Close
Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 195

Për: Deklarata historike, Erdogan: Vrasja e armenëve, çnjerëzore

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Po patjeter, ke te drejte o qyfyre. Ashtu eshte tepke sic e ke thene ti, se luan as gjylja dhe as topi, qofte edhe ai I mr Mato Grudes. Psh ne rastin konkret akuzat e Sarkozise jane te prirura te jene shume te verteta dhe te pastra. Madje une them qe duhet te pyesim Greket dhe Serbet gjithashtu sepse edhe keta mund te na japin nje pasqyre tejet reale.
    Sado te genjeje Sarkozi, me shume se armenet s'do genjeje.

Pikerisht, greket dhe serbet s'kan si te merren per baze.

Epo Erdogani paska kerkuar falje sa per t'i bere qejfin botes.

p.s. si greke, si serb si turq jane nje M|_|T i madh sic jane mutra ata qe ju mbajne avazin!!!

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Po nuk I ka kerkuar falje Erdogani askujt o burre I dheut. Lexoje mire ate mesazh se eshte mese I qarte. Eshte thjeshte nje mesazh ngushellimi per ate qe ka ndodhur. Me pak fjale ka dashur te thote se gjerat erdhen ashtu sic erdhen, me te thatin u dogj edhe icik bar I njome, sic ndodh rendomte ne te tilla raste te revansheve kolektive.

Psh zoterinjt rome apo ashkalinj qe mire e bukur jetonin ne mesin e bashkekombesave tane ne Kosove, kur pane se thundra e celikte e cetnikeve serbe po versulej drejt popullsise civile, atehere keto zoterinjte rome sebashku me serbet filluan te vrasin dhe presin, te grabisin dhe dhunojne. Pastaj nje pjese e tyre qe per mendimin tim shume pak( duhej cik me shume) u perzune nga syte e kembet ne shenje hakmarrje, mos te na ngrihen pas disa viteve e te na thone se gjoja ndaj tyre eshte bere genocid.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Meriamun për postimin:

Xhuxhumaku (25-04-2014)

Jam shprehur une gabim, nuk ka kerkuar falje. Por e ka karakterizuar vrasjen e armeneve si cnjerezore. Kush i vrau armenet? A nuk i vrane turqit? Kush e ka mohuar vrasjen e tyre deri me sot? A nuk jane turqit? Ska me nevoje per shkrime pa fund.

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Po nuk I ka kerkuar falje Erdogani askujt o burre I dheut. Lexoje mire ate mesazh se eshte mese I qarte. Eshte thjeshte nje mesazh ngushellimi per ate qe ka ndodhur. Me pak fjale ka dashur te thote se gjerat erdhen ashtu sic erdhen, me te thatin u dogj edhe icik bar I njome, sic ndodh rendomte ne te tilla raste te revansheve kolektive.

Psh zoterinjt rome apo ashkalinj qe mire e bukur jetonin ne mesin e bashkekombesave tane ne Kosove, kur pane se thundra e celikte e cetnikeve serbe po versulej drejt popullsise civile, atehere keto zoterinjte rome sebashku me serbet filluan te vrasin dhe presin, te grabisin dhe dhunojne. Pastaj nje pjese e tyre qe per mendimin tim shume pak( duhej cik me shume) u perzune nga syte e kembet ne shenje hakmarrje, mos te na ngrihen pas disa viteve e te na thone se gjoja ndaj tyre eshte bere genocid.
    Te shfoim nese genjehet bota dhe ne kete rast, ashtu sic u genjye nga armenet.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Cfare flet more? A e ke idene e historise apo historia per ty fillon e mbaron me kuranin? Ti dhe keta te tjeret ketu qe neper tema ulerini per njerezillek dhe paqe, miresi e dashuri, jeni nje tufe hipokritesh qe nuk njihni kufi dhe per hir te fese keni per borxh te mohoni cdo gje. Genocidi ndaj armeneve eshte jo vetem i njohur dhe i dokumentuar por dhe i pranuar boterisht.
    I vetmi shtet i cili mund te konfirmon "gjenocidin" armenian, eshte TURQIA !
    Franca, Rusia, Gjermania, Anglia me arkivat e tyre qe s'vlejn asgje,.. veshtir ose ndryshe then : "e pamundshme" qe te deshmojn gjenocidin armenian ! Sot jan diku 20 shtete ne bote qe e njohin kete "gjenocid", por sic dihet, shumica e njohin per hater t'frances, t'anglise e te rusis e jo per hir te se vertetes qe s'dihet ende !
    … ///

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    I vetmi shtet i cili mund te konfirmon "gjenocidin" armenian, eshte TURQIA !
    Franca, Rusia, Gjermania, Anglia me arkivat e tyre qe s'vlejn asgje,.. veshtir ose ndryshe then : "e pamundshme" qe te deshmojn gjenocidin armenian ! Sot jan diku 20 shtete ne bote qe e njohin kete "gjenocid", por sic dihet, shumica e njohin per hater t'frances, t'anglise e te rusis e jo per hir te se vertetes qe s'dihet ende !
    Domethene gjithe faktet historike qe kemi sot, i kemi ngaqe fituesi i luftrave ka treguar cka ndodhur? Historianet flasin kot pa fakte.

Krimet ndaj armeneve u njohen menjehere si genocid nga fuqite e medha. Jo thjesht mbas 30 apo 50 vjeteve por menjehere sapo ndodhen.

On May 24, 1915, during World War I, the Allied Powers (Great Britain, France and Russia) jointly issued a statement in which they said that for approximately a month, the Kurd and Turkish populations of Armenia had been massacring Armenians, with the connivance and often assistance of Ottoman authorities, and that the Allied Powers would hold personally responsible for crimes against humanity all officers of the Ottoman Government implicated in such crimes.

Fotot e meposhtme i perkasin pikerisht genocidit turk ndaj armeneve

Nje nene e re qan femijen e saj te vrare mu perpara syve

Trenat e mbushur me armene qe perziheshin nga tokat e te pareve

Dhe kjo foto qe eshte me e temerrshmja tregon kryqezimin e 16 vajzave armene te krishtera

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Darius për postimin:

Al.. (25-04-2014)

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

A e dini nje fjale te urte romake ne lidhje me historine.

Romaket, shkurt, bukur dhe qarte thone:
    `Vae Victis'
    Qe ne gjuhen tone dmth `mjere I munduri`

Une per vete e mbyll me kaq ne lidhje me kete teme.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •