Close
Faqja 85 prej 87 FillimFillim ... 35758384858687 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 841 deri 850 prej 862
    Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Për: Armët kimike siriane: Tërhiqet kryeministri Rama, JO planit pë çmontimin në Shqi

Opozita ndoqi linjen e popullit por luajti nje rol te terhequr. Perfshirja e saj ishte e kufizuar sepse protesta ishte civile. Opozita po te kishte pervetsuar protestat , do kthehej ne politike. Argumenti yt ne kete pike nuk qendron.

Vete amerikanet kane protestuar ne vendin e tyre ndaj ceshtje te ndryshme si lufta ne Vietman, lufta ne Irak apo edhe ceshtje qe prekin interesat e tyre. Shqiperia protestoi me te drejten e saj kunder nje ceshtje te caktuar por kjo keqinterpretohet nga qeveria Rama si Antiamerikane per te justifikuar deshtimin duke e kthyer ne akuze politike.

Opozita dhe protestat e qytetareve nuk ishin kunder Amerikes por kunder armeve kimike ne vendin tone.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 20-11-2013 më 17:19
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Për: Armët kimike siriane: Tërhiqet kryeministri Rama, JO planit pë çmontimin në Shqi

Dy bashkekryetaret e PD (ai i verteti dhe ai kukull) dolen ne shesh per tu bashkuar me protestuesit po u zbythen mes te sharave, fishkellimave dhe thirrjeve IK! IK! IK! Gjate ikjes duartrokiteshin nga truperojat e tyre qe ju vinin nga mbrapa

Fakti mbetet, ndoshta vete qeveria dhe PS duan ta "harrojne", por Rama ishte PRO sjelljes se ketyre armeve dhe PD doli KUNDER. Jo vetem ne mediat shqiptare por edhe ato te huaja...

Former Prime Minister Sali Berisha joined them along with deputies from his party. "We are not going to accept any chemical weapons in Albania, the prime minister has humiliated the Albanians," he said.
    Mr Rama himself indicated earlier that he was in favour of the proposal.
    http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-24954573

Kete gje e shprehu qarte kryeministri edhe ne fjalimin e tij. Donte te sillte arme kimike, qe ishin kaq "te mira" dhe "te sigurta" sa ASNJE shtet tjeter nuk deshiron t'i marri.

Pjese nga fjalimi i Rames

Sot është dita për t’ju thënë bravo sepse pavarësisht se nuk jemi dakord në një gjë kaq të rëndësishme, jemi në një tjetër, gjithmonë shumë të rëndësishme, që Shqipëria siç ka nevojë për qeveritarë të mirë, ka nevojë edhe për protestues të mirë.

Nëse disa vende të tjera do të kishin përparuar në kohë për t’u bërë pjesë e operacionit, unë do të isha gati sot t’ju thosha ja plani ynë, ja marrëveshja me partnerët, ja sa pak do rrezikojmë dhe sa shumë do të fitojmë moralisht si komb po edhe fizikisht si vend, duke u bërë pjesë.
    http://www.balkanweb.com/bw_lajme2.p...Categoria=2685

Gjithesesi, ata qe shpetuan vendin nga kjo cmenduri ishin te gjithe ata protestues qe dolen ne shesh, duke marr parasysh te gjitha dhe duke dhene nje shembull qe s'jemi nje kosh plehrash...
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Fakti mbetet, ndoshta vete qeveria dhe PS duan ta "harrojne", por Rama ishte PRO sjelljes se ketyre armeve dhe PD doli KUNDER. Jo vetem ne mediat shqiptare por edhe ato te huaja...

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-24954573

Kete gje e shprehu qarte kryeministri edhe ne fjalimin e tij. Donte te sillte arme kimike, qe ishin kaq "te mira" dhe "te sigurta" sa ASNJE shtet tjeter nuk deshiron t'i marri.

Pjese nga fjalimi i Rames

http://www.balkanweb.com/bw_lajme2.p...Categoria=2685

Gjithesesi, ata qe shpetuan vendin nga kjo cmenduri ishin te gjithe ata protestues qe dolen ne shesh, duke marr parasysh te gjitha dhe duke dhene nje shembull qe s'jemi nje kosh plehrash...
    BBC i referohet deklarates qe tha se nese pranojme do jete per te miren e Shqiperise etj etj etj

Mr Rama himself indicated earlier that he was in favour of the proposal.

"Our 'Yes' would be linked only to a plan and agreement that will make it clear to everyone that Albania will come out of this with its head held high, the richer for it and cleaner than it is today," he said on Wednesday.

Protestuesit kane meriten e tyre qe dolen ne sheshe dhe per kundershtimin e madh me rrjetet sociale. Por ne Shqiperi e kemi pare shume shpesh qe protestuesit nuk para i degjon njeri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 21-11-2013 më 09:37

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Rama u tregua i papjekur dhe mori ate qe meritonte; Turpin dhe zhgenjimin e SHBA. Populli pa dallim feje dhe bindje politike e gjunjezuan.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Rama u tregua i papjekur dhe mori ate qe meritonte; Turpin dhe zhgenjimin e SHBA. Populli pa dallim feje dhe bindje politike e gjunjezuan.
    Me vjen keq, por ai qe u turperua nga e gjitha kjo ishte Opozita, Berisha dhe Basha dy here. Heren e pare nga vete goja e Arvizu i cili e quajti "kukull" ne PD, ndersa heren e dyte bashke me Berishen ne shesh nga protestuesit.

SHBA doli ne deklarate zyrtare duke theksuar se e respektojne vendimin Rames, jane te kenaqur qe u shqyrtua seriozisht dhe qe marredheniet nuk cenohen aspak.

Tani une nuk di ke te besoj, mendjen tende me trillime gjithfaresh komplet pa lidhje apo baza, apo deklaratat e zyrtare te atyre qe u perfshine ne kete ceshtje. Them se do besoj kete te dyten...

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Une te them ujku, ti thua gjurma. Ketu po flitet per mesimin qe i dha populli shqiptar Edi Rames, ndersa ti merresh me Berishen dhe Bashen. Njerezit nuk dolen ne shesh per te protestuar kundra ketyre dyve por dolen sepse Edvini deshi ta ktheje Shqiperine ne kosh te mbetjeve kimike.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Une te them ujku, ti thua gjurma. Ketu po flitet per mesimin qe i dha populli shqiptar Edi Rames, ndersa ti merresh me Berishen dhe Bashen. Njerezit nuk dolen ne shesh per te protestuar kundra ketyre dyve por dolen sepse Edvini deshi ta ktheje Shqiperine ne kosh te mbetjeve kimike.
    po po te ishte kaq i mire Rama nuk do te prishte Vloren, por do te hiqte plehrat aktuale nga qendra e Vlores e pastaj le te vazhdonte ne dete e oqeane. kjo domethene se makinat per te pastruar shkaterrimet e reja ishin ne dispozicion si edhe punetoret. do vijne per 101 vjetorin e cdo te shohin perseri plehrat ne qender te Vlores.... politike plehrash s'kemi c'bejme....

p.s. shpresojme te bjere perseri shi si vjet dhe t'ja hedhim dhe kesaj rradhe
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Elian, klasa politike shqiptare i ka syte ne tri vende:

1- Bregdeti i jugut duke perfshire Sarande-Himare-Vlore

2- Qarku i Fierit dmth kryeqendra e industrise se naftes dhe trafiqeve

3- Qarku Dibres per arsye te kromit dhe drurit.

Ne Tirane nuk mund te vjelin më sic vepruan dikur. Nuk behen ndertime si njehere dhe nje kohe. Prandaj qe nuk eshte e paqellimshme nderhyrja mafioze e qeverise ne plazhet dhe zonat turistike te jugut. Ndersa per plehrat hmm plehrat aty do t'i keni, si gjithmone grumbuj grumbuj.

PS-ja po kerkon rruge te fryje xhepat por fatkeqesisht puna eshte bere keq.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Po ca ujku thua ti more aman. Ti ske per ta njohur ujkun as kur te te haje me gjithe kocka

Njerezit dolen ne shesh per te protestuar kunder nje vendimi te mundshem te ushqyer nga genjeshtrat e atyre qe kerkuan te perfitonin prej daljes se tyre ne shesh. Fatmiresisht vendin ja u treguan...

Humbesit me te medhenj, ata qe akoma e qajne vendimin e Rames ishin pikerisht ata, dhe delet kokebosh qe ju vijne nga pas...

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •