habitem me ata qe nuk gezohen, dhe pikerisht ata te ashtequajturit patriot te denje qe me kohe jane larguar nga shqiperia
habitem me ata qe nuk gezohen, dhe pikerisht ata te ashtequajturit patriot te denje qe me kohe jane larguar nga shqiperia
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
xhuxhka , normal qe fatura duhet te paguhet per faj te qeverise paraardhese...qe e privatizoj ate...dhe me pasdonte ta rrembente duke treguar si shpetimtaret tone. .. dihet qe fatura e larte do ishteTani qe kemi aq perqind te aksioneve..Po ta mirembajm vitet ne vazhdim do te kemi mundesine qe me ane te atyre fitimeve ti perdorim per te shlyer borxhin
se dhe ceket me leke e blene ate
![]()
Adresat e faqeve personale mund ti vendosni ne profil por jo ne firm. Stafi i Forumit
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Urime Shqiperi
Urime shqiptar ku do qofshi
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
O qyfyre
Nuk po bej tifozin e nje partie, po them te verteten.. Shqiperise i eshte dhene disa here statusi me raport pozitiv , KE i dha rekomandim per statusin qe ne dhjetor kur qeveria e re kishte vetem 3 muaj por u shty nga vendet anetare sepse kerkonin te njiheshin me qeverine e re. Edhe ne qershor qeveria ka vetem 8 muaj ne te cilen vetem procesi kerkon disa vite per te plotesuar kriteret dhe per te marre vendim final.
Qyfyre kto qe the me Naton nuk janet hapa por nisje fillestare per te ecur drejt asaj rruge pasi Shqiperia doli nga regjimi komunist, une po flas per hapat kur kontributi dhe perfomanca ne nje periudhe kur ishte i domosdoshem dhe kete e beri PD nje vit nga fundi i mandatit ne 2008 , jo ne fillim te mandatit 8 muaj sic thuhet me statusin. Kur ne kritikonim qeverine qe nuk po ben gje tjeter vec propagande, per ju ishte heret se kishte vetem disa muaj qe ka ardhur, tani qenka merite te qeverise qe mori qe ne fillim te mandatit.
Une bie dakort me Darius nuk kemi perfitime nga kjo gje pervecse shtohet kontrolli ndaj qeverise nga BE
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 24-06-2014 më 13:14
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Arritje,,,,,!.? Kane kaluar 5 vjet qe kur eshte bere nje aplikim per status. Nderkohe qe maqedonia eshte me nje status tille qe ne 2006,,,,, cfare do te thote kjo arritje,,,,,,, nderkohe qe polaket, rumunet, bullgaret, kroatet etj, ka vite qe thjesht marrin autobuzin dhe zbarkojne ne londer, rome, paris, berlin,,,, etj etj.
mateo
Edhe ate fal Lazaratit te famshem i cili meriton te shpallet qytet nderi dhe nje zone turistike per turizmin.. Cka po t'mos ishte Lazarati si do merrte shqiperia statusin.
![]()
Fatkeqesisht je shume politik dhe nuk mund ta pranosh qe te gjitha keto arritje jane shume te vonuara dhe per merite te asnjeres pale ne vecanti. Une e pranoj pa problem se nuk kam dale ketu per te mburrur parti. Ndersa ti qe kur u hap tema e ktheve ne debat PS-PD per ta sqaruar per te gjithe qe PS nuk ka merita.
Mund te me thuash se ku thashe une qe eshte merite e kesaj qeverie mandati?
P.S. je fantasik. 8 muaj te PS nuk i rrumbullakos ne 1 vit, por 2 vite e gjys te PD i rrumbullakos ne 3 vjet.
Asgje nuk eshte arrit ,statusit e kandidatit e ka edhe Turqia qe 15 vite ....Maqedonia qe 10 vite etj ..
There is a special place in hell for women who don't help other women.
Madeleine Albright
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt