iliria e para (30-09-2013)
Aman mos na e permend barin..... se mu kujtu Enveri.... ai ka pas thene nje shprehje per barin! Nejse ne kohen e tij te pakten nuk kemi patur probleme me figuren pra me paraqitjen e jashtme, ama edhe ti zonje shume paske rene ne peshe, se mos te ngaterroj moj a je ti ai thesi i dyte!!!??
Allahu ekberr hiqni preket se u err!
Ti ,ane dhe ca jeni ata thaset e zinje,une ju gjuaj ne kontinjere se po kundermoniaty e keni vendin
![]()
Flm per komplimentat dhe me fal qe te hyra si pyke! A te kam vra shum'A!!!?
Mos edhe ti Tunxh!!!!!!!!!!!
Amon mer Tunxh se me permallove! Vecse mos m'thuj se ke shku ne perendim te kaurrt!!! E ku je ne Itali mos je ne Pesqara?
Tunxh bir me t'thane te drejten ju malcorte keni qene pak spiuna (po vetem pak ama, per t'miren e atlloqit! A m'kupto!?)
Tunxh po e riperseris
o debil me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes e bjeri me dore.
Ndryshuar për herë të fundit nga Cen Durimmadhi : 30-09-2013 më 16:59
Allahu ekberr hiqni preket se u err!
si shume po gricesh bre cen..mos kujto se po me ule mua o mjeran por kujtohu se po ul veten me te tilla shkrime..vetem kete mision me duket ke ne jete..aq e ke kulturen..
dicka desha te te them cen..nuk e di a e di ate parullen e famshme dikur ne hyrje te shkodres '' kush hy ne shkoder e del pa ...'' nuk po e vazhdoj me pasi besoj e di edhe ti ose do pyesesh te tjeret..une kam hyre shpesh ne shkoder dhe ka mundesi jam sjelle edhe rreth shtepise tane...
hajt tu rrit mendja djalo..
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Natyrisht se eshte ne vend te kaurrit se vendet muslimane jane te pazhvilluara sepse nuk jane duke e mbajte fene si duhet ose e kane keqkuptu kuranin..me ndodh ndonje mrekulli e me kuptu kuranin si duhet ke me pa si do perparojne
dhe Malesori me shoket e tij as nje minut sdo rrine me ne vendet e degjeneruara kaurre
![]()
Krijoni Kontakt