Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 136
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Për: Zyrtare: Shqipëria merr statusin e vendit kandidat për në BE

habitem me ata qe nuk gezohen, dhe pikerisht ata te ashtequajturit patriot te denje qe me kohe jane larguar nga shqiperia
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e luleshtrydhe1
    Anëtarësuar
    19-06-2014
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    89

xhuxhka , normal qe fatura duhet te paguhet per faj te qeverise paraardhese...qe e privatizoj ate...dhe me pasdonte ta rrembente duke treguar si shpetimtaret tone. .. dihet qe fatura e larte do ishte Tani qe kemi aq perqind te aksioneve..Po ta mirembajm vitet ne vazhdim do te kemi mundesine qe me ane te atyre fitimeve ti perdorim per te shlyer borxhin se dhe ceket me leke e blene ate
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosni ne profil por jo ne firm. Stafi i Forumit

Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Unlimited Lexo Postimin
    Tani po i hapi nja dy a tri llogari bankare e nuk ngel tjeter vec me i mush
    Ju nuk keni nevojë t'i hapni llogarit bankare se të hapura i kini.. por ka ardhur koha që ato llogari të kontrollohen dhe të konfiskohen !!
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Urime Shqiperi
    Urime shqiptar ku do qofshi
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    I njoh shume mire, por kam mangesi ne shtremberimin e fakteve per te favorizuar partite. Ti e ben me se miri. Dhe sipas teje duhet ti themi bravo Berishes dhe per NATOn dhe per vizat dhe per Europen. Asgje nuk eshte nisur e mbaruar nga nje qeveri. Mund te flas dhe une si ty e the them qe Rama beri namin per 1 vit (po e rrumbullakos dhe une) sic beri Berisha per 2 vjet e gjys qe na futi ne NATO, por ja qe do behesha thjesht tifoz i nje partie dhe do mohoja realitetin.

Hapat per ne NATO
    1992 - joined the North Atlantic Cooperation Council
    1994 - entered NATO's Partnership for Peace
    1999 - received a Membership Action Plan (MAP)
    2008 - received an invitation to join
    2009 - became a full member
    O qyfyre

Nuk po bej tifozin e nje partie, po them te verteten.. Shqiperise i eshte dhene disa here statusi me raport pozitiv , KE i dha rekomandim per statusin qe ne dhjetor kur qeveria e re kishte vetem 3 muaj por u shty nga vendet anetare sepse kerkonin te njiheshin me qeverine e re. Edhe ne qershor qeveria ka vetem 8 muaj ne te cilen vetem procesi kerkon disa vite per te plotesuar kriteret dhe per te marre vendim final.

Qyfyre kto qe the me Naton nuk janet hapa por nisje fillestare per te ecur drejt asaj rruge pasi Shqiperia doli nga regjimi komunist, une po flas per hapat kur kontributi dhe perfomanca ne nje periudhe kur ishte i domosdoshem dhe kete e beri PD nje vit nga fundi i mandatit ne 2008 , jo ne fillim te mandatit 8 muaj sic thuhet me statusin. Kur ne kritikonim qeverine qe nuk po ben gje tjeter vec propagande, per ju ishte heret se kishte vetem disa muaj qe ka ardhur, tani qenka merite te qeverise qe mori qe ne fillim te mandatit.

Une bie dakort me Darius nuk kemi perfitime nga kjo gje pervecse shtohet kontrolli ndaj qeverise nga BE
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 24-06-2014 më 13:14
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e mateo
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    286

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Gjithsesi eshte nje arritje ne fushen e politikes e intergrimit tone ne Europe. Sic e permende dhe ti, pervoja jopozitive e shteteve te tjera te reja te Komunitetit Europian na ben te mos presim shume, te mos mendojme qe futja ne BE do na i zgjidhi problemet ekonomike.
    Sic jam shprehur ne nje postim tjeter ketu e kemi ne ne dore ta bejme Shqiperine. Askush sdo na nxjerr nga varferia po s'punuam vet.
    Arritje,,,,,!.? Kane kaluar 5 vjet qe kur eshte bere nje aplikim per status. Nderkohe qe maqedonia eshte me nje status tille qe ne 2006,,,,, cfare do te thote kjo arritje,,,,,,, nderkohe qe polaket, rumunet, bullgaret, kroatet etj, ka vite qe thjesht marrin autobuzin dhe zbarkojne ne londer, rome, paris, berlin,,,, etj etj.
    mateo

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Edhe ate fal Lazaratit te famshem i cili meriton te shpallet qytet nderi dhe nje zone turistike per turizmin.. Cka po t'mos ishte Lazarati si do merrte shqiperia statusin.

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    O qyfyre

Nuk po bej tifozin e nje partie, po them te verteten.. Shqiperise i eshte dhene disa here statusi me raport pozitiv , KE i dha rekomandim per statusin qe ne dhjetor kur qeveria e re kishte vetem 3 muaj por u shty nga vendet anetare sepse kerkonin te njiheshin me qeverine e re. Edhe ne qershor qeveria ka vetem 8 muaj ne te cilen vetem procesi kerkon disa vite per te plotesuar kriteret dhe per te marre vendim final.

Qyfyre kto qe the me Naton nuk janet hapa por nisje fillestare per te ecur drejt asaj rruge pasi Shqiperia doli nga regjimi komunist, une po flas per hapat kur kontributi dhe perfomanca ne nje periudhe kur ishte i domosdoshem dhe kete e beri PD nje vit nga fundi i mandatit ne 2008 , jo ne fillim te mandatit 8 muaj sic thuhet me statusin. Kur ne kritikonim qeverine qe nuk po ben gje tjeter vec propagande, per ju ishte heret se kishte vetem disa muaj qe ka ardhur, tani qenka merite te qeverise qe mori qe ne fillim te mandatit.

Une bie dakort me Darius nuk kemi perfitime nga kjo gje pervecse shtohet kontrolli ndaj qeverise nga BE
    Fatkeqesisht je shume politik dhe nuk mund ta pranosh qe te gjitha keto arritje jane shume te vonuara dhe per merite te asnjeres pale ne vecanti. Une e pranoj pa problem se nuk kam dale ketu per te mburrur parti. Ndersa ti qe kur u hap tema e ktheve ne debat PS-PD per ta sqaruar per te gjithe qe PS nuk ka merita.

Mund te me thuash se ku thashe une qe eshte merite e kesaj qeverie mandati?

P.S. je fantasik. 8 muaj te PS nuk i rrumbullakos ne 1 vit, por 2 vite e gjys te PD i rrumbullakos ne 3 vjet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Asgje nuk eshte arrit ,statusit e kandidatit e ka edhe Turqia qe 15 vite ....Maqedonia qe 10 vite etj ..
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga mateo Lexo Postimin
    Arritje,,,,,!.? Kane kaluar 5 vjet qe kur eshte bere nje aplikim per status. Nderkohe qe maqedonia eshte me nje status tille qe ne 2006,,,,, cfare do te thote kjo arritje,,,,,,, nderkohe qe polaket, rumunet, bullgaret, kroatet etj, ka vite qe thjesht marrin autobuzin dhe zbarkojne ne londer, rome, paris, berlin,,,, etj etj.
    Une thashe eshte nje arritje, por jo gjithcka. Lexoje te tere postimin tim, jo vetem rrjeshtin e pare e te keqen. Nje hap perpara sado i vogel e ne dukje i paperfillshem eshte me mire se te rrish ne vend numero.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •