Close
Faqja 25 prej 31 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 304
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Arrihet marrëveshja Kosovë-Serbi. Thaçi: Na njohu Serbia

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    jo bre per juve veq politikanet serb rus dhe kinez jan te besueshum
    se qa thon amerikanet anglezet gjermanet etj. keta jan miq te shqiptarve rrejn
    pyhhhh qje ba bajat ne mbrojtje te atyne serbve breeee
    po don me naj ba te mrrim prej zoti
    Natyrisht se rrejn...
    Cdo njeri rren.

Gjerat (realiteti) shihen me sy dhe degjohen me veshe, vetem nese je i verber apo nuk deshiron ti shiqosh ose i shurdher apo nuk deshiron ti degjosh.
    Vetemashtrimi per arsye politike (propagandistike) si ne rastin tend, ne rolin e militinatit propagandues te Thacit dhe PDK-se, eshte perseri ceshtje tjeter, qe s'ka lidhje me realitetin faktik ne Kosove resp. ne komunat serbe, ne vecanti ne ato te veriut te Kosoves.

Ambasadori nuk eshte as i verber, as i shurdher, por dilpomat i zakonshem qe perfaqeson interesat e shtetit britanik dhe pjeserisht te BE-se.
    Interesat e britanise dhe te BE-se nuk jane te barabarta me ato te Kosoves dhe shqiptarve, edhe pse ti dhe soji yt mendojne te kunderten.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Natyrisht se rrejn...
    Cdo njeri rren.

Gjerat (realiteti) shihen me sy dhe degjohen me veshe, vetem nese je i verber apo nuk deshiron ti shiqosh ose i shurdher apo nuk deshiron ti degjosh.
    Vetemashtrimi per arsye politike (propagandistike) si ne rastin tend, ne rolin e militinatit propagandues te Thacit dhe PDK-se, eshte perseri ceshtje tjeter, qe s'ka lidhje me realitetin faktik ne Kosove resp. ne komunat serbe, ne vecanti ne ato te veriut te Kosoves.

Ambasadori nuk eshte as i verber, as i shurdher, por dilpomat i zakonshem qe perfaqeson interesat e shtetit britanik dhe pjeserisht te BE-se.
    Interesat e britanise dhe te BE-se nuk jane te barabarta me ato te Kosoves dhe shqiptarve, edhe pse ti dhe soji yt mendojne te kunderten.
    edhe Shtetet e Bashkuara te Amerikes rrejn sipas teje dhe sebve tu po hahahaha

lexoje vetem nji pjes te deklarates:

Deklaratë e Sekretarit Kerry për Dita e Pavarësisë së Kosovës
    15 Shkurt 2013

Në emër të Presidentit Obama dhe të popullit të Shteteve të Bashkuara, kam kënaqësinë t’ia përcjell dëshirat më të mira popullit të Republikës së Kosovës përderisa festoni përvjetorin e pestë të pavarësisë më 17 shkurt.
    Përderisa kremtoni këtë ditë të veçantë, dijeni se Shtetet e Bashkuara qëndrojnë krah Kosovës si partnere dhe mike e saj. Në këtë festë, e uroj tërë popullin e Kosovës dhe ju dëshiroj suksese të mëdha në vitin që vjen.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

edhe Shtetet e Bashkuara te Amerikes rrejn sipas teje ....
    Patjeter...
    Bile edhe ma shume se britaniket.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

shif edhe ket:

Obama: Miqësia SHBA-Kosovë do forcohet
    E premte 18 Shkurt 2011

Presidenti i SHBA-së, Barak Obama ka shprehur urimet më të përzemërta për përvjetorin e tretë të pavarësisë së Kosovës. Në urim, presidenti Obama thotë se kosovarët në Amerikë mund të krenohen me përparimin e Kosovës në këto tre vjet. Ky është urimi i plotë i Presidentit Obama.

“Bashkohem me të gjithë amerikanët për të shprehur urimet e mia më të mira për të gjithë ata që po festojnë Ditën e Pavarësisë së Kosovës. Është kjo koha për të reflektuar për betejën e gjatë të Kosovës për pavarësinë dhe për të hedhur vështrimin drejt një të ardhmjeje më të sigurtë dhe begatie për të gjithë qytetarët e Kosovës. Në Amerikë, ata që kanë lidhje familjare në Kosovë mund të ndjehen krenarë për përparimin e jashtëzakonshëm që vendi ka bërë në tre vjetët e para të pavarësisë. Kam besim se miqësia mes vendeve tona do të vazhdojë të rritet gjatë viteve në vazhdim”, përfundon mesazhi i Obamës

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Patjeter...
    keta jan gjebrailet per ju serbet
    Georg Bush- Paralajmeroi Serbin se duhet te kete kujdes me Kosoven

Bill Klinton-Ndihmoi Lirin per Kosoven,Urdheroi trupat e Natos .

Georg W Bush- Njohu Republiken e Kosoves Shtet.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Patjeter...
    Hillary Clinton një mike e dëshmuar e Kosovës

Hillary Clinton një mike e dëshmuar e Kosovës

New York, 15 janar.
    "Amerika vetëm nuk mund t'i zgjidhë problemet kyçe në botë, ndërsa bota nuk mund t'i zgjidhë ato pa Amerikën." Ishte kjo njëra nga fjalitë më të cituara të z. Hillary Clinton nga seanca dëgjuese para kolegëve të saj në Senat, në Komisionin për Marrëdhënie me Jashtë i cili duhet t'i japë vizën tutje për një votë konfirmuese nga i gjithë Senati që do ta zyrtarizonte atë në postin e Sekretares Amerikane të Shtetit në administratën e re që e merr pushtetin të martën e ardhshme.

Me konfirmimin e zonjës Clinton në postin e kryediplomtes amerikane, ashtu siç ka thënë edhe ajo vetë, Shtetet e Bashkuara sërish do të marrin rolin prijës në diplomacinë botërore, një rol ky të cilin ajo e karakterizoi si një 'forcë të mençur' që do të kishte mbështetjen e të gjitha mjeteve: diplomacisë, fuqisë ekonomike, ushtarake, politike, ligjore dhe kulturore. Më 21 mars, 1999, z. Clinton ishte në një vizitë jashtë Amerikës, në një kohë kur pushteti i Serbisë në Kosovë po vriste dhe terrorizonte dhjetëra mijëra shqiptar. Duke parë tablot filmike në ekran që synonin shfarosjen e një populli, ajo i kishte telefonuar presidentit që menjëherë të fillonte bombardimet mbi forcat serbe. Presidenti Clinton kishte hezituar duke theksuar drojën e përçarjes së aleancës së NATO-së."Nuk mund të lejosh të vazhdojë kjo në fund të këtij shekulli që pa holokostin më të madh. Pse na duhet NATO-ja nëse nuk mund të mbrojmë civilizimin tonë", kishte thënë, z. Clinton, siç citohet të librin për të, "Zgjedhja e Hillary's."Presidenti Clinton kishte vendosur. Të nesërmen ai deklaroi se forca ishte e domosdoshme për të ndal makinerinë serbe në Kosovë. Dy ditë më vonë, bombat e para filluan të binin mbi Beograd dhe mbi pozicionet e ushtrisë e policisë serbe në Kosovë. Me ardhjen e z. Clinton në krye të Departmentit Amerikan të Shtetit, Kosova siguron vazhdimësinë e mbështetjes amerikane, një mbështetje kjo e theksuar edhe nga zyrtarë të tjerë të administratës së re përfshirë edhe vetë presidentin e zgjedhur Barack Obama. /S.gashi/
    RTK

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

keta jan gjebrailet per ju serbet
    Georg Bush- Paralajmeroi Serbin se duhet te kete kujdes me Kosoven

Bill Klinton-Ndihmoi Lirin per Kosoven,Urdheroi trupat e Natos .

Georg W Bush- Njohu Republiken e Kosoves Shtet.
    Une s'jam serb...
    Dhe kam respekt te vecante per ndihmen e secilit prej ketyre tre Presidenteve te Amerikes ne sfiden e shqipetareve per clirim kombetar nga pushtuesi shekullor serb.

Por as kjo nuk ndryshon asgje ne faktin se edhe keta tre njerez kane rrejtur dhe rrejn edhe sot kesaj dite, kur ju duhet.
    Dhe zanati i politikanit eshte nder zanatet e paketa, te cilat nuk funksionojne pa genjeshtra, mashtrime dhe manipulime.
    Keshtu qe ke zgjedhur shembull te keq per t'mu kunderpregjigjur!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

edhe Shtetet e Bashkuara te Amerikes rrejn sipas teje ....
    Patjeter...
    ZOTIi-1
    UÇK-2
    SHBA-3
    ANGLIA-4
    NATO-5

ska te tier ne tok per shqiptare!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Une s'jam serb...
    Dhe kam respekt te vecante per ndihmen e secilit prej ketyre tre Presidenteve te Amerikes ne sfiden e shqipetareve per clirim kombetar nga pushtuesi shekullor serb.

Por as kjo nuk ndryshon asgje ne faktin se edhe keta tre njerez kane rrejtur dhe rrejn edhe sot kesaj dite, kur ju duhet.
    Dhe zanati i politikanit eshte nder zanatet e paketa, te cilat nuk funksionojne pa genjeshtra, mashtrime dhe manipulime.
    Keshtu qe ke zgjedhur shembull te keq per t'mu kunderpregjigjur!
    po mier e kie se po gaboi qe nuk po ti sjell ketu daqiqi nikoliqi shesheli nga haga koshtunica se qa po thon
    ajo do te ishte e besueme per ty keshtu keta amerikanet krejt rrejn veq serbet tu jo hahahaha

thue se une nuk jam serb po qa je pra as shqiptar 100% tybe nje kan
    se nuk ka shqiptar qe ju beson e i don serbet ma shum se amerikanet
    a ti po je bash qasi

Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

ZOTIi-1
    UÇK-2
    SHBA-3
    ANGLIA-4
    NATO-5

ska te tier ne tok per shqiptare!
    Ti 1
    Babadimri 2
    Zelfija e Shabanve 3
    Sadri Gabeli 4
    Kafiqi i Buqit 5

"ska tjeter ne tok shqiptare!"

Faqja 25 prej 31 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •