Prandaj duhet nje opozite e forte . Por kjo nuk behet me nje person ne krye te opozites qe shqiptaret e urrejne deri ne palce tashme - E kam fjalen per Berishen .
Prandaj edhe une fjalen e kisha , qe Berishes duhet ti minimizohen sa me shume , daljet ne publik ose edhe detyrat qe merr persiper . Vota e shqiptareve ishte e qarte pra , u lodhen tej mase nga Berisha .
Rama sa do ta urreni ju te PD-es eshte karizmatik , i talentuar edhe i zgjuar . Edhe deri tani ka bere levizjet e duhura , pra perse te duan shqiptaret ta heqin ? Kurre ne fakt aj punen e vete e ben me mire se cdo njeri tjeter qe ka kaluar , madje me diference te madhe .
Nuk behet opozite me baltosje , por vetem me alternativa . Pra nje opozite qe do tregoje qe shiko nuk e ben aq mire kete pune per kete cesthje specifike , por kjo zgjdhje b eshte me e mira .
Intrigat , shpifjet , genjeshtrat edhe gjuha e urrejtes nga figura kyce te PD-se ( e kam fjalen kryesisht per Berishen ) , ne fakt ka rezultatin e kunderte . Njerezi apolitik , nevrikosen metej kundra PD-se , edhe si rrjedhoje solidarizohen me tej me Ramen .
Duhet shtuar , qe fakti qe nuk ka ndryshuar as nje gje ne figurat kyce te pd-se ( per shkak se realisht nuk ka ndryshuar kreu i PD-se ) i cili eshte Berisha , keto figura te konsumuara , te korruptuara deri ne palce , nuk mund te bejen opozite .... !
Edhe nuk ka ndonje gje te keqe ti themi keto , ose ju ti mohoni . Sepse i themi apo nuk i themi kjo ceshtje keshtu do perfundoj nqs nuk sillen figura te reja ne PD .
Rezultati do jete forcimi i metejshem i LSI-se , i FRD-se edhe mundet te kemi parti te reja politike .
Krijoni Kontakt