vetem perfitime mund te kemi ...
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar KNFC për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga KNFC Lexo Postimin
    Po si mendon se do jete me mire ... te qendrojme vetem e te izoluar ??? BE nuk ka cfare ti marre Shqiperise ... te pakten ne momentin qe jemi ne tani vetem perfitime mund te kemi ...
    Jo mo s'kam asgje kundra. Thjesht te mos presim shume nga BE. Dua qe Shqiperia te eci para qe te behemi me mire per veten tone, jo thjesht sa per t'u futur ne BE.
    Feelings change - memories don't.

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mia@ për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,064

2/3 e ligjeve te shqiperise do behen ne bruksel nga teknokrate qe nuk e kane idene fare se ca ndodh ne realitetin shqiptar

monedha euro (nese hyn shqiperia me vone ne euro) nuk do vendoset me nga banka qendrore e shqiperise por nga banka qendrore e europiane e cila eshte totalisht ne duart e privateve

italia jep 15 miliard euro kontribute ne EU cdo vit dhe merr nga EU vetem 9 miliard

nuk duhet nxituar duke hyre ne BE qorrazi por duke informuar popullin shqiptar me informacion korrekt dhe pastaj duke marre vendime me demokraci direkte me ane te referendumeve sic ben edhe zvicra

13. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ATMAN për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e luleshtrydhe1
    Anëtarësuar
    19-06-2014
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    89

Cdo e mire e ka dhe te keqen e saj qysh e paraqiti Albo po kjo sdo te thote qe nuk eshte mire qe te futemi ne BE.

Opo jo nuk duhet nxituar , se dhe te duam ne nuk futemi dot jo .. Te kishin interes nga Shqiperia ata e kishin futur qe neser

15. Anetarët më poshtë kanë falenderuar luleshtrydhe1 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,064

qe te kuptosh paradokset e teknokrateve dhe paraziteve te brukselit ,po te tregoj nje ligj (europian) qe ka dale para disa vjetesh

pasagjeret qe udhetojne me autobus duhet te vene rripat e sigurimit kur ulen ne sedilen e pasagjerit , asnje here nuk e kam pare te zbatohet ne itali ky ligj i brukselit

pregatituni te dashur skllever , njehere u shtrytezuat nga bllokmenet e vjeter dhe keta te rinj, ndersa kur te hyni ne europe do te jeni ne hyqmin e skllaverise se brukselit nje skllaveri me e sofistikuar por jo me pak e rrezikshme se ajo e bllokut
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 23-06-2014 më 20:29

17. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ATMAN për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin
    qe te kuptosh paradokset e teknokrateve dhe paraziteve te brukselit ,po te tregoj nje ligj (europian) qe ka dale para disa vjetesh

pasagjeret qe udhetojne me autobus duhet te vene rripat e sigurimit kur ulen ne sedilen e pasagjerit , asnje here nuk e kam pare te zbatohet ne itali ky ligj i brukselit

pregatituni te dashur skllever , njehere u shtrytezuat nga bllokmenet e vjeter dhe keta te rinj, ndersa kur te hyni ne europe do te jeni ne hyqmin e skllaverise se brukselit nje skllaveri me e sofistikuar por jo me pak e rrezikshme se ajo e bllokut
    Skllavëri sepse Brukseli kërkon që ti të vësh rripin e sigurimit e të ruash kokën

Ju jeni mësuar me anarki mër shoku , jeni mësuar 40 veta në një Furgon Nëse skllavëri quhet shëmbulli që ti solle.. atëhere unë dua të jem skllavi i parë i Brukselit.
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

19. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Wordless për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •