Postuar mė parė nga
IllyrianPatriot
Minorance jeni ju po nuk e keni kuptuar akoma . Me numra te rreme edhe te manipuluara tentoni te vononi destinacionin , por koha do beje te veten . Mbama mend kete fjale qe po te them .
Kjo ju sjell nervozitet , edhe sidomos pakices turke , qe per kushtetute ka kuranin .
Tentoni te gjeni vend ne nje shqiperi qe kthehet ne identitet , por konstatoni se jeni pakic , kjo sjell nervozizem edhe nje ofensive nga ana jush , edhe prandaj rezultoni ne manipulim te censusit si komunitet , ne ofensive kundra skenderbeut , nene terezes , edhe cdo gje mbi te cilen bazohet shteti shqiptar .
I dashur polic trafiku , mua nuk me duhet injektim nga asnje komunitet fetar apo jo . Une kam sy , vesh , qeliza ne tru ndoshta edhe pak me teper se mesatarja , edhe e dua atdheun time .
Prandaj nuk do ta lejoje kurre sipas mundesive , kete propagande , mohim edhe perdhunim te kultures shqiptare .
Nje gje po ta them edhe dash ma beso apo jo , si pronar i nje bar kafe ne Tirane , kam njohur me qindra persona na dite . Per ate zot po te genjej qe me kan rezultuar me shume ortodokse se musliman , edhe pastaj ne vend te trete vjine katoliket me agnostiket .
Ju vazhdoni te mbillni xhami , te ndryshoni edhe manipuloni censuset ku edhe pas manipulimit mezi e cuat 56 % , edhe te mbroni kedo islamist qe shkon ne Siri per jihad , apo kedo qe adhuron kulturen arabe me shume se ate Shqiptare .
Por koha do beje te veten .
P.S Me lejo te nen vizoj , qe kurre them pakice turke , nuk nen kuptoje muslimanet , me qe edhe gjyshi im eshte musliman , pastaj i bje qe edhe une jam turk .
P.S.S Kurre folla per pakice turkish ne kosove , ne asnje menyre , nuk nen kuptova shqiptaret e kosoves , qe per mua shume nga ata jane shume me shqiptar se shume tipa te lindur ne shqiperi gabimisht .
Krijoni Kontakt