Close
Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 192
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Rrëzohet busti i Nënë Terezës në Mitrovicë

KOSOVES i duhët URGJENTISH, ama URGJENTISHT një lider qe nuk gjen KOHË të mirret me Shtatore-Perkujtime-Buste-Lapidare etjere B.U.D.A.LL.E.Q.E, qe fshehin realisht problemet madhore sic eshte Papunësia, Varferia dhe rreziku mazhorant, qe te gjithe kosovaret ta leshojn vendin sapo t'i hapet rruga per ne BE !!

- - -

Te perkujtohet nje personalitet nga njerez te SHIK-ut, sic eshte Kadri VESELI i cili numron me qindra vrasje kriminale ne dosje te tij, vaj halli per kete shtatore "hyjnore" qe e adhurojn paganët !
    … ///

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Forumi i të Rinjve Muslimanë fyen Nënën Terezë, e quan ‘putë’ dhe shprehen të gëzuar më rrënimin e bustit të saj në Mitrovicë!
    Nga Express | 21 Janar 2014 10:45

Forumi i të Rinjve Muslimanë, përmes një komunikate për media, thotë se është gëzuar për rrënimin e “putës së Terezës në Mitrovicë”.

Ata e cilësojnë Nënën Terezë si maqedon; pra ashtu siç e konsiderojnë edhe kombet sllave të Ballkanit që mundohen ta përvetësojnë atë, e mbi të gjitha ata e fyejnë atë duke e cilësuar si “puta”.

Lexojeni komunikatën e këtij Forumi, që është pjesë e partisë LISBA, e cila është e regjistruar në KQZ dhe pritet të konkurrojë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, drejtues i së cilës është Fuad Ramiqi.

Forumi i të Rinjve Muslimanë ka lexuar me gëzim dhe hare të madhe që në Mitrovicë, puta e misionares katolike-vllahe-maqedone Tereza është rrënuar.

FRM i cili ka kundërshtuar ndër vite proçesin e dhunshëm dhe anti-ligjor të katoliçizimit dhe sllavizimit të Kosovës, rrënimin më të fundëm të putës së Terezës në Mitrovicë, e shikon si një bekim hyjnor që ka ardhur nga qielli si shpërblim për popullin e vuajtur shqiptar.

Për këtë arsye e përshëndet putën e rrëzuar dhe lutet që në Kosovë të gjitha putat e Terezës të rrëzohen e të fundosen ashtu sikur në Ukrainë u rrëzua puta e Leninit pak javë më parë, apo ashtu sikur në Shqipëri, përpara 20 vitesh populli shqiptar rrëzoi putën e diktatorit Enver Hoxha, apo sikur në Maqedoni populli shqiptar sulmoi putën e Car Llazarit.

Edhe pse deri më tani puta e Terezës në Mitrovicë duket të jetë rrëzuar vetë, FRM i përkujton publikut shqiptar që në Shqipëri, në vitin 2005 qytetarët trima të Shkodrës rrëzuan në mënyrë publike putën e Terezës që Jozefina Topalli kërkonte të vendoste në hyjren e Shkodrës.

Pra edhe nëse ndodh që puta e Mitrovicës të jetë rrëzuar nga ndonjë qytetar i guximshëm shqiptar, FRM mendon që ky akt duhet parë si pjesë e akteve patriotike dhe revolucionare të popullit shqiptar ndër shekuj kundër putave të Stalinit, Enver Hoxhës, Car Llazarit e Terezës.

Forumi i të Rinjve Musliman, ka lexuar në internet deklaratën e Fronti Demokristian Shqiptar, Shqiperi-Kosove-Maqedoni i cili ka premtuar që do të vendosë me mijëra puta të Terezës në Shqipërinë Etnike. Këtij palo-fronti katolik, FRM i përgjigjet e i thotë që kjo gjë nuk ka për të ndodhur kurrë!

Ne do t’u kundërshtojmë e putat mund ti mbani vetëm në Kishat tuaja dhe jo në ambjente publike e laike!

FRM ka lexuar në internet edhe sharjet histerike të Alma Lames nga Shqipëria e cila ka sulmuar PDK-në dhe i ka kërkuar asaj që të marrë masa represive kundër popullit musliman të Kosovës.

FRM i cili ishte faktor kryesor në rrënimin politik të ish-muslimanit Ramush Haradinaj, i premton Alma Lamës që edhe ajo, ditët i ka të numëruara në politikën e Kosovës.

FRM paralajmëron LDK-në që ta dëboj Alma Lamën nga strukturat e saj – nëse nuk do të përballet me zemërimin e popullit musliman të Kosovës dhe hoxhallarëve të saj.

FRM po ashtu i kërkon qeverisë Thaqi, që Alma Lamën ta deportojë nga Kosova, ashtu sikur puta e Terezës u vetërrënua në Mitrovicë.

Nuk e di nqs ka qene provokacjon a jo , por nje gje e arriten . U be e qarte qe pjesa e islamikeve te kosoves , bashke me nje pjese me te vogel te islamikeve te shqiperise , duhet te bashkohen ne nje shtet sipas modelit te Bosnjes , me kufinji diku ne Mitrovice ... !

Zgjidhja perfekte ! Le tja hane koken njeri tjetrit , do sherbejne edhe si buffer zone me Serbine . Dhurata me e mire per Serbine , te vriten njeri me tjetrin !

Masandej shqiptaret e kosoves ( qofshin musliman , katolik , ortdhodoks , ateist , agnostic etc. ) , mund te bashkohen me shqiperine .

Per mua nuk ka zgjidhje me perfekte se kaq !

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Ne do t’u kundërshtojmë e putat mund ti mbani vetëm në Kishat tuaja dhe jo në ambjente publike e laike!

FRM ka lexuar në internet edhe sharjet histerike të Alma Lames nga Shqipëria e cila ka sulmuar PDK-në dhe i ka kërkuar asaj që të marrë masa represive kundër popullit musliman të Kosovës.

FRM i cili ishte faktor kryesor në rrënimin politik të ish-muslimanit Ramush Haradinaj, i premton Alma Lamës që edhe ajo, ditët i ka të numëruara në politikën e Kosovës.

FRM paralajmëron LDK-në që ta dëboj Alma Lamën nga strukturat e saj – nëse nuk do të përballet me zemërimin e popullit musliman të Kosovës dhe hoxhallarëve të saj.

FRM po ashtu i kërkon qeverisë Thaqi, që Alma Lamën ta deportojë nga Kosova, ashtu sikur puta e Terezës u vetërrënua në Mitrovicë.
    Kurse une do ti keshilloja FRM es , te rri urte , se do vij koha e tyre . Edhe i pari qe do vej ne te satemes eshte aj mjekercapi ne foto .

A kujton aj se eshte e veshtire , per tu hequr qafe ekzistenca e tij parazitike . Vashdoni per ate zot , jepini !

Ta kuptoni njehere e mire , sa kollaj hiqen morrat , kurre vjen puna per ate gje !

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    Shqiptaret skan buk me honger e politikanet tallin b*then duke i cu nganji bust t'nones terez per cdo m'halle. Hani bustin e knoquni .Busti non terezes do ta rregulloj mirqenien e shqiptarve. Ah popull xhahil ah.
    Po ta perdoresh kete logjik, Se pari duhet hyre shembje ketyre xhamijave e kishave qe kushtojne 120 fish me shtrenjte se sa nje buste e Nene Terezes apo ndonje heroi Kombetar. Ne qytetin tim dhe qytetin tjeter qe eshte afer, nuk ekziston asnje buste te Nene Terezes, por kjo mendja juaj histerike mendoni qe ka edhe ne cdo mahall.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 21-01-2014 më 09:48

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Po ta perdoresh kete logjik, Se pari duhet hyre shembje ketyre xhamijave e kishave qe kushtojne 120 fish me shtrenjte se sa nje buste e Nene Terezes apo ndonje heroi Kombetar. Ne qytetin tim dhe qytetin tjeter qe eshte afer, nuk ekziston asnje buste te Nene Terezes, por kjo mendja juaj histerike mendoni qe ka edhe ne cdo mahall.
    Shtatorja e Mari Terezes gjindet :

- Ne Prishtine
    - Ne Mitrovice
    - Ne Peje
    - Ne Shkupe
    - Ne Gjakove
    - Ne Presheve
    - Ne Tirane
    - Ne Malësi

- - - - Histeri !!!

Te gjitha keto shtatore jan ngritur me iniciativën e Don LUSH GJERGJIT / Kishës Katolike, ku ne shumicën e këtyre qyteteve, s'ka ASNJË katolik banor !!

PSE ? Sepse katolikëve nuk mund t'ia kthejm kerkesen ftyres, ngase do t'i ankohen Vatikanit, sikurse ju ankuan nje vit (2006 aty pari), kinse jan te keqtrajtuar, ngase s'kishin asnje katolik ne qeveri !...

Mjafton ta shohesh edhe shefin e SHIK-ut, duke i bere homazhe kishës katolike, dhe kjo dmth shume per ata qe kan mend !
    … ///

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin

- Ne Prishtine
    - Ne Mitrovice
    - Ne Peje
    - Ne Shkupe
    - Ne Gjakove
    - Ne Presheve
    - Ne Tirane
    - Ne Malësi

- - - - Histeri !!!

Te gjitha keto shtatore jan ngritur me iniciativën e Don LUSH GJERGJIT / Kishës Katolike, ku ne shumicën e këtyre qyteteve, s'ka ASNJË katolik banor !!

...!
    E pavertete...
    Ne shumicen e qytetet dhe komunave te lartepermendura ka katolik.
    Ne Gjakove deri para pak javesh edhe kryetari i komunes ishte katolik.
    Ne Peje, Prishtine, Tirane dhe Shkup ka gjithashtu katolik.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 21-01-2014 më 12:47

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin

- Ne Prishtine
    - Ne Mitrovice
    - Ne Peje
    - Ne Shkupe
    - Ne Gjakove
    - Ne Presheve
    - Ne Tirane
    - Ne Malësi

- - - - Histeri !!!

PSE ? Sepse katolikëve nuk mund t'ia kthejm kerkesen ftyres, ngase do t'i ankohen Vatikanit, sikurse ju ankuan nje vit (2006 aty pari), kinse jan te keqtrajtuar, ngase s'kishin asnje katolik ne qeveri !...

Mjafton ta shohesh edhe shefin e SHIK-ut, duke i bere homazhe kishës katolike, dhe kjo dmth shume per ata qe kan mend !
    Shen tereza tani do jet edhe ne ferizaj dhe gjilan, por shpresoj qe ti bien pishman kryetart e ri dhe te mos shpenzojn kot njersen e qytetarve

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    E pavertete...
    Ne shumicen e qytetet dhe komunave te lartepermendura ka katolik.
    Ne Gjakove deri para pak javesh edhe kryetari i komunes ishte katolik.
    Ne Peje, Prishtine, Tirane dhe Shkup ka gjithashtu katolik.

Gjakova numron katoliket me te shumt, ku rreth 25% i takojn ketije besimi.

Ne nje shtet DEMOKRATIK, do te ishte pyetur populli nese po, ose jo, do ta lejonin bustin apo shtatoren e Mari Terezes ne qytet. Nje rast i mir, ishte Shkodra ku muslimanet nuk lejuan qe qyteti i tyre te mirrte nje identitet puro-fetar ! Dhe keshtu, duhet te jet ne çdo qytet : Te largohen simbolet fetare si Kryçat, bustet, shtatoret e misionareve fetar ! Gonxhe Bojaxhiu nuk erdhi ne Shqiperi pershkak se ishte shqiptare, por per mision dhe me mision fetar !!!

Kte s'po e tham un, kte e ka then Gonxhja vet !
    … ///

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Shen tereza tani do jet edhe ne ferizaj dhe gjilan, por shpresoj qe ti bien pishman kryetart e ri dhe te mos shpenzojn kot njersen e qytetarve
    Duhët protesta, dhe kurrsesi te mos lejohet defigurimi i qytetit te Gjilanit apo Ferizajit ! Shteti eshte laik per vajzat myslimane, por jo edhe per murgeshat katolike, e si mos te jem te revoltuar pas kesaj ?
    … ///

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Sa po jua vret syte nje bust qe nuk ze as 1 pellembe vend, ndersa xhamite qe po mbijne si kerpudha po zaptojne goxha vend e duan shpenzime te medha nuk po ju bezdisin. hmmm njerez shpirtzinj!
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 21-01-2014 më 17:59
    Feelings change - memories don't.

Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •