Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Për: Serbia organizon dhe financon islamizmin ekstremist në Kosovë

Pra edhe pse dihet emri i personit qe ka regjistruar faqen http://www.botaislame.com/, pra eshte Milutin Jovanovic me banim ne suedi. Une ju solla dhe adresen e tij,
    Milutin Jovanovic
    Rektor Cullbergs Väg 2 , 19335 Sigtuna
    Sverige ( Suedi)
    http://personer.eniro.se/p/milutin+jovanovic/136298
    Eshte ilindur me 25. 08. 1941. Ajo foto e gazetave eshte nje foto e nje krimineli serb.

Si perfundim po e thom qe ne s'jmei tjketr veçse ni sukull( lecke) ne duaret osmane me te cilen i fshine kepucet EVROPA.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 12-04-2014 më 04:48
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar iliria e para për postimin:

Cen Durimmadhi (22-05-2014)

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Pra edhe pse dihet emri i personit qe ka regjistruar faqen http://www.botaislame.com/, pra eshte Milutin Jovanovic me banim ne suedi. Une ju solla dhe adresen e tij,
    Milutin Jovanovic
    Sverige ( Suedi)
    http://personer.eniro.se/p/milutin+jovanovic/136298
    Eshte ilindur me 25. 08. 1941. Ajo foto e gazetave eshte nje foto e nje krimineli serb.

Si perfundim po e thom qe ne s'jmei tjketr veçse ni sukull( lecke) ne duaret osmane me te cilen i fshine kepucet EVROPA.
    Si perfundim, mund ta fusësh nje bisht ne mes kembeve dhe te ikesh neper Serbi drejt Evropes, e te mos na shurdhosh edhe shume opangat me keto perrallat amatoreske !
    … ///

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Eshte ilindur me 25. 08. 1941.
    Kur lexon kete shelemen se ky serbi na qenka 74 vjec dhe me sjell foto te dikujt rreth te 30-tave hajde merre vesh se me c'lajm bombastik kemi te bejme.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Ju jeni injorant tipik. Une e sqarova se ajo fotografi nuk eshte e personit qe ka hapur faqen http://www.botaislame.com . Ajo eshte e nje ekstremisti serb ( si pouna juaj) qe gazeta e kishte publikuar. Kurse se kush eshte ai personi qe ju "ndihmon" juve me progadanden xhihadiste une ua sqarova.

Milutin Jovanovic
    Sverige ( Suedi) http://personer.eniro.se/p/milutin+jovanovic/136298
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar iliria e para për postimin:

Cen Durimmadhi (22-05-2014)

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Ju jeni injorant tipik. Une e sqarova se ajo fotografi nuk eshte e personit qe ka hapur faqen http://www.botaislame.com . Ajo eshte e nje ekstremisti serb ( si pouna juaj) qe gazeta e kishte publikuar. Kurse se kush eshte ai personi qe ju "ndihmon" juve me progadanden xhihadiste une ua sqarova.

Milutin Jovanovic
    Sverige ( Suedi) http://personer.eniro.se/p/milutin+jovanovic/136298
    Pikerisht , prandaj dhe te them qe ti je mushke. Pse nuk na e ilustrove temen nje foto selfie seksi me tanga te vetes tende por solle foto te nje serbi qe skish absolutisht lidhje me rastin konkret?

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Serbia organizon dhe financon katolicizmin ekstremist në trojet shqiptare hahahahah

Shikoni me poshte faqen katolike buzuku.info . Edhe kjo faqe po ashtu financohet nga nje emer serb.

Domain Name: BUZUKU . INFO
    Domain ID: D11207334-LRMS
    Creation Date: 2005-11-09T10:03:01Z
    Updated Date: 2013-10-23T09:37:36Z
    Registry Expiry Date: 2014-11-09T10:03:01Z
    Sponsoring Registrar:PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry . com (R159-LRMS)
    Sponsoring Registrar IANA ID 303
    WHOIS Server:
    Referral URL:
    Domain Status: clientTransferProhibited
    Registrant ID: DI_9777932
    Registrant Name : Nikola Ljumovic
    Registrant Organization : Crnogorski Telekom
    Registrant Street : Moskovska 29
    Registrant City : Podgorica
    Registrant State/Province: Podgorica

P.s Po me perhapjen e katolicizmit c'fare perfiton serbia ?

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    [B][U][COLOR="#FF0000"]

Shikoni me poshte faqen katolike buzuku.info . Edhe kjo faqe po ashtu financohet nga nje emer serb.

Domain Name: BUZUKU . INFO
    Domain ID: D11207334-LRMS
    Creation Date: 2005-11-09T10:03:01Z
    Updated Date: 2013-10-23T09:37:36Z
    Registry Expiry Date: 2014-11-09T10:03:01Z
    Sponsoring Registrar:PDR Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry . com (R159-LRMS)
    Sponsoring Registrar IANA ID 303
    WHOIS Server:
    Referral URL:
    Domain Status: clientTransferProhibited
    Registrant ID: DI_9777932
    Registrant Name : Nikola Ljumovic
    Registrant Organization : Crnogorski Telekom
    Registrant Street : Moskovska 29
    Registrant City : Podgorica
    Registrant State/Province: Podgorica

P.s Po me perhapjen e katolicizmit c'fare perfiton serbia ?
    Nikola Ljumovic nuk eshte Serb as nga Serbia. Ai eshte nga Mali i Zi dhe duhet te ditesh mire njeher kur flet per njerez, Mali i Zi eshte i perzier. Mandej kliko ketu dhe shiko se cfar boton "Buzuku" qe drejtohet nga Simë Dobreci dhe te tjere, në Braticë të Ulqinit. Eshte tipik Revistë Kombëtare dhe posa ta klikosh do ta konstatosh se investitori qe paska financuar ndonjeher "buzuku.info" po ben mire dhe ne interes te shqiptarëve, eshte mire edhe ti nese lexon ketu sepse do te frymezohesh shqip - aq shqiptare qe eshte "buzuku.info"..

Kliko
    http://www.buzuku.info/Arkivi/Arkivi_1.htm

P.S
    Këshilli programor i "Buzuku. info":
    Mr. Rrok Gjolaj, prim.dr.Gani Karamanaga, prof.dr. Mentor Disha, prof.dr.Hysni Hoxha, prof.dr.Jahja Drançolli, Lekë Brisku, Mitër Pekaj, Gjystina Dabaj, Gjergj Perkolaj, Mark Junku, Gjurë Dabaj

Kryeredaktor:
    Simë Gjon Dobreci

Zavendës i kryeredaktorit
    Gjergj Anton Filipaj

Ndihmës të kryeredaktorit
    Gjekë Gjonaj
    Bahri Brisku

Redaksia:
    Mr. Riza Rexha, prof.dr. Ruzhdi Ushaku,
    Prof. Dr. Hajrullah Koliqi, Idriz Ulaj, Loro Markiqi, Ali Gjeçbritaj, Pjetër Ivezaj, dr.Lukë Gjokaj, Kolë Camaj, Drane Marvuçiqi, Gjokë Dabaj
    Fotoshërbimi:
    Foto Studio Ars, Foto Rozafa, Foto Arb, Art Foto Prishtinë, Foto Bruno
    Realizimi artistik:
    Fisnik Dobreci & Gazmend Çitaku

Adresa e redaksisë:
    Braticë
    85360 ULQIN
    www.buzuku.info
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 18-04-2014 më 23:25
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Me myslimanë kundër shqiptarëve!
    21.05.2014 | 00:20
    Nga Gani MEHMETAJ - Ne vend se t’i bëhet ftesë Papës të na nxjerr nga varfëria e izolimi, një hoxhë i djallëzuar, ia përsëritë ftesën: ‘Ktheu në islam”. Sikur të bëhej nga ndonjë mulla i Iranit a Irakut, do të shqyheshim se qeshuri, por bëhet nga një shqipfolës-zëdhënës i sulltan “pekmezeve” të Anadollit
    .
    Kthehu në islam” ia përsëriti kërkesën hoxha i lagjes më të varfër dhe më të mjerë në kontinent, Papës, klerikut të fuqishëm të selisë më të pasur në botë. Të shqyhesh gazit me gazmore të këtilla, sikur të bëheshin nga mulla të Iranit a Irakut, por bëhet nga një sherr budalla, i cili po ta ndjente vetën shqiptar do ta kërkonte ndihmën e Papës për të na nxjerre nga mjerimi e skamja ku jemi katandisur, ashtu sikurse na ndihmoi dikur Papa Gjon Pali i Dytë. Por atëbotë ne e kërkonim ndihmën e tij, ia kujtonim përkatësinë tonë evropiane, ia numëronim kontributet për qytetërimin evropian, i përgjëroheshim në tokë e në qiell.

Pesëmbëdhjetë vjet pasi ushtarët e qytetërimit perëndimor na çliruan, hoxha i mjerë i lagjes se varfër të Prishtinës që përngjan aq shumë me Kandaharin (vetëm Gazi Baba, lagje shqiptare e Shkupit mund ti konkurroj në varfëri) i kërkon Papës të kthehet në islam!
    Kërkesa prej sherr budallai nuk është e paqëllimtë, as e thënë kuturu. Ashtu i kanë thënë të bëjë dhe ky hoxhë si argatë i shejtanit nuk ia huq asnjëherë kur është puna të bëjë sherr. Asnjë shqiptar në Kosovë nuk po e shijon parajsën e hoxhës, përkundrazi po e përjetojnë ferrin. Të rinjtë po ikin në Perëndim, dhjetëra prej tyre lan kokat nëpër kufi.

Ne kërkojmë të futemi në Bashkimin Evropian në ethe, sepse po u zgjat puna e integrimit do të mbetemi pa të rinj. Ndërkohë betohemi se jemi evropian, betohemi se kemi tolerancë fetare shembullore, ndërsa hoxha e thotë të kundërtën se, ka mision ta shprish tolerancën fetare se ka mision të bëjë ftesa të tipit të mullave të Homeinit, në emër të atyre që e paguajnë! Çka do t’i lakmonin islamit të hoxhës Papa me të tjerët? Luftërave të pafundme fetare në mes të shitëve e sunitëve, ku fëmijët e gratë pësojnë më së shumti, varfërisë e mjerimit për të ardhur keq, krahas padijes e errësirës.

Për shqiptarët as që i bëhet vonë, ai përpiqet t’i dëmtoj shqiptarët, duke i lënë të izoluar nga bota, duke u përpjekur t’i kthejë në mesjetën otomane.

Ne e kemi bindur popullin se BE-ja, pra edhe Vatikani si pjesë e BE-së është e ardhmja jonë, hoxha e kërcënon Selinë e Shenjtë, ashtu sikurse bënin dikur sulltanë pekmezët. Ai një shërbëtor i humbur i Anadollit ia ha mendja të matet me Papën. Gazmore se jo mahi nga mullai i periferisë së Prishtinës.

Me budallain tallemi, sherr budallait duhet t’i druhemi. Po me shejtan budallain si të sillemi? I njëjti hoxhë ka vjet që e përsëritë një parullë fyese e të dhunshme, e cila me muaj ka qëndruar në disa pika kyçe të Prishtinës: “Bajramin e ardhshëm do ta falim në Katedrale!” Ky nuk është veprim prej budallai, as prej sherr budallai, ky është veprim prej shejtan budallai. Në këtë mënyrë ai ndërsen njerëzit me tru të shpërlarë apo të shiturit të mësyjnë e ta përdhosin Katedralen, si në vendet arabe ku i përdhosin dhe i djegin vendet e shenjta. Natyrisht shumica në Kosovë janë shqiptarë, prandaj sado të përgjumur të duken, nuk do ta lejojnë një përdhosje të tillë. Katedralja është e tyre, me emrin e Nënës Terezë. Ata s’duhet të lejojnë përdhosjen e asnjë faltore.

Kërcënimi ndaj shqiptarëve!

Nuk është më pak nxitës i mos durimit fetar as kryetari i BIK-ut, i cili me dhjetëra herë e ka përsëritur sloganin kërcënues: “Jemi 94 për qind myslimanë!” Po shqiptarët ku janë? Ai i shpërfill shqiptarët, të gjithë i bën myslimanë sipas dëshirës së tij. Kujt i kërcënohet i pari i myslimanëve të Kosovës? Shqiptarëve katolikë e protestantë, shqiptarëve gnostikë dhe ateistë, shqiptarëve për të cilët feja e tyre është shqiptaria, pra të gjithë atyre që nuk mendojnë si ai-anadollçe e me mendësi mesjetare të pushtuesit osman. Ai u kërcënohet shumicës shqiptare, sepse as shqiptarët besimtarë myslimanë nuk luftuan asnjëherë kundër bashkëkombësve të tyre për mjekrën e hoxhallarëve të shitur, megjithëse i kanë nxitur edhe më parë.

Që të jetë ironia më e madhe, kreu i hoxhallarëve të Kosovës e merr një slogan të cilin më dhjetëvjetëshe e kemi përsëritur: “jemi 96 për qind shqiptarë” jo për të kërcënuar komunitetet, por që ta informojmë bashkësinë ndërkombëtare se nuk është demokratike që pakica serbe të sundojë e ta terrorizoj shumicën shqiptare në Kosovë. Ndonjëherë e kemi përsëritur edhe në këtë kohë, kur shihnim se si pakica serbe po favorizohej duke shkelur të drejtat e shumicës shqiptare. Se kjo gjë do të keqpërdorej nga kreu i BIK-ut askujt nuk i shkonte ndër mend atëbotë, sepse atëherë kur kërciste kërbaçi e pushka e ushtarëve serb, zëri i tyre nuk dëgjohej fare, nuk dëgjohej as zëri i shteteve arabe që s’na mbështesnin në kohën kur ne vuanim nën pushtim.

Keni dëgjuar të parin e myslimanëve të Kosovës të dënoj krimet serbe, apo kriminelët serb që vranë shqiptarë? Asnjëherë. Ata vajtojnë tullat e djegura e ngrehinat, por nuk i vajtojnë njëzetë mijë shqiptarë të vrarë, dhjetëra mijëra të plagosur e të dëbuar. Për ta njerëzit nuk bëjnë as sa tullat.

Keni dëgjuar ndonjë hoxhë të falënderoj ShBA-në dhe Evropën Perëndimore që na çliroi e na shpëtoi nga gjenocidi? Shumica nuk dinë çka është mirënjohja, ata dinë të falënderojnë vetëm ata që ua mbushin sqepin atyre me bakllava e hurma.

Në vend të shëndetit kërkona shami grash

Një ministër dështakë që e la shëndetësinë në gjendje të mjerë si në vendet arabe, ku bëhet luftë, në vend që të jepte përgjegjësi për rrënimin e shëndetit të popullatës, nis e përjargët për shamitë në shkolla
    , thua se i kemi rregulluar të gjitha punët tjera, por na mbeti keq shamia e femrave që duan të mbulohen “vullnetarisht”. Në duhet të kërkojmë përgjegjësinë e këtij ministri të papërgjegjshëm, e jo të merremi në media e në forume me broçkullat e tij. Popullin e ka kapluar varfëria, të rinjtë dëshpërimi, ndërsa tipat si Agani sharlatan me disa mercenarë të tjerë përpiqen t’i çorientojnë shqiptarët nga problemet fondamentale: ekonominë e rrënuar, standardin më të ultë në Evropë, kulturën në gjendje të mjerë etj.

Ata nuk vuajnë nga këto mungesa, (për kulturë nuk kanë nevojë), marrin para nga taksapaguesit dhe nga fondet e dyshimta që veprojnë për të zezën tonë.
    /standardi.eu
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 21-05-2014 më 07:01
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

11. 2 antarët më poshtë falenderuan ane për mendimin e shprehur në këtë postim:

Cen Durimmadhi (22-05-2014),jarigas (22-05-2014)

Nga Gani MEHMETAJ - Ne vend se t’i bëhet ftesë Papës të na nxjerr nga varfëria e izolimi, një hoxhë i djallëzuar, ia përsëritë ftesën: ‘Ktheu në islam”.
    Subhanallah,sjemi zagar neve o ti qafir dhe ti lutemi çdo perversi siç janë papakët dhe vëllezërit etij që dhunuan me mijëra fëmij të vegjël nëpër tërë botën,dhe kurkush azgjë nuk ju bëri.Pi ti je nji kafir i ndyrë sepse zagari ka vlerë më të madhe se ti dhe soji jot.,sepse ata zagarët nuk bënë perversitete ashtu siç bëjnë papakët e tu.
    Jeni msu juve tja puthni prapanicën secilit papak dhe po talleni me njerëzit e varfër dhe lagjet e varfëra por që kan dinjitet njerëzor,dhe më[ shum po talleni me nji thirrje që e kan bërë tërë profetët drejtuar popujve të tyre dhe popujt etyre janë tallur me profetët me modestin e tyre,gjithmon janë tallur me thjeshtësin e tyre,me drejtësin e tyre, ashtu siç bëri edeh profeti jonë kur i thirri në islam superfuqitë më të mëdha të asaj kohe dhe ata e morrën këtë thirje për shaka, dhe ndoshi ajo që ndoshi pra superfuqitë e asaj kohe ranë në duart e atyre të thjeshtëve...
    Pa leje ktë si stë vjen turp dhe ske aspak dinjitet njerëzor dhe të krahasosh Kandaharin e Avganistanit,simbolin e trimërisë islame që ua thyen turinjtë të gjithëve atyre që mbaheshin të pasur dhe arogant,sepse ai popull ka zgjedhë moton e lirisë dhe nuk i përkulen asnji superfuqie,dhe nuk puthën prapapanicën e asji papaku ashtu ciç po bëni juve tër ditën.Po ju jeni njerëz pa vlerë,po sikur edhe njqind herë tju luteni atyre,ju përsëri të nënçmuar do të mbeteni sepse të tillë jeni njerëz pa vlerë dhe me jetën e juaj dhe të fëmijëve të juaj tjerë do lozin....subhanallah;elhamdulilah Allahut që na ka dhënë ktë islam që të jemi krenar ndaj çdo zullumqari dhe të pabesi.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Subhanallah,sjemi zagar neve o ti qafir dhe ti lutemi çdo perversi siç janë papakët dhe vëllezërit etij që dhunuan me mijëra fëmij të vegjël nëpër tërë botën,dhe kurkush azgjë nuk ju bëri
    Per t'u habitur me ju idhujtaret e profetit pedofil....perse lehni kunder pedofilave te krishtere??!!
    A nuk jane ata po aq "shembullore" sa Muhamedi??!!
    Pa leje ktë si stë vjen turp dhe ske aspak dinjitet njerëzor dhe të krahasosh Kandaharin e Avganistanit,simbolin e trimërisë islame që ua thyen turinjtë të gjithëve atyre që mbaheshin të pasur dhe arogant,sepse ai popull ka zgjedhë moton e lirisë dhe nuk i përkulen asnji superfuqie,dhe nuk puthën prapapanicën e asji papaku ashtu ciç po bëni juve tër ditën.
    Si thua ti , idhujtar i Muhamedit, a mund ta krahasojme per trimeri Kandaharin islam me Krujen arberore??!!
    ....subhanallah;elhamdulilah Allahut që na ka dhënë ktë islam që të jemi krenar ndaj çdo zullumqari dhe të pabesi.
    Po aq krenare sa ti, jane edhe ata qe vellavriten ne Siri...lum si ju qe jeni krenare.....e pellitni pa pushim kunder vetes!!!
    Jarigas

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •