Close

Rezultati i Sondazhit: Do nderronit fene apo kombesine?

Votues
54. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Do nderroja kombesine per te ruajtur fene

16 29.63%
  • Do nderroja fene per te ruajtur kombesine

38 70.37%
Faqja 29 prej 32 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 313
    i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Pėr: Do nderronit fene apo kombesine?

Citim Postuar mė parė nga mitjuk Lexo Postimin
    Wordless

Prandaj edhe u Islamizuan shqiptart e dobet per interesa famailjare e personale,njerzit e dobet bejn dhe pritet ēdo gje ,pra kete tipa skan vlera dhe skan dinjitet
    Jo.
    Shqiptaret qe nderruan fene ngelen Shqiptare.Ata qe nuk e nderruan fene fatkeqsisht shumica nderruan kombesine.Ne greqi sot jetojne 4-5 miljon Shqiptare arvanitas apo cam ortodoks prej te cileve nje pjese jo e madhe kane ruajtur kombesine dhe gjuhen,pjesa tjeter "jane kthyer ne greke" dhe sot luftojne per interesat e kombit grek.I ke me shumice te agimi pjerdur...bile edhe janulla thone nga ata te nderruarit eshte.Fene kemi pare ta nderrojne ne te gjitha cepat e globit kurse kombesine vetem disa shqiptare qe jane ata njerzit e dobet bejn dhe pritet ēdo gje ,pra kete tipa skan vlera dhe skan dinjitet
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Epo dhi e zgjebosur bishtin pėrpjetė. Kur bėn edhe Shqiptari patriotin, mos ngeltė komb mbi tokė !!! Nuk jeni vėnė akoma pėrpara dy opsioneve pėr tė zgjedhur se e di unė se si j'a bėni munė atdheut ju... Po ju vini nė Itali a Greqi pėr 4 a 5 vjet dhe na vini kėtu me theks jashtetasi amaaaan aman hahaaa Shqiptari krenar me emra Maksut dhe Maqo e Kristo... ik ore se lat nam
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Kombesine se nderroj dot se se kam une ne dore. Kam lindur shqiptare dhe do vdes si e tille. Sa per fene, dhe mund ta nderroj nese ndonje fe arrin te me bind qe eshte ajo e duhura.
    Feelings change - memories don't.

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar mia@ pėr postimin:

Gentian_gr (02-09-2013)

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622

Jam shqiptare dhe s'mund ta quaj dot ndryshe :d
    S'jam fetare, s'besoj nė religjione fetare dmth, s'frekuentoj kishė as xhami. Zotit ia kam bėrė vendin nė zemrėn time, ėshtė me mua kudo.
    Love has no limits

6. 2 antarėt mė poshtė falenderuan symphony pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

ionian (04-09-2013),shitesi (20-09-2013)

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga symphony Lexo Postimin
    Jam shqiptare dhe s'mund ta quaj dot ndryshe :d
    S'jam fetare, s'besoj nė religjione fetare dmth, s'frekuentoj kishė as xhami. Zotit ia kam bėrė vendin nė zemrėn time, ėshtė me mua kudo.
    Nuk mund te shprehet me bukur dhe me mire, qenesia e dashurise ne bote!! Pergezimet e mia me te ndjera!!
    Jarigas

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar jarigas pėr postimin:

symphony (04-09-2013)

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

As njeren nuk duhet ta ndrrrojm kombi esht i shenjet por e dhe feja ka rendesin e saj dhe esht e pa prekshme

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Kush e ka ndrru e ka ndrru ka pranu edhe fen,edhe ata qe se ka nderru e duan kombesin qe kan,qe te jemi komb unik duhet ti kthehemi fes qe kemi perqafu per her te par e cila ishte kristjanaizmi,e them ti kthehemi kesaj sepse jemi ne europ dhe sduhet te ket shtet ne ballkan e aq me pak ne europ qe egzisto muslimanizmi,kjo do ishte si molla e kalbur ne mes te mollave te pa kalbura,e them keshtu sepse po na perēajn klericizmi ortodoks grek dhe ajo e hoxhallarve te kosoves qe po ndjekun rrugen e shkatrrimit te imazhit kombetar si kombi i vetem qe kemi nje bashkjetes vllezrore edhe pse turqisizmi na e injeksoi islamizmin me dhune,e sipefundim sjemi islamizuar sepse kemi njenjen e kristianizmit qe nuk kan felligeshtin ne gjak siē jan martesat me gjakun e vet,dhe mos te harrojm qe muslimanve shqiptar nuk u vjen era ashtu siē u vjen islamikve te veret si grave ashtu edhe burrave.
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anėtarėsuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Pse,c'fare te mire ka katolicizmi yt qe t'i kthehemi?

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

as fen as kombin as njeren

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    25-11-2013
    Postime
    26

Pyetje jo me vend.

Por sėrish kam votuar pėr rubrikėn e parė, sepse pas vdekjes nuk do tė pyetėsh se a ishe Shqiptar apo jo?, do tė pyetėsh se a besove nė Allah, a i besove Muhammedit Alejhi Selam dhe profetėve tjerė, pra nacionalizmi nuk do tė ketė asnjė vlerė pas vdekjes.

Faqja 29 prej 32 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •