Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Demaçi: Serbia i financon fundamentalistët islamikë (Video)

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ti mund ta manipulosh nje injorant, nje femije, nje te semur mendor,.. por kurrsesi nje besimtar me pretekst se eshte i varfer !
    Nese s'ke "hund" per t'i marr ere bisedimeve serbi-kosove, atehere rri anash e mos shkreto keshtu !
    Lufta kosove-serbi, ka marr fund ! Mund te kete nje luft eventuale mes serbise dhe lugines, por qe kosovaret s'do guxojn as ta levizin bishtin ngase do i fusin 15 vite burgim !
    E dyta, bisedimet qe behen kan per qellim permiresimin e raporteve mes dy shteteve sepse si njera, si tjetra jan te vetedijshem qe ne nje dit te mir, do t'duhet te kem marrveshje edhe me interesa ekonomike ! Nje kosove e dobet dhe e shkret, nuk eshte interesante as per serbet dhe asnje fqinje per rreth !
    Kurse per perrallat e shitjes se votes, s'krahasohen me keto pohime kaq idioteske qe permend ky matufi plak !

Po e zeme sa per ta ber qejfin tye se paska individ, ose grupe qe paguajkan nga serbia ! Atehere shtrohet pyetja, duke e marr parasysh qe demaci eshte qen i thacit, perse nuk i arreston ata ekstremista te serbis me prova/fakte ne duar ? Perderisa jemi te lire, ju jeni genjeshtar dhe mashtrues ! Kurse thacit e demacit i vyen nje "ujk i zi" mbrenda kosoves sa per t'i fituar serish zgjedhjet,.. por po ta them edhe nje, po beri vaki qe fitoj thaci edhe kesaj rradhe,... te jesh i sigurt qe bombat e demacit do te eksplozojn, sepse ketij populli i eshte ardhe jeta te hunda sic eshte shprehja, dhe jo pse jemi musliman, por sepse jemi njerez dhe si njerez nuk do tolerojm qe lloj-lloj hajvani te luaj me fatet tona !
    Une jam duke te thene qe vetem ne nje vendvotim shkavi i levizjes Srpska i ka marr 80 vota prej shqiptareve te rritur dhe pa semundje mendore e ti me tregon perralla ketu,kete informate e kam marr nga nje komisioner i cili ishte prezent gjate numrimit te votave ,ngjarja ka ndodhe ne fshatin Mogille te komunes se Kllokotit tani ,shkavi as nje kacidhe se kishte dhene per keto vota por permes nje shqiptari qe cilit i kishte premtu NJE vend pune ,per nje vend pune jane manipulu 80 injorant shqiptar te cilet jane te besimit musliman dhe e mbajne veten bajagi si fetare .
    Serbia me vite te tera eshte mundu te paraqes luften e shqiptareve te Kosoves si lufte fetare dhe ti me thua ka heq dore ..

Desh harrova ..ku jane faktet qe Demaci ka gruan serbe?
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 17-04-2014 më 08:49
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Une jam duke te thene qe vetem ne nje vendvotim shkavi i levizjes Srpska i ka marr 80 vota prej shqiptareve te rritur dhe pa semundje mendore e ti me tregon perralla ketu,kete informate e kam marr nga nje komisioner i cili ishte prezent gjate numrimit te votave ,ngjarja ka ndodhe ne fshatin Mogille te komunes se Kllokotit tani ,shkavi as nje kacidhe se kishte dhene per keto vota por permes nje shqiptari qe cilit i kishte premtu NJE vend pune ,per nje vend pune jane manipulu 80 injorant shqiptar te cilet jane te besimit musliman dhe e mbajne veten bajagi si fetare .
    Serbia me vite te tera eshte mundu te paraqes luften e shqiptareve te Kosoves si lufte fetare dhe ti me thua ka heq dore ..

Desh harrova ..ku jane faktet qe Demaci ka gruan serbe?
    Ne Fshatin Mogille, a jan gjithsej 20 shtepija a jo, e komiseri yt, i paska numru rrafsh 80 vota

Faktët qe demaci ka gruan serbe, i ke ne shtepin e tij.

Kurse po ta perseris, besimtaret nuk lidhin pakte me jo-besimtaret ! Nese po, le t'i arrestojn, rrugen hapur e kan ! Por ja qe s'kan prova, dhe e gjithe kjo behet me shpres qe thaci te rivotohet ! Per kte, mjafton ta shiqosh klyshin e tij ne kete forum, llapin, i cili shpirtin e le mas atij ahmaki !
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Ne Fshatin Mogille, a jan gjithsej 20 shtepija a jo, e komiseri yt, i paska numru rrafsh 80 vota

Faktët qe demaci ka gruan serbe, i ke ne shtepin e tij.

Kurse po ta perseris, besimtaret nuk lidhin pakte me jo-besimtaret ! Nese po, le t'i arrestojn, rrugen hapur e kan ! Por ja qe s'kan prova, dhe e gjithe kjo behet me shpres qe thaci te rivotohet ! Per kte, mjafton ta shiqosh klyshin e tij ne kete forum, llapin, i cili shpirtin e le mas atij ahmaki !
    Hyr te KQZ dhe e sheh sa votues ka Mogilla e pastaj eja e derdellit kot .."besimtaret nuk lidhin pakte me jobesimtaret" ke e quan besimtar e ke jobesimtar ti ?

Po thu qe duhet me vizitu Demacin ne shtepi me vertetu ne e ka gruan shkine ?
    Hajt ti tregoje vetem emrin si e ka ,me shume ste kerkoj..
    Madeleine Albright

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Hyr te KQZ dhe e sheh sa votues ka Mogilla e pastaj eja e derdellit kot .."besimtaret nuk lidhin pakte me jobesimtaret" ke e quan besimtar e ke jobesimtar ti ?

Po thu qe duhet me vizitu Demacin ne shtepi me vertetu ne e ka gruan shkine ?
    Hajt ti tregoje vetem emrin si e ka ,me shume ste kerkoj..
    Besimtar jemi ne, e jo-besimtar jan ata (bashk me ty).

Po sigurisht, vizitoje ne shtepi dhe do t'perballohesh me zonjen demaci, nese nuk i ka ik !
    … ///

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

"Nuk jemi armiqesi me serbet, un vet gruan e kam shkin !
    Zhivelja Serbia ! "

Adem Demaçi

Kjo s'ka asnje lidhje me temen dhe nuk eshte kurrfare argumenti kunder Demacit...
    Aksion absolutisht i zakonshem i Demacit.
    Ku e ka thene "une vet gruan e kam shkin"!?

Per dallim nga ti dhe te gjithe shqiptaret tjere, Adem Demaci ka vuajtur mbi 28 vjet burg per veprimtari kombetare dhe antijugosllave.
    Sigurisht se si ka vuajtur per shkak te "miqesise me serbet", sic pretendoni ju simpatizantet e mejkrroshave te epokes se gurit ala Bin Laden&Co. te financuar nga armiqte me te perbetuar te kombit shqiptar.

Natyrisht se edhe Demaci nuk eshte i pagabueshem dhe i pakritikueshem, fjalen nuk e kam per kete rast, por nese deshiron ta kritikosh, atehere sjell argumente dhe fakte qe vertete mund te perdoren si kritike, jo nje aksion provokativ plotesisht te zakonshem te aktivistit politik dhe civil Demaci, i cili s'ka asnje lidhje me pretendimet tua dhe temen qe po diskutohet ketu.

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Kurse t'i stigmatizosh muslimanet shqiptar pa asnje fakt e asnje prove, s'qenka "provokativ" ?

Per vitet qe ka vuajtur ne burg, dhe per fjalet qe i ka fol,.. demaci meriton edhe 280 vite tjera ne celula te Serbise !… për kesi lloj hajvanash, s'ka vyer te vuaj kaq shume per nje popull qe me vone do ta akuzonte si bashkpunues me shtetin serb !
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Besimtar jemi ne, e jo-besimtar jan ata (bashk me ty).

Po sigurisht, vizitoje ne shtepi dhe do t'perballohesh me zonjen demaci, nese nuk i ka ik !
    Une jam duke te thene qe besimtaret e tu ishin ata qe i dhane voten shkavit e ti me ben lojera ketu ,une e vertete qe jam jobesimtare por kurre sdo votoja nje shka .
    Madeleine Albright

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Une jam duke te thene qe besimtaret e tu ishin ata qe i dhane voten shkavit e ti me ben lojera ketu ,une e vertete qe jam jobesimtare por kurre sdo votoja nje shka .
    Po mir de ane, nese ti thua se egzistojn "besimtaret e mi" atehere dmth, ne jemi njesoj me ata,... e ti me keta tjeret, jobesimtaret qe jan shkie !

Sille-mbshtille, ti njemend serbe po del me kete lojen tende !
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Po mir de ane, nese ti thua se egzistojn "besimtaret e mi" atehere dmth, ne jemi njesoj me ata,... e ti me keta tjeret, jobesimtaret qe jan shkie !

Sille-mbshtille, ti njemend serbe po del me kete lojen tende !
    Beimtaret e tu musliman nga Mogilla votuan SHKAVIN ,jo une ,ata i mashtroi nje shka se jane injorant dhe manipulohen lehte ,mua sme manipulon njeri ,kupton apo duhet te ta vizatoj?
    Dhe mos rrej me per gruan e Demacit ,ste ka hije ,nuk thua qe muslimani sduhet te genjej?
    Madeleine Albright

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Lexues,

Serbia ka heq dor nga Kosova, dhe s'ka fije interesi ta paraqes Kosoven si agresore apo ekstremiste, ngase çeshtja e saj eshte e KRYER !

Ne mungese te argumenteve te verteta nganjehere shpiken ad hoc edhe keso supozimesh absurde ...

Tane, nese beson ndokush se serbia qenka kaq e pasur, saqe investon ne nje fe te huaj, eshte njesoj sikur te thoshin ata se muslimanet nga Kosova po investojn ne kishen ortodokse !
    Serbia nuk ineveston ne fe te huaj, por ne agitacion antishqiptar...
    Nje pushtues apo edhe nje akter i fuqishem me pretendime te qarta hegjemoniste, qe ka praktikuar ne epoka te ndryshme te historise dhe eshte bere pjese e dokrines dhe tradites nacionale dhe shteterore, kur nuk ka intersa apo deshton ne asimilimin apo debimin e nje populli (konkurrent) nga nje territor i caktuar, atehere patjeter se do te perdorte cdo metode dhe instrument te mundshme dhe efektive per destabilizim dhe propagande kunder atij populli. Dhe paraqitja e shqiptareve te Kosoves si shoqeri primitive islamike patjeter se eshte favor i Serbise ne konkurrecen mes popujve te Ballkanit per avancim te marredhenjeve dhe statusit politik dhe ekonomik ne Evrope dhe ne boten perendimore. Nje shoqeri e prapambetur islamike ne Ballkan domosdoshmerisht do te trajtohej ndryshe nga te gjitha shtetet dhe popujt e Evropes dhe botes perendimore. A eshte fer dhe e drejte apo jo, eshte diskusion krejtesisht tjeter qe s'ka asnje lidhje me kete teme. Sic eshte edhe ndjenja e jote dhe atyre qe besojne si ti lidhur me vleresimin e shoqerise se tille muslimane.

"Argumenti" me investimet e muslimaneve ne kisha ortodokse do te ishte vertete i vlefshem, nese Evropa dhe bota te ciles shqiptaret i takojne dhe ku duan te integrohen do te ishte e predominuar nga islami. Shkurt, nese islami do te ishte kultura dominante dhe udheheqese e botes se pasur dhe te zhvilluar qe i percakton ne mase te madhe rrjedhat politike, ekonomike, kulturore te globit. Ne kete rast feja ortodokse do te kishte status te ngjashem si islami ne Evrope dhe bote perendimore.

Keto jan vetem teori konspirative, te importuara nga shabloni i luftes afgano-ruse, ku "besohej" se Amerika u ndihmoi materialisht nepermes agjenteve te CIA's ! Islami eshte fe, e cila nuk ka mundesi te ndryshohet ! Radikalizimi i muslimaneve shqiptar, eshte si pasoj e sjelljes se politikave diskriminuese te qeverive te derimetashme !
    S'eshte fare "teori konspirative", por absolutisht e vertete qe CIA i ka armatosur dhe financuar talebanet ne lufte kunder BRSS-se. Jo per t'i ndihmuar islamit, lere me islamit te talebaneve, por ne kete rast per ta destabilizuar Afganistanin dhe per te demtuar BRSS-ne. Bashkepunime te tilla ka pasur edhe para luftes se pare boterore, edhe ne lufte kunder Perandorise Osmane. Pra, eshte metode e praktikuar gjate gjithe historise moderne.
    As Serbise si intereson islami!
    "teori konspirative" ne kete rast eshte vetem pohimi yt fiks, qe eshte ne kundershtim te plote me deklaratat e njohesve me te mire te aktiviteteve te CIA ne Afganistan, librave, shkrimeve dhe dokumentareve lidhur me ceshtjen ne fjale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 17-04-2014 më 11:36

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •