Lexo temën qe do e hapi tek komuniteti mysliman.
Lexo temën qe do e hapi tek komuniteti mysliman.
… ///
Nqs ajo qe solla une nuk tregon edhe Ilirine skam cte them.Jane ngjarje qe kane ndodhur para 2000 vjetesh,arkeologjia nuk bie gjithmone ne nje mendje.
Pali eshte vetem nje nga ata qe deshmojne Krishterimin qe ne shekullin e pare tek Iliret,ka edhe te tjere,eshte Shen Asti(shek I)peshkopi i pare i Durresit,Shen Jeronimi dhe te tjere
… ///
Jo qe sdo ta lexoj, por 1 te qindten e sekondes nuk do ta humb ne ate teme.
Valla bilah e keni shprehi me i shtremberu gjerat, ju ka shndrru ne semundje vella, nuk munet me u gjet ilaq kunder kesaj injorance, qitash me ta qit nje foto ketu te nje televizori ti del e thua 'jo jo ky s'eshte televizor', kjo eshte thjeshte vetem nje lavatrice'.
Lajme rrenqethese nga bota Islame. 'Bota islame', 'vendet islame', 'vendet ku mbizoteron sheriati', 'lajme nga vendet me vellezer te La Dovas dhe Referit'. Kush po i vret keta brother La Dova, USA apo ndermjet vete?! Kjo eshte nje pikepyetje e madhe per ty.
Publikuar: 15.12.2013 - 15:36
Daka, 15 dhjetor - Së paku tre persona kanë humbur jetën të dielën në Bangladesh, në protestat e dhunshme që ka shkaktuar ekzekutimi i një udhëheqësi të lartë islamik.
Abdul Kader Mullah është varur të enjten për krime të kryera gjatë luftës së vitit 1971 për pavarësi nga Pakistani.
Mbështetësit e partisë që ka udhëhequr ai, Jamaat-e-Islami, thonë se ekzekutimi i Mullahut ka qenë i motivuar politikisht.
Mbi 20 persona janë vrarë në përleshjet midis mbështetësve të opozitës dhe aktivistëve pro-qeveritarë qysh të enjten.
A shkruan ne ate librin e famshem qe femrat duhet trajrtuar ne kete menyre, a por ishte ne ato faqe me te cilat ky i mbulonte perimet me to ?
![]()
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Ilirica,
Njerezit si ti jan ata qe u bejn kete fytyr vajzave !
Dhe ne luft kunder tyre e kunder teje, drejtohet feja Islame !
---
Mesi, duke mos lexuar ke ngel injorant![]()
… ///
Nuk te lexoj kur te postosh injorance, 'mirazh ilir'?! Posto dicka te mencur i pari jam qe kam me te perkrahe, bile edhe nese i ke krejt kunder. Thash kur te del e te thuash se Pali nuk ka qene ne Iliri sepse 'i paska urryer Iliret sepse ata ishin myslimane'. Qatehere e kishe bo tamon e kishe knaq krejt. Atehere lirisht do te mund ta thirrnim ambulancenPra do te te shpallnim injorant tamon me vule te presidentes 'Arkifeke Jahjaga'. Nuk mund te te japim mend vlla kur ske.
Erifi qe ka shkruar "MIRAZHI ILIR" eshte doktor shkence ne Histori, ka studiuar ne Itali. E ti del dhe na thua se qenka injorant pa e lexuar fare punen e tij shkencore ? Uh, harrova,... harrova qe ti dhe shkenca jeni 2, dhe ketu mungon vetem edhe shpirti i shenjt qe t'beheni 3![]()
… ///
O kryecirkuzi i forumit.................a te kam thene se ti nuk din edhe te provokosh ???........ti je banalist i kulluar qe jeton nga dora ne goje !, nje fukara qe e blen cdokush per pese pare !
...........cdo moderatore me nje fije objektiviteti ne shpirt do te kish perjashtuar 10 here per kete nxitje te urrejtjes fetare, dhe perbuzjes se fese te pjeses dermuese te popullit !......une jam me se i bindur, se edhe ne shtepine tende nuk do te pranonte familja, po ta dishin se cfare pislleqesh je ka shkruan. A nuk te vjen turp nga vetvetja more pis i cuditur ???, cka na hyn neve ne pune "problemet" shtepiake te aziatikeve ???, ne austri josef fritzl e mbajti vajzen e vete 24 vjet ne podrum dhe e perdhunoi, lindi femije me te, dhe i perdhunoi edhe femijet e femijeve....asnje njeri nuk u ngrejt ne kembe ta akuzoje fene e krishtere ose komunitetin e krishtere per perverzitetet e nje individi....as per brejvikun qe vrau mbi 70 fryma te pafajshme nuk e akuzoje kush fene e krishtere ose komunitetin e krishtere, edhe pse motivet ishin me karakter fetare....perpos cirkuzave si puna jote, qe tane diten nuk kane tjeter pune, perpos se te enden rrugeve te interenetit per ta vra kohen e lire.....
ste vjen turp o sharlatan i cuditur ???.....get a job.........
albanish by nature
Krijoni Kontakt