Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 75
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Vritet pemëshitësi që mbështolli perimet me fletë nga Kurani

Lexo temën qe do e hapi tek komuniteti mysliman.
    … ///

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Nëse greqia per ju ka qen Iliri, atehere po, paska qen deri tek ne, perndryshe,... ai ishte perçark Ilirise, e jo ne Iliri !
    Nqs ajo qe solla une nuk tregon edhe Ilirine skam cte them.Jane ngjarje qe kane ndodhur para 2000 vjetesh,arkeologjia nuk bie gjithmone ne nje mendje.

Pali eshte vetem nje nga ata qe deshmojne Krishterimin qe ne shekullin e pare tek Iliret,ka edhe te tjere,eshte Shen Asti(shek I)peshkopi i pare i Durresit,Shen Jeronimi dhe te tjere

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Archon Lexo Postimin
    Nqs ajo qe solla une nuk tregon edhe Ilirine skam cte them.Jane ngjarje qe kane ndodhur para 2000 vjetesh,arkeologjia nuk bie gjithmone ne nje mendje.

Pali eshte vetem nje nga ata qe deshmojne Krishterimin qe ne shekullin e pare tek Iliret,ka edhe te tjere,eshte Shen Asti(shek I)peshkopi i pare i Durresit,Shen Jeronimi dhe te tjere
    Per te tjeret nuk, e sa per Palin,.. ke me qindra e mijëra udhëtime te hartuara nga njerez te specializuar, e asnjehere nuk figuron rrugetimi i tij neper trojet tona !

Mund ta lexosh temen qe e hapa tek komuniteti musliman : "Pali dhe mirazhi Ilir".
    … ///

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Lexo temën qe do e hapi tek komuniteti mysliman.
    Jo qe sdo ta lexoj, por 1 te qindten e sekondes nuk do ta humb ne ate teme.
    Valla bilah e keni shprehi me i shtremberu gjerat, ju ka shndrru ne semundje vella, nuk munet me u gjet ilaq kunder kesaj injorance, qitash me ta qit nje foto ketu te nje televizori ti del e thua 'jo jo ky s'eshte televizor', kjo eshte thjeshte vetem nje lavatrice'.

Lajme rrenqethese nga bota Islame. 'Bota islame', 'vendet islame', 'vendet ku mbizoteron sheriati', 'lajme nga vendet me vellezer te La Dovas dhe Referit'. Kush po i vret keta brother La Dova, USA apo ndermjet vete?! Kjo eshte nje pikepyetje e madhe per ty.

Publikuar: 15.12.2013 - 15:36
    Daka, 15 dhjetor - Së paku tre persona kanë humbur jetën të dielën në Bangladesh, në protestat e dhunshme që ka shkaktuar ekzekutimi i një udhëheqësi të lartë islamik.

Abdul Kader Mullah është varur të enjten për krime të kryera gjatë luftës së vitit 1971 për pavarësi nga Pakistani.

Mbështetësit e partisë që ka udhëhequr ai, Jamaat-e-Islami, thonë se ekzekutimi i Mullahut ka qenë i motivuar politikisht.

Mbi 20 persona janë vrarë në përleshjet midis mbështetësve të opozitës dhe aktivistëve pro-qeveritarë qysh të enjten.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    O çfare gjendje konfuzionale qe paske o i nderuar...!
    me vjen shume keq per ty, sinqerisht, por qe te pohoj qe nuk ka ne Ungjill asnje varg o rrjesht te jete udhezuar kush te beje vrasje ne emer te Zotit, pasi vet Biri i Tij,
    u vra pa kundershtim..., duke pranuar vuajtjet edhe pa faj!
    Si keshtu te ngaterrosh adrese e ti biesh portes se fqinjit ( gjitonit o komshise ) duke harruar deren tende?!
    Ndoshta me ke marr per çifut..., to benestraf kurrullah ........ ha ha .
    Nuk paske lexuar Ungjillin e krishtere po ate te Buddha's
    Ndryshuar për herë të fundit nga unreal : 16-12-2013 më 06:48

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

A shkruan ne ate librin e famshem qe femrat duhet trajrtuar ne kete menyre, a por ishte ne ato faqe me te cilat ky i mbulonte perimet me to ?
    Emri:  529434_333801130064535_1738206630_n.jpg

Shikime: 522

Madhësia:  31.0 KB
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Ilirica,

Njerezit si ti jan ata qe u bejn kete fytyr vajzave !

Dhe ne luft kunder tyre e kunder teje, drejtohet feja Islame !
    ---
    Mesi, duke mos lexuar ke ngel injorant
    … ///

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Ilirica,

Njerezit si ti jan ata qe u bejn kete fytyr vajzave !

Dhe ne luft kunder tyre e kunder teje, drejtohet feja Islame !
    ---
    Mesia4ever, duke mos lexuar ke ngel injorant
    Nuk te lexoj kur te postosh injorance, 'mirazh ilir'?! Posto dicka te mencur i pari jam qe kam me te perkrahe, bile edhe nese i ke krejt kunder. Thash kur te del e te thuash se Pali nuk ka qene ne Iliri sepse 'i paska urryer Iliret sepse ata ishin myslimane'. Qatehere e kishe bo tamon e kishe knaq krejt. Atehere lirisht do te mund ta thirrnim ambulancen Pra do te te shpallnim injorant tamon me vule te presidentes 'Arkifeke Jahjaga'. Nuk mund te te japim mend vlla kur ske.

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Nuk te lexoj kur te postosh injorance, 'mirazh ilir'?! Posto dicka te mencur i pari jam qe kam me te perkrahe, bile edhe nese i ke krejt kunder. Thash kur te del e te thuash se Pali nuk ka qene ne Iliri sepse 'i paska urryer Iliret sepse ata ishin myslimane'. Qatehere e kishe bo tamon e kishe knaq krejt. Atehere lirisht do te mund ta thirrnim ambulancen Pra do te te shpallnim injorant tamon me vule te presidentes 'Arkifeke Jahjaga'. Nuk mund te te japim mend vlla kur ske.
    Erifi qe ka shkruar "MIRAZHI ILIR" eshte doktor shkence ne Histori, ka studiuar ne Itali. E ti del dhe na thua se qenka injorant pa e lexuar fare punen e tij shkencore ? Uh, harrova,... harrova qe ti dhe shkenca jeni 2, dhe ketu mungon vetem edhe shpirti i shenjt qe t'beheni 3
    … ///

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    A shkruan ne ate librin e famshem qe femrat duhet trajrtuar ne kete menyre, a por ishte ne ato faqe me te cilat ky i mbulonte perimet me to ?
    Emri:  529434_333801130064535_1738206630_n.jpg

Shikime: 522

Madhësia:  31.0 KB
    O kryecirkuzi i forumit.................a te kam thene se ti nuk din edhe te provokosh ???........ti je banalist i kulluar qe jeton nga dora ne goje !, nje fukara qe e blen cdokush per pese pare !

...........cdo moderatore me nje fije objektiviteti ne shpirt do te kish perjashtuar 10 here per kete nxitje te urrejtjes fetare, dhe perbuzjes se fese te pjeses dermuese te popullit !......une jam me se i bindur, se edhe ne shtepine tende nuk do te pranonte familja, po ta dishin se cfare pislleqesh je ka shkruan. A nuk te vjen turp nga vetvetja more pis i cuditur ???, cka na hyn neve ne pune "problemet" shtepiake te aziatikeve ???, ne austri josef fritzl e mbajti vajzen e vete 24 vjet ne podrum dhe e perdhunoi, lindi femije me te, dhe i perdhunoi edhe femijet e femijeve....asnje njeri nuk u ngrejt ne kembe ta akuzoje fene e krishtere ose komunitetin e krishtere per perverzitetet e nje individi....as per brejvikun qe vrau mbi 70 fryma te pafajshme nuk e akuzoje kush fene e krishtere ose komunitetin e krishtere, edhe pse motivet ishin me karakter fetare....perpos cirkuzave si puna jote, qe tane diten nuk kane tjeter pune, perpos se te enden rrugeve te interenetit per ta vra kohen e lire.....

ste vjen turp o sharlatan i cuditur ???.....get a job.........
    albanish by nature

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •