sa per durim qenkan njesoj.. ndersa per frik ky imi ska frik nga vajzat madje I pelqen te shoqerohet si shume me to ..lol e ke jealous gocen ti ?
![]()
sa per durim qenkan njesoj.. ndersa per frik ky imi ska frik nga vajzat madje I pelqen te shoqerohet si shume me to ..lol e ke jealous gocen ti ?
![]()
lol qevtani qeflioh-oh
vajza behet jealous vetem kur te medhejn japin vemendje nje femije tjeter dhe jo asaj
per djemt se can shume koken, por eshte zbutur tani njecike se me perpara i bertiste cdo djal qe i afrohej ta perqafonte, ama po ti thuash te puthi nje djal se puth vetem kthen faqen ta puthin ata first lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
U knaqa duke iu lexu oj gra. Le qe telashet e juaja i kam edhe une. Edhe kenaqesite gjithashtu......
Top teme te ne eshte momentalisht puzzle. Edhe ato me 100 pjese te vogla madje. Ia ka blere babi dy cope me princesha te disneyt pardje. Vetem s se prishi nga padurimi per ta hapur kutine.
Ah dhe ka qe nga shtatori qe zgjohet naten. Ama cdo nate dhe ate dy a tre here. Trembet dtth. Qan pak dhe sapo e kupto qe jam aty fle prape. Shpesh i futem ne shtrat dhe fleme bashke deri ne mengjes. E kam lazdru.......Per vajzen e kisha fjalen.
AUTOCHTHONOUS
MijnWonder (03-12-2013)
Ne jemi tani 7 javeshe dhe kemi perparuar shume. Changing diaper time nuk eshte me nje tragjedi (e ka mesuar qe duhet). Ngre kembete ja ben guu guu ose khee khee . Hobi i saj eshte ne krah ngelem duke akuZzuar njeri tjetrin e ke mesuar ti e kam mesuar une. Me ne fund e kuptoi qe gda da . Vjen ora per te ngrene si pritet qe tja pergatis ja ben aaaa me te madhe . Pushon dy sekonda dhe aaaa prape sikur thote hurry up waittress lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MijnWonder : 03-12-2013 mė 01:37 Arsyeja: gabim shtypi
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
Hahaha sa kam qesh me i futem ne shtrat dhe e kam lazdruar . Kuptohet qe vajza normal , ne babin e kemi cuar na dhoma yjeterfle kjo picirukja ime ne krevat dopjo e une qe rri ne qoshe gati sa skam rene . Skisha hall se do vritesha por kisha hall se do behej zhurme sepse do me duheshin dhe 3 or ya vija prape ne gjume .
●∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●∙
a i postut letrat aka listat e kalamajve oj chicks per ne north pole. Hurry up se do 3 jave me shku posta atje. Une e postova dje! me zarf, pulle, edhe adrese.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Lool dhe une para dy ditesh![]()
Veē kur me tha ēuni , po lista jote ku eshte, nuk deshiron qe te marresh dhurata ??? lool
Po i thashe do e postoj me vone![]()
nji pytje?
a ja vlen qe vazhdojme kembengulim ti gejejme.Keta te mite kane kohe qe thone nuk eshte i veretete.Une qe pertypem per mos ta pranuar.Die qe rregullonim pemen djali qe nuk e beson mė, nga gezimi filloi te thoshte"Po une e besoj qe ekziston", por e dija qe e ben nga emocioni pozitiv qe i jep atmosfera e vitit te ri...ndersa tjetri e degjon vellane qe thote here pas here "nuk eshte i vertete babagjyshi",,,por ketij i pelqen ta besoje se eshte ca enderrimtare dhe me fantazi.
pse nuk eshte i vertete xhanem...do ishte sh emocionuese.... ta gjenin nje zgjidhje te pakten nje karroc qe fluturon me babagjysh.. sa per lezet.![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
B@Ne (04-12-2013)
Prude ti veshtire e ke, se ke 2. Njeri beson tjetri Jo. Ske faj sdi si te besh.une ma merr mendja eshte viti I fundit ky qe e rrej! That's it te marr ca kredit!
se bej shaka po sa vjen dhe e kuptojne magjine e Xmas
![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt