Postuar më parë nga orhideja Hajde se po vij dhe une e nderkohe ndoshta i bjen Premtori ne fije Ok eja se edhe ashtu kam mbete pa shkrepëse
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Enkeleu Hahahahah Premtor... të beftë mire . Hile po ben Orhideja që nuk po e jep pergjigjen edhe pse e ka gjete mos eshte dukagjini po me duket edhe pse po pritoj me i numruar shkronjat
Postuar më parë nga Premtor mos eshte dukagjini po me duket edhe pse po pritoj me i numruar shkronjat Pooooo Premtor, e gjete Radha yte.
Po mbesim prap te krihina - - - - - - - -
Postuar më parë nga Premtor Po mbesim prap te krihina - - - - - - - - A ka I ......?
Postuar më parë nga Enkeleu Ok eja se edhe ashtu kam mbete pa shkrepëse Kerkoja Enkeleut shkrepsen, se ai ma ka marre A ke E?
Carpe diem!!
Postuar më parë nga orhideja Kerkoja Enkeleut shkrepsen, se ai ma ka marre A ke E? Hahahhahhaha... Enkelu me i kerku shkrepesen Enkeleut
Postuar më parë nga Enkeleu Hahahhahhaha... Enkelu me i kerku shkrepesen Enkeleut Po de ................
Postuar më parë nga Premtor Po mbesim prap te krihina - E - - E - - I Edhe une ju bana shoqri me nje cigare
Kelmendi ???
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt