Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

VIP-et kosovare , fushate jo seriozie per vajzat e rrembyera ne Nigeri.

VIP-et kosovare , fushate aspak seriozie per vajzat e rrembyera ne Nigeri.

Emri:  ff_3302.jpg

Shikime: 1555

Madhėsia:  156.7 KB

Presidentja Atifete Jahjaga, Ministrja vlora Ēitaku, ish deputete tė Kuvendit tė Kosovės, pėrfaqėsuese nga bota e artit dhe kulturės, tė shoqėrisė civile dhe aktiviste pėr tė drejtat e njeriut, i janė bashkuar fushatės botėrore #bringbackourgirls pėr lirimin e 276 vajzave tė kidnapuara nė Nigeri nga militantėt e grupit Boko Haram.
    Por si duket jo tė gjitha e kishin mendjen tek vajzat e kidnapuara. Piktorja Zake Prelvukaj duket mė se e qeshur pėrderisa njė nga deputetet shihet edhe duke lozur nė telefonin e saj. Sidocoftė, fushatės botėrore i janė bashkuar njė sėrė aktivistėsh, politikanė, gazetarė, artistė nga mbarė bota, pėrfshirė edhe zonjėn e parė tė Shtetebve tė Bashkuara tė Amerikės, Michelle Obamma.

Gazeta ekspress
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Pėr: VIP-et kosovare , fushate jo seriozie per vajzat e rrembyera ne Nigeri.

Interesante se si ja nxjerr zoti hipokrizine ketyre femrave qe vetem per bamiresi dhe njerezllek nuk i shkon mendja. Duan fshatarkat ti ngjasojne femrave me klas boteror.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Fakti qe njera i hodhi syte cel e benka fushaten joserioze?!
    Pa lidhje.
    Feelings change - memories don't.

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar mia@ pėr postimin:

Cen Durimmadhi (12-05-2014)

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Fakti qe njera i hodhi syte cel e benka fushaten joserioze?!
    Pa lidhje.
    Cila eshte ajo njera? Nje punonjese e komunales apo deputete? Po kjo tjetra me poshte qe me zgerdhihet njesoj sikur kalamajte qe nuk kane pare ndonjehere aparat fotografik me sy?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Ty ne fakt po ta ndjen shume per fushaten. Ti thua shyqyr qe gjeta dicka qe s'shkon me kete foto. Faji eshte i fotografit qe nuk ka dit te percjelli mesazhin e duhur me ane te fotos. Mund t'u kete kerkuar fotografi te buzeqeshin, apo i ka kap ne moment te gabuar. Rendesi ka qellimi, ti kapesh pas vogelsirave.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 10-05-2014 mė 15:32
    Feelings change - memories don't.

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

haha, keto paskan ba publicitet frizurave

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Lexues, une pa qene fare VIP as n'kopsht se ēoj qiken me floke si arushe. As fakti qe njera qysh tha mia ia leshoi nje sy cel ose qe njena po qeshet aty nuk i humb seriozitetin gjestit solidarizues. Une kam qeshe, kam jetu normalisht si gjithe madje edhe kam festu nje pervjetor po prape shume shume here jam lute per ato vajzat. Bota do te ishte m e e mire sikur te gjithe njerzit te qeshnin e te protestonin si keto grate, ne vend qe te shanin si disa ne forum e akoma m e shume ne vend qe te grabisin e vrasin njerez si ai harami.

Ps Lexues tu drejtova ty si pa teklif si t'anes tem.

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Lexues, une pa qene fare VIP as n'kopsht se ēoj qiken me floke si arushe. As fakti qe njera qysh tha mia ia leshoi nje sy cel ose qe njena po qeshet aty nuk i humb seriozitetin gjestit solidarizues. Une kam qeshe, kam jetu normalisht si gjithe madje edhe kam festu nje pervjetor po prape shume shume here jam lute per ato vajzat. Bota do te ishte m e e mire sikur te gjithe njerzit te qeshnin e te protestonin si keto grate, ne vend qe te shanin si disa ne forum e akoma m e shume ne vend qe te grabisin e vrasin njerez si ai harami.

Ps Lexues tu drejtova ty si pa teklif si t'anes tem.
    Ti ke shume te drejt , por gjesti i tyre nuk ka qen i sinqert nga kendveshtrimi im ashtu me eshte duke dhe prap i mbes besnik fjales teme. Qe keto pernjeme per me terhek vemendjen pak kan dale ne kete selfie qe po i thon tash se sa qe u dhimbset jeta e atyre vajzave qe jan marr nga haramat.

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ty ne fakt po ta ndjen shume per fushaten. Ti thua shyqyr qe gjeta dicka qe s'shkon me kete foto. Faji eshte i fotografit qe nuk ka dit te percjelli mesazhin e duhur me ane te fotos. Mund t'u kete kerkuar fotografi te buzeqeshin, apo i ka kap ne moment te gabuar. Rendesi ka qellimi, ti kapesh pas vogelsirave.
    Ke te drejt.

P.S. kam pershtypjen edhe sikur te dilnin duke qare femrat shqiptare ne ate foto,prap do komentoheshin dhe gjykoheshin ...

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anėtarėsuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Ore tema eshte "frizura" (shqip= floket) e zonjave apo fati tragjik i vajzave nigeriane qe sikurse pashe sot ndodhen ende te grabitura nga terroristet islamik!
    Jo kudo ku ka islam ka terrorizem PO pothuajse kudo ku ka terrorizem ka edhe islam.....!
    Desh harrova: vajzat ishin kthyer sot ne fene islame natyrisht me "deshiren" e tyre, sikurse thane rrembyesit e tyre. Ata nuk nuk thane se a vazhdojne vajzat te jene te grabitura me deshire apo jo....!!!!
    Historia gjithmone perseritet dikur kjo gje ne permasa shume me te medhe dhe shume me te dhimbshme ka ndodhur tek ne ne trojet shqiptare atehere kur hordhite otomane pushtuan Arberine...... imagjinoni femijte ose nipat e mbesat e ketyre fatkeqeve pas shume e shume vitesh ne ndonje forum nigerian duke bere agjitacion per islamin!!! Jam i sigurte qe edhe ajo kohe do kete muuuuh-et dhe ang.. e saj..., fatkeqesisht!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cen Durimmadhi : 12-05-2014 mė 17:08
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •