Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 75
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Vritet pemëshitësi që mbështolli perimet me fletë nga Kurani

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Mesia qe ta kundershtosh evolucionin me argumenta, do te thote qe duhesh merresh me nje sere lemish te Mjekesise, duke filluar nga bazat e Biologjise, Biokimise dhe Gjenetikes e deri me ato komplekse te Fiziologjise, Histologjise, Mikrobiologjise e shume dege te tjera. Si thua, mendon qe ke kapacitet?
    Mesia4ever
    Teoria e evolucionit eshte aq budalleske saqe edhe nje njeri me 4 vjet shkolle ta qet ne kollaps. Me dit ju se cka thote kjo teori vdisni duke qeshur, kjo thote se edhe bananja edhe njeriu kane nje paraardhes te perbashket. Ja kjo eshte fakt shkencor, fosilin nuk e kemi gjetur ende, por keshtu duhet te kete ndodhur, 'shkenca eshte duke punuar ne kete'. Jo qe kam kapacitet por secili forumist ketu ka kapacitet, vetem duhet te hiqni dore nga kompleksi i inferioritetit qe kemi ndaj popujve tjere dhe duhet ta kuptojme se edhe ne kemi tru. Ska gjasa te kemi ardhur ne jete vella pa Krijues, cdo pjese e trupit eshte e dizajnuar per te na sherbyer per ta kryer nje funksion.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 13-12-2013 më 13:21

Citim Postuar më parë nga unreal Lexo Postimin
    mesja4ever per moral mbeshtetet ne Bibel,fjalen e zotit.Nga Bibla mesojme se ai qe punon te shtunen duhet vrare
    Ne Biblen e moralshme urdherohet te vritet femra e dhunuar,po nuk ndegjon mesjen4ever dhe te krishtere tjere ta denojne kete ligj te Bibles!?

Nese je besimtar,po,eshte e pranueshme.Nese nuk je i pajtimit,automatikisht ben deklarim kunder urdherave te zotit.
    Ti,nese je besimtar dhe ushtar i zotit abrahamik,ti duhet vrare jobesimtarin dhe ata qe besojne ne zota tjere.Ligj islamik apo i krishtere,vijne nga i njejti zot.
    O çfare gjendje konfuzionale qe paske o i nderuar...!
    me vjen shume keq per ty, sinqerisht, por qe te pohoj qe nuk ka ne Ungjill asnje varg o rrjesht te jete udhezuar kush te beje vrasje ne emer te Zotit, pasi vet Biri i Tij,
    u vra pa kundershtim..., duke pranuar vuajtjet edhe pa faj!
    Si keshtu te ngaterrosh adrese e ti biesh portes se fqinjit ( gjitonit o komshise ) duke harruar deren tende?!
    Ndoshta me ke marr per çifut..., to benestraf kurrullah ........ ha ha .
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Si keshtu te ngaterrosh adrese e ti biesh portes se fqinjit ( gjitonit o komshise ) duke harruar deren tende?!
    Ndoshta me ke marr per çifut..., to benestraf kurrullah ........ ha ha .
    Te marrin per cifut, per grek apo per italian, por nuk e dijne se te paret e tyre para 2000 viteve e pranuan Ungjillin. Keta besojne se te paret e tyre u bene te krishtere me dekrete te Vatikanit apo Athines por nuk e kane lexuar ne Ungjill ku Pali permend predikimin e tij tek te paret tone, Iliret.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Te marrin per cifut, per grek apo per italian, por nuk e dijne se te paret e tyre para 2000 viteve e pranuan Ungjillin. Keta besojne se te paret e tyre u bene te krishtere me dekrete te Vatikanit apo Athines por nuk e kane lexuar ne Ungjill ku Pali permend predikimin e tij tek te paret tone, Iliret.
    Kjo është RRENA ndër RRENAT më të mëdha jo të palit, por të kishës shqiptare ne trojët tona, qe mashtron paftyrësisht besimtaret e saj, qe i konsideron tamam si "dele te humbura" !

PALI, s'ka predikuar asnjehere tek Iliret !
    PALI, s'ka qen asnjehere ne toke Ilire !

Sa paturpshem qe genjeni !
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Kjo është RRENA ndër RRENAT më të mëdha jo të palit, por të kishës shqiptare ne trojët tona, qe mashtron paftyrësisht besimtaret e saj, qe i konsideron tamam si "dele te humbura" !

E ka pasur fjalen per Shaulin (Saulin) para se te behet Paul (Pal)

Shauli, ne fillim ka qene perndjekesi/persekutuesi me i madh i krishtereve te pare, pastaj, pasi eshte bere Paul (Pal, Pavle...), i ka mbrojtur te njejtit.
    Fjala eshte per te njejtin person (shin Palin) me dy faza: njera e erret fare (Shauli) dhe tjetra e zymte/perhimte (Pauli).
    Me siguri ky ka 'predikuar' ne Shypni gjat fazes se tij te pare

*
    klipp&klar

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin

E ka pasur fjalen per Shaulin (Saulin) para se te behet Paul (Pal)

Shauli, ne fillim ka qene perndjekesi/persekutuesi me i madh i krishtereve te pare, pastaj, pasi eshte bere Paul (Pal, Pavle...), i ka mbrojtur te njejtit.
    Fjala eshte per te njejtin person (shin Palin) me dy faza: njera e erret fare (Shauli) dhe tjetra e zymte/perhimte (Pauli).
    Me siguri ky ka 'predikuar' ne Shypni gjat fazes se tij te pare

*
    Ahahaha

Shembullin e Shaulin Palit, duhet krahasuar me figuren e Sllobodan Milloshevicit, le ta paramendojn shqiptaret veten nese ne fund te jetes se tij, te na kishte then se "e pash Jizusin, dhe me tha se e kisha gabim, tani jam bartës i fjales se tij, pra me besoni o shqiptar" ... a do e kishte besuar ndokush dhe pas kesaj t'i ndertonte edhe statuja e te e shpallnim "shen" ?...pervec mese4jetes ?
    … ///

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Je ti ai qe po genjen,nqs Kisha Shqiptare ka futur duart deri ne Bibel,atehere mund te kesh te drejte ti

Ja cfare thuhet ne Bibel:" ...prej Jeruzalemit e përqark dhe gjer në Iliri, kam kryer shërbimin e ungjillit të Krishtit, duke u përpjekur të ungjillizoj atje ku nuk ishte i njohur emri i Krishtit, që të mos ndërtoj mbi themelin e tjetrit"

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Archon Lexo Postimin
    Je ti ai qe po genjen,nqs Kisha Shqiptare ka futur duart deri ne Bibel,atehere mund te kesh te drejte ti

Ja cfare thuhet ne Bibel:" ...prej Jeruzalemit e përqark dhe gjer në Iliri, kam kryer shërbimin e ungjillit të Krishtit, duke u përpjekur të ungjillizoj atje ku nuk ishte i njohur emri i Krishtit, që të mos ndërtoj mbi themelin e tjetrit"
    Nuk thot askund se ka qen ne Iliri, por ne perqark dmth, afër Ilirisë, por jo ne Iliri !

Shih hartat e 4 udhëtimëve te tij, ku pasi kishte masakruar te krishteret e pare, i ishte kthyer konvertimit te paganeve ne fejen e viktimave te tij.

Emri:  carte_voyage_paul.jpg

Shikime: 392

Madhësia:  42.3 KB
    … ///

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Nuk thot askund se ka qen ne Iliri, por ne perqark dmth, afër Ilirisë, por jo ne Iliri !

Shih hartat e 4 udhëtimëve te tij, ku pasi kishte masakruar te krishteret e pare, i ishte kthyer konvertimit te paganeve ne fejen e viktimave te tij.
    Ja harta e udhetimit te 3 misionar ta Palit,ka kaluar nepermjet rruges Egnatia

From Thessaloniki he seems to have continued on the Via Egnatia to its western terminus at Dyrrachium in llyricum (also called Dalmatia; modern Albania) on the Adriatic Sea (reference in Romans 15:19; nothing recorded in Acts):
    "By the power of signs and miracles, through the power of the Spirit. So from Jerusalem all the way around to Illyricum, I have fully proclaimed the gospel of Christ."
    Ndryshuar për herë të fundit nga Archon : 15-12-2013 më 09:05

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Udhëtimi i parë :

Emri:  Voyage_Paul_1.png

Shikime: 330

Madhësia:  17.2 KB

Udhëtimi i dytë :

Udhëtimi i tretë :

Nëse greqia per ju ka qen Iliri, atehere po, paska qen deri tek ne, perndryshe,... ai ishte perçark Ilirise, e jo ne Iliri !
    … ///

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •