o Albo, po rri praaaa se edhe Greqia me Saliun janë pro dhënies së statusit Shqipërisë lol![]()
o Albo, po rri praaaa se edhe Greqia me Saliun janë pro dhënies së statusit Shqipërisë lol![]()
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Nuk e kuptoj pse i gezohemi kaq shume BE. Greqia ne BE eshte dhe po falimenton si shtet. Po ashtu dhe vende te tjera jane krize ekonomike dhe pse jane ne BE. "I zoti e nxjerr gomarin nga balta."
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 20-06-2014 më 08:55
Feelings change - memories don't.
bsdev (03-03-2017)
MOS I NDY TEMAT no name
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
2/3 e ligjeve te shqiperise do behen ne bruksel nga teknokrate qe nuk e kane idene fare se ca ndodh ne realitetin shqiptar
monedha euro (nese hyn shqiperia me vone ne euro) nuk do vendoset me nga banka qendrore e shqiperise por nga banka qendrore e europiane e cila eshte totalisht ne duart e privateve
italia jep 15 miliard euro kontribute ne EU cdo vit dhe merr nga EU vetem 9 miliard
nuk duhet nxituar duke hyre ne BE qorrazi por duke informuar popullin shqiptar me informacion korrekt dhe pastaj duke marre vendime me demokraci direkte me ane te referendumeve sic ben edhe zvicra
bsdev (03-03-2017)
Cdo e mire e ka dhe te keqen e saj qysh e paraqiti Albo po kjo sdo te thote qe nuk eshte mire qe te futemi ne BE.
Opo jo nuk duhet nxituar , se dhe te duam ne nuk futemi dot jo ..Te kishin interes nga Shqiperia ata e kishin futur qe neser
![]()
bsdev (03-03-2017)
qe te kuptosh paradokset e teknokrateve dhe paraziteve te brukselit ,po te tregoj nje ligj (europian) qe ka dale para disa vjetesh
pasagjeret qe udhetojne me autobus duhet te vene rripat e sigurimit kur ulen ne sedilen e pasagjerit , asnje here nuk e kam pare te zbatohet ne itali ky ligj i brukselit
pregatituni te dashur skllever , njehere u shtrytezuat nga bllokmenet e vjeter dhe keta te rinj, ndersa kur te hyni ne europe do te jeni ne hyqmin e skllaverise se brukselit nje skllaveri me e sofistikuar por jo me pak e rrezikshme se ajo e bllokut
Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 23-06-2014 më 20:29
bsdev (03-03-2017)
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt