Close
Faqja 54 prej 79 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 788
    Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Pėr: Zgjedhjet parlamentare 2014 ne Kosove

Citim Postuar mė parė nga Pirate of Love Lexo Postimin
    per fitoren edhe votat qe i kan japur hushiminit, e meritojne tere elektoratin e tyre me e derguar ke ajo Piceria ne Tirone edhe ti mbushesh picat full with hot chilli edhe ate :

thane doli nje plaku ne Drenice per votime, keshtu i shtyre ne moshe sikur kjo plaka mbi 90 vjeēare dhe pasi votoj dhe rruges per ne shtepi ju kujtua, qe kishte votuar per LDK-ne, pastaj eu ē`bera edhe se ta permiresoj gabimin dhe u kthye drejt kutive te votimit dhe ju drejtua komisionereve, a ben ta nxjerre fletvotimin se e kam bere nje gabim dhe kam votuar gabimisht e ta permiresoj. Ndersa komisioneret, ja kthyen; nuk ka problem o Axhok, e kemi permiresuar ne, por herave tjera shiko e mos e ploteso gabim D
    Pirrat keq jeni djeg e keni pas te sigurt humbjen e thaqit 100% kjo dhemb me se shumti
    Tash ma as shtosat spo ju shiten

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Hahaha.....s' je normal ti. Jo VV s' don koalicion. Se s' don Trejsi qata...
    Jo ajo ja qet fletoren perpara me fotografi.. Albini i del aty me X te kuqe i thot veq qiknej mos kqyr e kta tjert kan dush ta qoj hahahahah

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Veseli: Se kemi problem pėr partnerė, qeverinė e formojmė brenda pak javėsh

Kėshtu ka deklaruar zėvendėskryetari i PDK’sė Kadri Veseli nė emisionin “Tonight Ilva Tare”.

Zėvendėskryetari i PDK’sė, Kadri Veseli, ka thėnė se populli i Kosovės vendosi qė PDK tė jetė fituese. Ai ka thėnė se populli vendosi qė tė ketė vazhdimėsi tė qeverisjes nga PDK dhe kryeministri Thaēi.

Populli vendosi dje, PDK ėshtė partia fituese, populli vendosi qė tė ketė vazhdimėsi tė qeverisjes nga PDK dhe kryeministri Thaēi”, ka deklaruar Veseli.

Koalicioni i ardhshėm do tė jetė shumė i mirė.

Ky koalicion do tė jetė shumė stabil, shumė qėndrueshėm edhe nė projeksionin e premtimeve elektorale qė i kemi dhėnė gjatė kėtyre ditėve”, ka thėnė Veseli duke shtuar se PDK nuk e ka problem tė gjejė partnerė pėr koalicion dhe se qeveria do tė formohet brenda pak javėsh.

Ai ka thėnė se do tė ketė bashkėpunim me tė gjitha partitė nė interes tė qytetarėve.

Nuk do tė jemi pėrjashtues sepse populli i ka votuar tė gjitha partitė”, ka thėnė Veseli.
    http://botasot.info/zgjedhjet-2014/3...da-pak-javesh/

Koalicion shume stabil...?!
    A e dine domethenjen e fjales "shume stabil"?!

Nje koalicion qeverises qe qysh ne fillim do te kete probleme me shperndarjen e posteve brenda koalicionit elektoal (PDK-PD-PSHDK-LB dhe PK) ku ne radhe te pare PD do te luaj rol te rendesishem, ku do te perfshihet edhe Lista Srpska, e cila megjithate nuk eshte SLS, por ne menyre edhe me direkte e dirigjuar nga partite radikale serbe ne pushtet dhe ku do te duhej te akomodohej se paku edhe AAK me rreth 10% dhe eventualisht edhe NISMA, ne asnje vend te botes nuk mund te quhet "shume stabil".

Asnje shtet normal nuk do te mund te qendronte as stabil, lere me "shume stabil" me nje koalicion kaq te gjere, kaq heterogjen dhe me kaq interesa kunderthenese te partnerve te ndryshem qeveritare, te cilat ne mjaft raste mund te quhen armiqesi te verteta. Cdo vend, edhe ato me te zhvilluarat do te perfundonin ne kaos.

Nese e ka mendjen tek ndonje koalicion eventual me LDK-ne, kjo do ishte pak me ndryshe...?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 09-06-2014 mė 17:44

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Kah e nxore qe une jam militante iracionale e nje partie? Cilin person e kam fy te kjo teme une psh pse mendon ndryshe politikisht? Kush eshte ma militant a une qe I kam dy postime n'teme a ti me pothuj cdo te dytin a tretin perveē te tjerash edhe plot fyerje e sharje.

Apo per te mos qene primitive e idiote une duhet te mendoj e shkruaj si ti? Jo falemneres. Po rri primitive me mire.
    Nuk di ne je militante e "zjarrte" partie apo jo ,fjalen e pata per ata qe ndihen te fyer kur dikush ju "lendon " partine apo liderin e korruptuar ..meqe ra fjala ,c'te djeg aq shume cfare mendoj une per te korruptuarit dhe budallenjet qe i votojne ..mos deshe ti respektoj ata qe nuk meritojne respekt!!!! Meriton respekt nje person siq me ka ra rastin ta takoj kur thoshte se djali i Rugoves ,ai qe eshte ne burg ,ska pas qare pa u mirr me keto pune se vetem mirembajtja mujore e shtepise se tij kushton 5000 euro !hahahha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ane : 09-06-2014 mė 17:34
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Pirrat keq jeni djeg e keni pas te sigurt humbjen e thaqit 100% kjo dhemb me se shumti
    Tash ma as shtosat spo ju shiten
    ne fakt kesaj radhe opozita ka dalur hala me budallice se Hushimini, e sidomos keta te partise se Putinit, qe krenoheshin me shperndarjen e parlamentit qe ja shkurtuan jeten qeverise se Hushiminit per 1 vit dhe mbrenda 1 muaji duke i mundesuar atij edhe 4 vite te ardhshme, ne vend se te rrezonin qeverine. Mos harro, e kishte thene edhe Shpendi i VV, qe hushiminit nuk i shkon gjate dhe jam shume i bindur, qe nuk ka per ta permbyllur mandatin e plote si qeveri, sikur qe nuk ka arritur ta permbylle asnje mandat te plote, e nese pak keta nga opozita tregohen te menēur, qe tani e dergojne hushiminin te haje pica with hot chilli. Hushimini eshte duke mbijetuar politikisht fale budallallekut te tij, por kurrsesi menēurise dhe zgjuaresine se tij, qe ka sepse as qe ka pasur ndonjehere.

Ama, te jeni te bindur, qe kjo dhimbje ka per te ju dhimbur heret apo vone juve me se shumti, nderkohe qe as simptomat nuk jeni duke i dalluar, por dikur keq ka per te ju goditur.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Jo VV-s i duhet kohe me msu alfabetin e Politikes yhaaaa vone ka me ardh ne pushtet a kurr. Babe gjyshi jem eshte gjalle ka dasht Zoti dhe gezon shendet te plot dhe bajagi e njeh politiken mire.

Kush hyn ne burg te serrbijes ose del i smut i prisht si Adem Demaqi qe mos me i vy as shpise t'vet ose e vrajnt dhe i treti.
    Ose del i shnosh e argat i tyne. Keto fjale si kam thane une po nje plak shtyr ne moshe dhe i kfjellt nga mendt.
    SKe faj ti ,keshtu mendon se eshte politika ,me rrejt ,me vjedh e me mashtru fukara e besa edhe me eliminu kundeshtar politik siq e keni zakon ju atje ne Drenice dhe ketu ke te drejte Albini nuk din te bej keso "politike" vec nese mesohet me vone
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

ne fakt kesaj radhe opozita ka dalur hala me budallice se Hushimini, e sidomos keta te partise se Putinit
    , qe krenoheshin me shperndarjen e parlamentit qe ja shkurtuan jeten qeverise se Hushiminit per 1 vit dhe mbrenda 1 muaji duke i mundesuar atij edhe 4 vite te ardhshme, ne vend se te rrezonin qeverine. Mos harro, e kishte thene edhe Shpendi i VV, qe hushiminit nuk i shkon gjate dhe jam shume i bindur, qe nuk ka per ta permbyllur mandatin e plote si qeveri, sikur qe nuk ka arritur ta permbylle asnje mandat te plote, e nese pak keta nga opozita tregohen te menēur, qe tani e dergojne hushiminin te haje pica with hot chilli. Hushimini eshte duke mbijetuar politikisht fale budallallekut te tij, por kurrsesi menēurise dhe zgjuaresine se tij, qe ka sepse as qe ka pasur ndonjehere.
    Ama, te jeni te bindur, qe kjo dhimbje ka per te ju dhimbur heret apo vone juve me se shumti, nderkohe qe as simptomat nuk jeni duke i dalluar, por dikur keq ka per te ju goditur.

Pairėt,

pajtohem me ty une. Hashimi I keq po opozita eshte ma e keqe. Hashimi nuk eshte i zgjuar po po mbijeton fale budallallekut te opozites,po thu ti. Po them edhe une.

E mes budalles qe po i thu ti edhe jo te zgjuarit p'e votoj kete te dytin ma mire. E kisha votu dmth se s'kam pase mundesi me votu.

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar anita340 pėr postimin:

Pirate of Love (09-06-2014)

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Pairėt,

pajtohem me ty une. Hashimi I keq po opozita eshte ma e keqe. Hashimi nuk eshte i zgjuar po po mbijeton fale budallallekut te opozites,po thu ti. Po them edhe une.

E mes budalles qe po i thu ti edhe jo te zgjuarit p'e votoj kete te dytin ma mire. E kisha votu dmth se s'kam pase mundesi me votu.
    pikerisht kjo eshte duke ndodhur ne dy mandatet e tija qeverisese. Ky po i rrene, po i mashtron e sakaton, nderkaq opozita, por jo te gjithe, perjashto VV, po mundohen me te njejtat rrena e premtime ta gjejne qytetarin edhe ēfaaaap, fituuuuuam. Rrene per rrene, me mire e degjojne te paren se te dyten e treten. Boll budallice eshte hushimi, ama nuk e kam besuar qe ka hala me budallica se ai dhe ja ku e kan per here te trete, me tere ata kaos dhe ruine qe ka lene pas vetes, i fiton zgjedhjet; kesaj i thone te jesh budalla me nafake edhe te fitosh Bingon per se treti here
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

pikerisht kjo eshte duke ndodhur ne dy mandatet e tija qeverisese. Ky po i rrene, po i mashtron e
    sakaton, nderkaq opozita, por jo te gjithe, perjashto VV, po mundohen me te njejtat rrena e premtime ta gjejne qytetarin edhe ēfaaaap, fituuuuuam. Rrene per rrene, me mire e degjojne te paren se te dyten e treten. Boll budallice eshte hushimi, ama nuk e kam besuar qe ka hala me budallica se ai dhe ja ku e kan per here te trete, me tere ata kaos dhe ruine qe ka lene pas vetes, i fiton zgjedhjet; kesaj i thone te jesh budalla me nafake edhe te fitosh Bingon per se treti here

Jo jo budalle me nafake. Po budalle pak ma i mencem se te tjeret.

Qe te jem serioze tani mua as VV s' me mbushe mendjen. E filloi mire po nuk I shkoi gjate. Une e prisha me ta kur moren Alma Lamen, motren e Ulpianes. Ulpianes qe plumbat e policeve rumun I quajti force proporcionale ndaj protetuesve te VV. Alma erdhi mori ate per te cilen kish ardhe ne VV dhe iku. Se s' ka pase asnje gje t'perbashket me VV. As VV me te . E moren per tu prure ca vota. Njejte siē ben PDK. Njejte siē bejne edhe te tjerat.

Me gjithe respektin per Albinin e disa te tjere aty, nuk me mbushet mendja qe VV do te ishte aternative me e mire se PDK.

Kemi pare kaq imoralitet tek te gjitha partite dhe te shumica e njerzve qe jane apo pretendojne te jene ne politike ne keto vite saqe eshte e pamundur te mbetesh indiferent. Akoma me keq nuk eshte vetem ne Kosove e ke njejte ne gjithe trojet shqiptare. Njerez qe bashkohen per interesa personale dhe ne momentin qe iu preken interesat ndahen pa te keq e bashkohen me ata qe deri dje s' kane lene gje pa thene. Jo dyfytyresi po shumefytyresi. Pune e madhe per interesat kombetare kujt ia ndjene?!

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Ne te vertete, nje atdhetar deshiron te shofe vendin e tij sa me te perparuar dhe te prosperueshem, por pas ketyre zgjedhjeve mendoj se duhet shiquar realitetin thelle ne sy per t'mos endrruar me tej me sy hapur.
    Populli i Kosoves dhe Kosova definitivisht, nuk mund te krahasohet dhe as qe mund ti afrohet nje shoqerie perparimtare. Ne mes deshires dhe realitetit eshte e veshtire te definohet ne cilin vend ben pjese.
    Por keto zgjedhje pasqyrojne dukshem situaten e shoqerise ne Kosove.
    Nje shoqeri qe voton mbi 50% per parti dhe kryetar partish, qe kane koeficientin e inteligjences te barabarte me cobane delesh, nuk mertiton udheheqje me te mire.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

12. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar hot_prinz pėr postimin:

ane (09-06-2014)

Faqja 54 prej 79 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •