Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Për: 25-vjeçarja nga Shkodra: Kërkova punë kameriere, pronarja më bëri prostitutë

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Perderisa kane kryer aktivitet ilegal sigurisht!
    Unë e di që quhet " aktivitet seksual " ... dhe nuk është i jashtë ligjshëm për derisa nuk përdhunohet !
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: 25-vjeçarja nga Shkodra: Kërkova punë kameriere, pronarja më bëri prostitutë

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    Unë e di që quhet " aktivitet seksual " ... dhe nuk është i jashtë ligjshëm për derisa nuk përdhunohet !
    Kurse une e di qe "prostitution" eshte i AKTIVITET I NDALUAR ME LIGJ ne Shqiperi!
    I LOVE GOD

j&g

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Citim Postuar më parë nga Ina Ina Lexo Postimin
    Pa dashur te gjykoj askend,nuk me duket zgjidhje te shesesh trupin..
    Ndihej e detyruar?? Askush nuk mund te detyroj te besh dicka qe nuk e do..Je vet zot i vetvetes..Denoncimi mund te ishte nje zgjidhje e mir e ketij rasti..
    I duheshin para per familjen?? Nuk eshte kjo menyra per te mbajtur familjen..po familja do ti pranonte ato para nese do ta dinin se si i fitonte vajza??
    Ina, me cfare kuptoj nga shkrimi jot e dashur ti i din gjerat icik drejt be kete pikë madje jo vetëm ti por shume veta kur e mendojne dicka te tillë dalin ne konkluzione të nxituara. Ne fakt është mëse e drejte cfare thua domethene llogjikisht e pranueshme ajo duhet te denonconte etjere por kemi te bejme me nje faktor x, me nje të panjohur. Ina, ketyre femrave ashtu sic u është bërë qindra mijëra vajzave tjera shqiptare, u bëhet shantazh i kercenojne se do i vrasin dhe mbi të gjitha cfare i tremb me shume dhe i mban nen zinxhir është se u thonë se do ju vrasin pjestaret e familjes. Femra është më e ndjeshme se mashkulli në këtë pikë, e sakrifikon veten për hirë të familjes që atyre mos të ju hyjë gjemb ne këmbe. Femra është e gatshme te vuaj vetem e vetem qe vllait dhe babait saj te mos i ndodhi asgje. Jo më kot e përsëris qe heroinat e verteta te popullit shqiptar jane ato vajza te shkreta te cilat ranë pre e shantazheve dhe kercenimeve dhe përfunduan rrugeve te botës.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787

Citim Postuar më parë nga smokkie Lexo Postimin
    Une nuk di te arsyetoj me fjale te bukura por di qe jam pro prostitucionit si zgjidhje e fundit, per te mos vdekur per buke !!
    Me mire te shesesh trupin se sa te vjedhesh !
    Vetem se fatkeqesisht nuk jemi ne Hollande qe te besh prostitucion me kupon tatimor, ne shume raste vajzat e shkreta abozohen nga pronaret.
    Problem i rende papunesia ne vended e treta si skiperia.
    Me mir nga te gjitha esht te punosh ne menyre te ndershme.

Kjo vajze e gjore dhe fatkeqe esht viktima e rradhes e shoqerise tone, te popullit tone trim-heroik-liridashes-bujar dhe t'ndershem deri n'palce....

Dikush u shpreh qe duhet ta denonconte. Ke te denoncoje???!!! Ku ti denoncoje???!!!

Policia esht shume e zene me trafikun e droges....

Kam qen dhe jam optimist, por kurr se kisha imagjinu vendin tim ne 2014 ne ket situate rrenqethese.

Zoti na nihmoft, se kemi nevoje.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2013
    Postime
    17

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Ina, me cfare kuptoj nga shkrimi jot e dashur ti i din gjerat icik drejt be kete pikë madje jo vetëm ti por shume veta kur e mendojne dicka te tillë dalin ne konkluzione të nxituara. Ne fakt është mëse e drejte cfare thua domethene llogjikisht e pranueshme ajo duhet te denonconte etjere por kemi te bejme me nje faktor x, me nje të panjohur. Ina, ketyre femrave ashtu sic u është bërë qindra mijëra vajzave tjera shqiptare, u bëhet shantazh i kercenojne se do i vrasin dhe mbi të gjitha cfare i tremb me shume dhe i mban nen zinxhir është se u thonë se do ju vrasin pjestaret e familjes. Femra është më e ndjeshme se mashkulli në këtë pikë, e sakrifikon veten për hirë të familjes që atyre mos të ju hyjë gjemb ne këmbe. Femra është e gatshme te vuaj vetem e vetem qe vllait dhe babait saj te mos i ndodhi asgje. Jo më kot e përsëris qe heroinat e verteta te popullit shqiptar jane ato vajza te shkreta te cilat ranë pre e shantazheve dhe kercenimeve dhe përfunduan rrugeve te botës.

Ne kete pike ke te drejte..Sepse edhe nqs denoncon nje akt te tille ne Shqiperi nuk te jepet mbrojtje..

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Qe e ben nga halli dhe hahet por qe e detyruan ja keput kot. Kishte opsionin te ikte qe andej e mos te kthehej me, dhe ti denonconte po te donte.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787

Miushe,

Ku ta denoncoje??!!

Jo sepse, njof un njerin me ftyr-emer-mbiemer qe ktej ne It esht marre me prostitucion dhe lend narkotike dhe tashi rilindja e kishte be drejtues te policise kriminale...

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

snero le mos ta denonconte.
    E perdhunua heren e pare per cfare u kthye prape atje ajo?! Eshte qesharake te thuash tre here me detyruan. Apo e lidhen me zinxhire ata dhe e mbanin te lidhur?!
    Please mos e ngaterro me Ed e Sale se sdo rrime te merremi me ta, por dhe para rilindjes femra nuk ishte me e mbrojtur se tani.

Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787

Si mos ta ngatrroj me Ed e me Sale!!

Po kriminelet kush po i ve ne postet me t'rendsishme??

Po mia, kriminelet e kane marre ne dore.

Ata te paret ishn derdimenet e Sales, ndersa kta jane kriminelet e Edit.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

O snero i pelqeu leku pa vajti. Pike!!!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •