A dine me tregu dikush cka eshte duke u kerkuar se harrova
Postuar më parë nga Enkeleu He thuaje tash mos bej hile _ U _ A _ I _ I Le te thote more Premtori....pse une? Hahhahahahahha, Premtor........pe kerkon Enkeleu nje vendbanim ne Afrike
Carpe diem!!
Postuar më parë nga Premtor A dine me trdu dikush cka eshte duke u kerkuar se harrova Hahahahahahaha Premtor .... krahine ne Shqiperi kërkohej
I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!
Postuar më parë nga Enkeleu Hahahahahahaha Premtor .... krahine ne Shqiperi kërkohej Kuku, cka e paska gjete Premtorin
Postuar më parë nga orhideja Le te thote more Premtori....pse une? Hahhahahahahha, Premtor........pe kerkon Enkeleu nje vendbanim ne Afrike Jo ne Afrike jo , ne ndonje planet tjeter po e kerkoj Thuajeni pergjigjen te dal me ndeze nje.....
Postuar më parë nga Enkeleu Jo ne Afrike jo , ne ndonje planet tjeter po e kerkoj Ate mendoja dhe de une....Afrike eshte planet tjeter hahhahahhaha
Postuar më parë nga orhideja Le te thote more Premtori....pse une? Hahhahahahahha, Premtor........pe kerkon Enkeleu nje vendbanim ne Afrike e ku mbetem tashi a ne afrike a shqipri se du me lshu trurin leer
Postuar më parë nga Enkeleu Jo ne Afrike jo , ne ndonje planet tjeter po e kerkoj Thuajeni pergjigjen te dal me ndeze nje..... Hajde se po vij dhe une e nderkohe ndoshta i bjen Premtori ne fije
Postuar më parë nga Premtor e ku mbetem tashi a ne afrike a shqipri se du me lshu trurin leer sonte jam duke pire vere edhe mos i vendosni te veshtira se hile jeni duke ba, here andej e here kendej
Postuar më parë nga Premtor sonte jam duke pire vere edhe mos i vendosni te veshtira se hile jeni duke ba, here andej e here kendej Hahahahah Premtor... të beftë mire . Hile po ben Orhideja që nuk po e jep pergjigjen edhe pse e ka gjete
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt