Close
Faqja 24 prej 40 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 399
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Pėr: Ramush Haradinaj ne lufte kunder islamisteve

Citim Postuar mė parė nga referi_1 Lexo Postimin
    Ti nuk je zot dhe ti tė dishė se ēka ėshtė ma mirė pėr popullin dhe ēka jo.
    Edhe Muhamedin jobisemtatret si ti e akuzonin ngjashem...

Kurse ti je me djallin dhe padyshim se je personi ėq i don tė keqen popullit tė tij duke u prezantuar si dashamirės ashtu sikur iblisi qė ju prezantuar si dashamirės Ademit dhe Havės.
    Pėr kėtė ti sje as kompetent dhe kėrkushi tė flasish nė emėr tė popullit.
    Edhe Muhamedin jobesimtarit si ti e kane akuzuar ne menyre te ngjashme...

Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    Edhe Muhamedin jobisemtatret si ti e akuzonin ngjashem...

Edhe Muhamedin jobesimtarit si ti e kane akuzuar ne menyre te ngjashme...
    Jo ore qafir,Muhammedin a.s tė gjith ata tė fisit tė tij e dinin se kush ėshtė sepse edhe para shpalljes ai quhej El-Emin ,Besniku,dhe e dinin se ai kurrė nuk gėnjen dhe se feja e tij ėshtėp e vėretė POR e kundėrshtonin nga inati dhe xhelozia,pozita,interesi ..etj.
    Por harrove se nė fund fitoj feja e tij ashtu siē predikoi ai kur ishte nėn robėri.
    Ti ēfarė fakte ke dhe me ēfarė argumente vjen se ja don ėt mirėn popullit tėnd?
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar mė parė nga referi_1 Lexo Postimin
    Jo ore qafir,Muhammedin a.s tė gjith ata tė fisit tė tij e dinin se kush ėshtė sepse edhe para shpalljes ai quhej El-Emin ,Besniku,dhe e dinin se ai kurrė nuk gėnjen dhe se feja e tij ėshtėp e vėretė POR e kundėrshtonin nga inati dhe xhelozia,pozita,interesi ..etj.
    Edhe per mua (Antiproanti a.s) i gjithe farefisi e dine se kush jam dhe se jam besnik dhe "kurre" nuk genjej e keshtu me radhe...

Edhe pse puna e genjeshtres eshte ceshtje shume e komplikuar!
    Se paku jam relativisht i sigurte se kurre ne jeten time s'kam genjyer per ta demtuar tjetrin qellimisht.
    Mendimet dhe qendrimet e mia per tjeret dhe per ceshtje te ndryshme nuk jane genjeshtra, por jane mendime te bazuara ne informacionet qe posedoj. Eshte e drejte e imja, qe ma ka dhuruar edhe Zoti, qe aty ku kam mundesi ta them ate qe mendoj, pavaresisht a i pelqen dikujt apo a eshte e vertete e plote apo jo. Pra, sic po e sheh s'ke asnje arsye te vertete per te me akuzuar per ato qe me akuzon ose per te dyshuar.

Por harrove se nė fund fitoj feja e tij ashtu siē predikoi ai kur ishte nėn robėri.
    Edhe "feja" ime do te fitoj ne fund, sepse cdo rruge tjeter ne nje zhvillim sado pak normal te botes eshte ireale.
    Eshte vetem ceshtje e kohes dhe e perceptimit te realitetit nga ti dhe ata si ti. Ti dhe tjere si ti mund te vdesni pa pranar realitetin dhe duke shpresuar ne perandorine e Zotit (fese) tuaj, por ky problem i juaj.

Perndryshe, cdo popull i shtypur dhe i roberuar, varesisht nga rrethanat, nganjehere eshte i detyruar ta ndryshoje edhe fene per tu liruar nga prangat shekullore te skllaverimit apo edhe per te mbijetuar fare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 02-01-2014 mė 16:19

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

..shiqoni,muhamedi ishte pedofil,ishte vrases,predikoj dhe veproj me u martu me grate e shpise,prandaj ishte dhe mbeti frofet i rreme.........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar mė parė nga dielli1 Lexo Postimin
    ..shiqoni,muhamedi ishte pedofil,ishte vrases,predikoj dhe veproj me u martu me grate e shpise,prandaj ishte dhe mbeti frofet i rreme.........
    Ty do t'ket perdhunu prifti lagjes qe kalamo se ska mundsi qe 24 or t'rri menja vetem ke pedofilia. A dh*jet lirshem tashi apo ke trauma?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

..Jo more"njeri",une ju solla fakte te bazuara nga kurani"famelart",ndersa juve qe keni gjuhen e pist,gjithesesi tregoni kulturen tuaj islame te muahamedit..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar mė parė nga dielli1 Lexo Postimin
    ..Jo more"njeri",une ju solla fakte te bazuara nga kurani"famelart",ndersa juve qe keni gjuhen e pist,gjithesesi tregoni kulturen tuaj islame te muahamedit..
    Si ta mushi menjen prifti me karramele apo me tolluma?

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131

Brenda 3 diteve u mblodhen 18.000 persona kunder Ramush Haradinajt (ne fb e quajn: Haraq-dinaj)

Njeashtu kunder Atifete Jahjages u mblodhen mbi 60.000 persona ne fb , brenda pak ditesh.

Sa me shum po sulmohet Islami nga qarqet anti Islame , vatikaniste , ateisto-komuniste , ai aq me shum po pelqehet nga populli.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Antiproanti :
    Edhe per mua (Antiproanti a.s) i gjithe farefisi e dine se kush jam dhe se jam besnik dhe "kurre" nuk genjej e keshtu me radhe...
    Dhe endej stė ka dalė asnji kundėrshtar?Por profeti jonė doli nė luftė kundar fisit tė tij,ti kur do tė fillosh luftėn me fisin tėnd?
    Edhe pse puna e genjeshtres eshte ceshtje shume e komplikuar!
    Me tė vėrtetė pėr tye rrena ėsht ėshum e komplikuar sepse edhe vet ti nuk din se ēka je dhe cilin djall po ndjek...
    I vetmi islami ėshtė fe e vėrtetė dhe pa rrena.
    Se paku jam relativisht i sigurte se kurre ne jeten time s'kam genjyer per ta demtuar tjetrin qellimisht.
    Kjo sdon tė thotė se tjerėt nuk kan zullum dhe problem prej teje,sepse edhe i drejtė edhe injorantė je nė dėm tė tjerėve domosdo.
    Vetėm nėse vepron sipas parimeve islame kurrė nuk do tė gabosh,sepse ato parime janė hyjnore pa gabime pėrbdryshe ēfarėdo drejtimi qė tė ndjekish jashtė islamit,kushedi sa i mirė tė jeshė dhe tėrė botėn ta veshish me flori,pėrsėri i ke bėrė dėm vetit dhe tėrė botės,sepse ti je vetėm nji qenie mortale e pėrkohshme me ndjenja dhe pėrceptime tė gabuara,dhe kujton se ēka i bėn mirė vetit i bėn edhe tjerėve ,sepse vetė Allahu na thotė nė nji ajet Kur'anor nė kuptimin se '' Neve mundet tė dėshirojmė diēka tė mirė,por fundi i saj ėshtė i keq dhe e kundėrta sepse fshehtėsin e vėrtetė e din vetėm Allahu.
    Mendimet dhe qendrimet e mia per tjeret dhe per ceshtje te ndryshme nuk jane genjeshtra, por jane mendime te bazuara ne informacionet qe posedoj.
    Ti me mendimin tėnd tė dobėt thua kėshtu,sepse ti nuk je i sigurtė se a janė ose nuk janė gėnjeshtra,islami ti vėrtetonė nė praktikė[ se krejt i ke gėnjeshtra dhe ti vetėm se shtirresh dhe tregohesh i tillė kurse ne tė njohim si shejtan.
    Eshte e drejte e imja, qe ma ka dhuruar edhe Zoti, qe aty ku kam mundesi ta them ate qe mendoj, pavaresisht a i pelqen dikujt apo a eshte e vertete e plote apo jo. Pra, sic po e sheh s'ke asnje arsye te vertete per te me akuzuar per ato qe me akuzon ose per te dyshuar.
    Ti nė islam ke tė drejtėn tėnde tė zgjedhish midis udhėzimit dhe shkatėrrimit.Si ta don qefi,por ti ke zgjedhur udhėn e shkatėrrimit pavarėsisht a i pėrqen kjo dikujt ose jo.Dhe kėtė shkatėrrim qė ti e ke zgjedhur nuk ėshtė me tė drejtė edhe tė tjerėve tua imponosh,sepse ti nuk ke kurfar fakte dhe argumente pėrkundrejt islamit qė i ka tėrė faktet nė ēdo aspekt jetėsor.
    Edhe "feja" ime do te fitoj ne fund, sepse cdo rruge tjeter ne nje zhvillim sado pak normal te botes eshte ireale.
    Tani cili zot ta tha kėtė rrenė,ose u bėre vetė zot i trilluar.Nga e din ti tė ardhmen?A e din ti se ēka do tė bėhet me tye dhe njerėzit nė tė ardhmen?
    Eshte vetem ceshtje e kohes dhe e perceptimit te realitetit nga ti dhe ata si ti. Ti dhe tjere si ti mund te vdesni pa pranar realitetin dhe duke shpresuar ne perandorine e Zotit (fese) tuaj, por ky problem i juaj.
    Pse si e ke vėrtetuar ti dhe me ēfarė mjete ose metoda se ky pėrceptimi jonė qenka i gabuar?
    Perndryshe, cdo popull i shtypur dhe i roberuar, varesisht nga rrethanat, nganjehere eshte i detyruar ta ndryshoje edhe fene per tu liruar nga prangat shekullore te skllaverimit apo edhe per te mbijetuar fare.
    Edhe ne ve mendojmė pėr tye se ti je skllav i djallit pasi ai ta ka mbush mendjen kėsisoj dhe tė ka bėrė rrob ėt tij dhe luan me tye sikur futbollin.Dhe nė fund ēėshtė mė e keqe tė fut nė zjarr pėrgjithmon.Ku ka mė keq.Prangat e djallit janė mė tė kėqia sesa prangat e tua imagjinare.Popullit i detyrohet tė luftojė deri nė fund sepse mė mir vdekja dhe i liruar sepse rrobėria e poshtėruar tėrė jetėn rob edhe i armikut edhe i djallit.
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Brenda 3 diteve u mblodhen 18.000 persona kunder Ramush Haradinajt (ne fb e quajn: Haraq-dinaj)

Njeashtu kunder Atifete Jahjages u mblodhen mbi 60.000 persona ne fb , brenda pak ditesh.

Sa me shum po sulmohet Islami nga qarqet anti Islame , vatikaniste , ateisto-komuniste , ai aq me shum po pelqehet nga populli.

Ke harruar te thuash edhe numrin e atyre qe jane kunder Skenderbeut, kunder Nene Tererzes...e s'kalon shume kohe edhe kunder Adem Jasharit dhe kunder secilit qe i kundershton "flliqtanat me mjeker" dhe simpatizantet e tyre...
    Askush se ka sulmuar islamin!
    "Fllqtanat me mjeker" nuk jane islami!
    Ata jane vetem bythpalare fundamentaliste dhe radikal, pa asnje vlere humane.
    Perndryshe, sipas te gjitha gjasave pjesa dermuese e atyre qe bejne like kunder Ramusht jane taleban bythpalare te Arabise, Azise dhe dhe Afrikes, te ftuar nga "fllqtnanat me mjeker" te Maqedonise dhe Kosoves, vetem per te bere propagande kunder R. Haradinaj dhe kunder shqiptarve ne pergjithesi.

Faqja 24 prej 40 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •