Close
Faqja 8 prej 18 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 180
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008

Pėr: Kur Islami fyhėt haptas, dhe paturpshėm !

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Mos fol per mua me supozime, une jam nje njeri nese nuk do te ndiej dhimbje kur shoh nje femije qe rrahet duhet te kem zemer guri si ti qe te mos ndiej asgje, perpos te derdh 'lote krokodilli' apo te behem rrobot pa ndjenja. Zoteri ne shqiptaret duhet te marrim shembull perendimin dhe ligjet e tyre sa i perket te drejtave te femijeve, dhe jo ameriken latine apo Kinen komuniste apo keta vellezerit e tu te Lindjes se Mesme. Dhune ka edhe ne shkollat e Kosoves por edhe ne ato te Shqiperise por nuk d.m.th. se kjo pranohet nga ligji.
    O tipo,
    Po e shoh qe "killometrazhen" e ke shume te vogel. Sa "km" i ke te kaluara: 15 a 16???
    Njerezimi ka ekzistuar edhe pare se te kesh qene ti ne jete. Njesoj edhe krishterimi e islami.
    Nese ti mendon se vetem ne islam ka te keqia, une po ta them edhe kete:
    Muslimanet duhet te vrasin shume, aq sa nuk mund te numerosh (deri sa i din numrat ti?)...
    ...praprseprap s'mund t'i afrohen dot krimeve qe ka bere (dhe eshte duke bere edhe sot) krishterimi...ani se keta sot jane me kravata e tesha kat (Cut=te preme per trupi).
    Prandaj, pikerisht ti nuk duhet te kesh fytyre fare te flasesh per krimet e muslimaneve!!!

*
    klipp&klar

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Po i nderuar por 'polarizimi' i islamit con ne vrasje te njerezve, eshte me mire me fut kryt nen zall sesa te dalesh e te vrasesh njerez.
    Collateral damage......meso te doremiresh me kohen moderne.......nuk e ka vetem "perendimi" te drejte nen "umbrellen" e lirise ta cenoje lirine individuale, ta kushtezoje lirine, dhe me ne fund edhe ta dhunoje interesin e vet ne piken e drekes, me mjete te pakufizuara qe i vijne neper duar......

Islami nuk ka cuar ASNJE ne vrasje, por jane ARABET ata qe i "mbrojn" interesat e veta. Se arabet kane AFTESI te "indoktrinojne" nepermjet te islamit edhe cfaredo njeriu me "etnicitet" joarab per interessin e tyre eshte mesele tjeter, dhe nje "krim" apo "merite" (si te duash mere) e arabeve, dhe EKSKLUZIVIKISHT vetem e arabeve.....ti aman je aq i "shperlare", saqe ta kap radaka se ne emer te LIRISE apo DEMOKRACISE vrasja, bile edhe e te pafajshmeve, qenka LEGALE, aman nuk ta kap ne asnjeforme radaka se po ashtu i njejti "trick nr. 17" perdoret nga arabet per intereset e tyre.....kur arabi shperthehet me "allahu ekber", nuk e LEGALIZON ate vepren e vet....vetem se i jep "gajret" vetvetes....kurse ti thjeshte te vjen "lezet" kur ai thot ALLAHU EKBER.....se ne te njejtin moment/cast/sekund per TY demonizohet vepra, aman dije se per ARABIN shenjterohet....

Dallimi eshte aty, se ARABI ka kulture ne ate qe ben......kurse ai ushtari amerikan qe e shtyp butonin qe e aktivizon tomahawk-raketen thjeshte akoma nuk ka krijuar nje "kulture ceremoniale" rreth aktit gjate shtypjes se butonit, nuk ja ka dhene VLEREN atij veprimi ne ate shkalle qe e ka arabi.....dhe ki realitet ta tollovit hesapein, eshte pra ceshtje VLERASH kjo......me ne fund, nen vijen del kjo llogari:

Arabi nuk te pyet as ti, as mua dhe asnje, nese e sheh te arsyeshme per interessin e vet te ja kaje semen kujtedo qe i del perpara......e kape ???

Ja shih cfare kuptimi kalamjsh ke....me mire qenka me e fut kryt ne zall ????.......une deri sot nuk e kam gjet kete formule ne vokabularin shqiptare......dhe natyrisht nuk e kemi ne kete forme kulture, me e fut bishtin nen vege dhe me ja mbajt andej nga eshte me bute, me lezet, me rrehat....e padrejta mbetet e padrejte, dhe kur e ke mundesine, shkyje, ku je i kufizuar, luftoje me fjale, ku je i paafte ne cdo ane, luftoje se paku me zemer, por ASNJEHERE mos u dorrezo....ASNJEHERE..........dhe pikerisht fara jone kete pasqyre e ka treguar dekadat e fundit.....baballaret tone u vrane ne demonstrata kur u cuan ne kembe dhe FOLEN.....baballaret tane u vrane kur krisi lufta.......

Kete tash transferoje ne popujt arab qe kete kuptim te jetes e kultivojne me MIJERA vjet, dhe do te kuptosh, se per arabin nuk ka vend te dyte, e ASNJEHERE ne token e vet, ne ate situate atij i digjen krejt "siguresat", cifuti ta sundoje arabin eshte thjeshte "poshterim" i rrangut me te larte sic mund te poshterohet arabi, pertej asaj "kultures" me gjuatjen e kepuces (te kujtohet kur e gjuajten bush jun. ???)........dhe deri ta arrije ate shkalle, ai nuk do te pushoje.....ja kane arrijt qellimit ???........a nuk te dridhet palca ne koc kur ndegjon se ka shperthyer dicka diku, qofte edhe nje fishekzjare qejfi ne ndonje province te larget kineze ???..........kete pjelle ALLAHU e ka graduar me profet te nje pas njeshem.....e din pse ???, sepse ata i kane "bol..et" edhe ta implementojne fjalen e ALLAHUT....ata nuk e kane fut, nuk e futin dhe kurren e kurres nuk do ta futin koken ne zall.....ata do bejne CMOS, qe TI ta futish koken ne zall....

Lere islamin rehat, se per ti eshte televizor me boja.....ta kuptoje ti islamin si gjyshi jot, sot de me thoje ASHTU ESHTE NUHO, ke te drejte.....faleminderit qe mi hape syte......ose aman, kujto thjeshte ato 72 hyrijet, dhe gjithe kjo qe shkruajta tash me larte te asgjesohet, te behet shkrume e hi.......kthehesh ne status quo-n qe ta kane mesuar tjeret.....

tungi

PS:

Sa njerez jane vrare ne emer te islamit keto 100 vjet te fundit ???
    Sa njerez jane vrare ne emer te demokracise keto 100 vjet te fundit ???
    Sa njerez jane vrare ne emer te socializmit keto 100 vjet te fundit ???
    Sa njerez jane vrare ne emer te komunizmit keto 100 vjette fundit ???

Mos haro, NUMRAT nuk rrejne......ke kurajon ti ngrejsh statistikat ???
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

Mos fol per mua me supozime, une jam nje njeri nese nuk do te ndiej dhimbje kur shoh nje femije qe rrahet duhet te kem zemer guri si ti qe te mos ndiej asgje, perpos te derdh 'lote krokodilli' apo te behem rrobot pa ndjenja. Zoteri ne shqiptaret duhet te marrim shembull perendimin dhe ligjet e tyre sa i perket te drejtave te femijeve, dhe jo ameriken latine apo Kinen komuniste apo keta vellezerit e tu te Lindjes se Mesme. Dhune ka edhe ne shkollat e Kosoves por edhe ne ato te Shqiperise por nuk d.m.th. se kjo pranohet nga ligji.

.... .., por baca Sami Hyseni nuk e din historine e popullit te vet sepse historine ia meson baba Erdogan. ..

Po ti qe flet e shkruan per aneteret tjere shpifje e genjeshtra te tilla....cfare do te thuash?

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

...po atehere pse nuk na solle nje video edukative ku shihet nje model per mesim, por nje video budallenjsh ???.......e din ti se CKA DON ???....apo te mesojn tjeret se cka duhet te besh ???........

Sistemi arsimore ne perendim eshte i DOBET, studimet PISA e deshmuan kete, vetem FINLANDA nga vendet perendimore eshte superiore dhe ja vlen te meret si modele, arsyret aman kane te bejne me strukturen sociale (shtresa mesatare eshte me e gjeren ne finlande se ne vendet tjera perendimore), me numrin relativisht te vogel ne popull, dhe me stabilitetin politik......kurse perpjesetimisht ne perendim sot gjeneratat e reja jane me dobet te arsimuar se gjeneratat baballare.....e kap kete ???

Kush jav fut ne koke se KOPJIMI dembel i pakushtezuar i perendimit te garanton kualitetin e jetes qe e sheh ne perendim ???, a nuk i sheh se sa parakushte duhet te mbushen qe te mund ato rrende shoqerore te kene "shans" per tu jetesuar ne mjedisin tone ???

Ne kemi demokraci, aman vjedhim si magjup....ja bejm sherrin njeri tjetrit
    Ne kemi ligj modern, aman bejme krime si magjup....vrasim dhe paguajm
    Ne kemi financa relativ te mira (diaspora), aman i shfrytezojme si magjup....per mercedesa e sahata alltani

A, mendon se "perendimi" nuk e heton nivelin e civilizimit te shqiptareve ???........pse nuk ti liberalizon vizat mendon ???............te ka mesuar nena me vjedhe, me rrejt, me be sherre ???.......dhe pikerisht kete kulturen e nenes tende e ke lane pas dore, dhe mendon se vetem me e lane ate te nenes, do te behesh modern, perendimore......baballaret tane ne perendim kur erdhen nuk dinin edhe me shkruajt, aman ishin punetoret me te sinqerte per shefat e tyre, qe edhe sot nese bisedon me nje nga ato shefat, qe sot i kane mbshe me 70 pranvera, me mallengjim i kujtojne.....me baballaret tane u realizua "mrekullia ekonomike" e gjermanise.....aman baballaret tane ishin te gdhendur nga ajo PLAKA me larte, qe thote se "dajaku" ka dale nga xheneti.....e sot mburena per kryesimin e top listes se interpolit.....kjo na ka mbete per me u mbure.....

tungi
    albanish by nature

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Po ti qe flet e shkruan per aneteret tjere shpifje e genjeshtra te tilla....cfare do te thuash?
    A eshte e vertete sipas teje se para 600 viteve shqiptaret jane vrare nga njerez qe therrisnin 'Allahu Ekber'. Vella me ler rehat se une nuk kam kohe tani te te mesoj ty histori.

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    A, mendon se "perendimi" nuk e heton nivelin e civilizimit te shqiptareve ???........pse nuk ti liberalizon vizat mendon ???............te ka mesuar nena me vjedhe, me rrejt, me be sherre ???.......dhe pikerisht kete kulturen e nenes tende e ke lane pas dore, dhe mendon se vetem me e lane ate te nenes, do te behesh modern, perendimore......baballaret tane ne perendim kur erdhen nuk dinin edhe me shkruajt, aman ishin punetoret me te sinqerte per shefat e tyre, qe edhe sot nese bisedon me nje nga ato shefat, qe sot i kane mbshe me 70 pranvera, me mallengjim i kujtojne.....me baballaret tane u realizua "mrekullia ekonomike" e gjermanise.....aman baballaret tane ishin te gdhendur nga ajo PLAKA me larte, qe thote se "dajaku" ka dale nga xheneti.....e sot mburena per kryesimin e top listes se interpolit.....kjo na ka mbete per me u mbure.....

tungi
    Lol, nena ime ka gabuar qe me ka mesuar me vjedhe. Nene me fal qe ta tradhetova keshillen tende, prej sot do te behem evropian, sepse me mesu dike me vjedh nuk eshte mire. Hahaha

O zoteri une jam rritur ne kulture shqiptare nen okupimin serb, as nena, e as baba, e as vellau apo motra nuk me ka mesuar te vjedh. Keta kurre sme kane mesuar per keq. Spo dua te behem perendimor por dua qe kur te them jam shqiptar te mos njihem si 'taliban'. O burre me dajak nuk qitet ne drite, kah cfar tipi kurre sdon me mbush mend, me keto mend ke me vdek qysh po shihet. Le mor burre mos fol gjepura kush mburret me njerez pa shkolle qe shkojne te pastrojne toaletet e evropes dhe qe besojne se nese jane myslimane do t'i martoje Allahu me 72 gra, kjo s'eshte gje e arrire por kjo eshte deshtim total i shoqerise. Une mburrem me nje doktorr qe ligjeron ne nje fakultet midis Zvicrres apo Gjermanise, dhe me nje ingjinier shqiptar apo me nje filozof apo shkrimtar si Ismail Kadare, me nje humaniste si Nene Tereza , me Adem Jashar qe sakrifikon jeten e familjen per atdhe e ta qan token krejt, e jo me njerez qe punojne si punetore krahu qe jetojne gjithmone e vdesin me mentalitet skllavi qe edhe nese shpreh nje mendim, t'i thone si rrobotat e Japonise 2-3 fjale qe i kane mesuar permendesh (islamofob, kafir, qafir, murted).

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Norca jo qe kam me t'i kritiku, po kam me t'i sakatu ideologjite, fete, teorite qe i shtyjne shqiptaret qe ta bejne normale rrahjen e njerezve, ne kete rast grave. A e din perse do ta bej kete, vetem qe te me pyesesh ti 'pse' dhe sepse e ndiej qe eshte moralisht e gabuar me rrah nje person me te dobet fizikisht e cila s'mund ta mbroje veten. Une kete te drejte ia rezervoj vetes qe ta kritikoj nje mendim te gabuar, po ashtu respektoj dike qe zgjedhe te me kritikoje mua. Tung

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Lol, nena ime ka gabuar qe me ka mesuar me vjedhe. Nene me fal qe ta tradhetova keshillen tende, prej sot do te behem evropian, sepse me mesu dike me vjedh nuk eshte mire. Hahaha

O zoteri une jam rritur ne kulture shqiptare nen okupimin serb, as nena, e as baba, e as vellau apo motra nuk me ka mesuar te vjedh. Keta kurre sme kane mesuar per keq. Spo dua te behem perendimor por dua qe kur te them jam shqiptar te mos njihem si 'taliban'. O burre me dajak nuk qitet ne drite, kah cfar tipi kurre sdon me mbush mend, me keto mend ke me vdek qysh po shihet. Le mor burre mos fol gjepura kush mburret me njerez pa shkolle qe shkojne te pastrojne toaletet e evropes dhe qe besojne se nese jane myslimane do t'i martoje Allahu me 72 gra, kjo s'eshte gje e arrire por kjo eshte deshtim total i shoqerise. Une mburrem me nje doktorr qe ligjeron ne nje fakultet midis Zvicrres apo Gjermanise, dhe me nje ingjinier shqiptar apo me nje filozof apo shkrimtar si Ismail Kadare, me nje humaniste si Nene Tereza , me Adem Jashar qe sakrifikon jeten e familjen per atdhe e ta qan token krejt, e jo me njerez qe punojne si punetore krahu qe jetojne gjithmone e vdesin me mentalitet skllavi qe edhe nese shpreh nje mendim, t'i thone si rrobotat e Japonise 2-3 fjale qe i kane mesuar permendesh (islamofob, kafir, qafir, murted).

tipike kjo puna e "junkie-ve".....ne fokus e kane vetem vakcinen e ardhshme....

Nese nuk din te diskutosh ne kontekste, nese nuk din edhe qendrimin tend te jav argumentosh, ose fundi i fundit edhe te jav imponosh tjereve.....atehere pse harxhon kohen ketu ???

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857

A eshte e vertete sipas teje se para 600 viteve shqiptaret jane vrare nga njerez qe therrisnin 'Allahu Ekber'. Vella me ler rehat se une nuk kam kohe tani te te mesoj ty histori.
    Or ti truqelbur, e ke te qart se cfare te pyeta une ty, apo jo? Po e perseris edhe njehere; cfare do te thuash qe ke bere nje koment te tille shpifes e genjeshtre per mua? Ku e di ti se ku e mesoj dhe si e mesoj une historine?
    Ti jo qe nuk ke diapazon te duhur per te mesuar dicka, por edhe ate qe e di, e ne fakt nuk di gje te sakt, e bene "rrush e kumbulla" (sepse te tille e ke trurin), dhe pastaj bene shpifje e propagende genjeshtrash ketu.
    Lere ti historine e para 600 viteve se per ty ajo eshte "televizor me ngjyra"...kupton?

P.S. M'u pergjigj ne pytjen lidhur me komentin qe ti ke bere per mua.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Interesant me ty mor burr i dheut ! Te "qan" zemra per nje femije egjiptas qe i han dy flakaresha, dhe ben apel misionaresh qe te marrim mesim nga vlerat euro-amerikane ! Po si nuk te qajti ty zemra kur luften ne Vietnam e filluan misionaret e krishter dhe perfundoj me bombardimin e dyfish te bombave qe u perdoren gjat luftes se dyt-botrore ? Si nuk te qajti zemra kur amerika gjuajti dy bomba atomike mbi popullėsi civile ? Si nuk po te qan zemra tani per kaosin e krijuar ne Irak nga perendimi ? Si s'po ta qan zemra per palestinezin, te cilit i vritet e gjithe familje dhe debohet nga shtepia ? O mesi, po e luan nje rol te dobet ketu, sepse mjafton t'i lexojm postimet per t'vertetue mllefin qe ndjen ndaj komunitetit musliman. Lindja e mesme dhe Shqiptarėt kan, se ku te marrin mesim, Amerika dhe Evropa jan te fundit ne list, ato le t'mesohen separi per veten e tyre. Shih se cfar i ben Kosoves !! Nje shtet laboratoresh ku luajn **** me qytetaret ! Ky eshte sistemi qe u'a deshiron ti edhe muslimaneve te L-mesme !
    … ///

Faqja 8 prej 18 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •