Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48

Për: Të Rinjtë Myslimanë i kërkojnë Jahjagës të vendosë ferexhe

Ti duhet te mbyllesh halen kur nuk te takon te flasesh, prandaj tu drejtova ty. Nuk ke ti te drejte ti imponosh te tjeret, dhe une si njeri moral duhet te luftoj imoralitetin, ndac te tuat e ndac te te tjereve. E kuptove, Clown?

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    fortlumturia e juaj hiene..pse hyn si pyka ne dru..lexo nje here kujt ju drejtova une me lart e pastaj pjerdh nga goja..une ju drejtova dariusit qe eshte moderator o hiene dhe jo hienave si ti dhe ajo me siper..keshtu qe rrini ne strofken tuaj e mos na qani me nderen...
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

a do male me debore.... a ke kene noj here n'zall t'kirit a ke pa si zihet koca..... !? ..... shko ne kukes kui bihet me dore!
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Shqiptareve ju ka ikur treni..ata po behen gati ta poresin trenin qe do kthehet ,kshtu qe ju bie te paguajn dy tiketa.Shqiptaret me te interesuar jon te ti pelqejn te tjeret se sa ne fakt te bejn diqka qe vete e pelqejn ne fakt.Kshtu qe Jahjaga per te e thy njifar shikimi se si na shofin te huajt del edhe zhveshur vetem mos flase bota...ne anen tjeter ja kujtojn shamin ksaj turqelikje.

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897

fytyren e Atifetes nuk e pame gjekundi. nji pale ***** dhe asgje me teper.

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897

nji pale prapanike dhe asgje me teper

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    o idiote qe nuk rri pa u grricur..pikerisht ne temat fetare sheh kulmin e idiotesise dhe ti je mjaft aktive ne keto temat fetare dhe idiotesite e fese..mjafton te pjerdhi forumi i te rinjeve muslimane dhe ti me shoket e tu tru shpelare na e bini keti a thua u be nami..mjafton te teshtije shefqet hajvani dhe o burra e ke ne forumin tone per ta diskutuar..dhe oj te diskutuar qe i beni..vetem dy shkrimet e para i permbahen temes dhe kris sherri e shamata jo ne jemi me te mire e ju jeni me te keqinj e jo ju jeni me te mire e ne jemi me te keqinj e idiotesi nga me idiotet..dhe shkon tema 100 diskutime ku 99% e tyre jan sharje te ndersjellta ..ne vend qe te turreni o burra te biem nje idiotesi ketu mjafton te pyesesh veten mo po kush eshte forumi i te rinjeve muslimane qe ne duhet te shqetesohemi..e din ti moj idiote qe ne trojet shqiptare ka edhe forume te pjerdhurish qe vegjetojne thjeshte per te marre fonde nga ata qe i financojne..e pse duhet te shqetesohemi per te tille vegjetues..dhe ti me idiotet e tjere qe i besoni keta idiote beni namin ja cka tha njeri e ja cka pjerdhi tjetri..kuptohet se jeni shume poshte qe arrini te diskutoni ( diskutime ju thenci ) idiotesite e idioteve..

forumi ka mjaft tema per diskutim dhe nuk ka nevoje per idiotesi te dilla..edhe nenforumi fetar ka mjaft tema per ti diskutuar por asnjeri nuk diskuton cka eshte feja dhe cka na jep ajo te mire e te keqe por diskutojme se si pjerdhi shefqeti apo se si e ngriti by.then hajdari..kontrolloje temen e tolerances fetare dhe ma gjej nje teme ku te jete diskutuar toleranca fetare ne pergjithesi dhe kjo tolerance ne trojet shqiptare.nuk besoj se ke per te gjetur qofte edhe nje te tille..pikerisht te toleranca fetare ke kulmin e nxitjes se urrejtjes fetare..ketu ke kulmin e sharjes se fese ne menyre te anasjellte..ata qe i thone vetes muslimane shajne ata qe i thone vetes katolike e anasjelltas..perfundimi..rrahje uji ne havan..jepini se kete pune dini te beni..
    Duke njohur pak a shume profilin tend eshte normale qe je kaq i ceket ,smund te gjykosh drejt kur je rritur e formuar ne territorin me te varfer e te prapambetur ne te gjithe trojet shqiptare dhe jeton ne ndonje geto diku ne Evropen perendimore ,kaq e ke kapacitetin ,ste ve faj ,smund te dalesh nga lekura !
    Ish bariu i dhive na thote qe duhet te injorojme FRM ,Sh.Krasniqin ,B.I.K qe e zgjodhi Shefqet Krasniqin etj e nderkohe vet thote qe keta marrin fonde per keto propaganda ..ta injorojme imamin e xhamise me te madhe te Prishtines e qindra hoxhallare te tjere anenmban trojeve shqiptare pasi ata jane thjesht hajvan edhe pse nga propagandat e ketyre hajvaneve formohen qindra hajvan te tjere ..duhet ti injorojme pasi po lendojme ndjenjat e xhematit te ketyre hajvaneve !
    Logjike bariu ma !!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Ksaj veq presidente smunesh mi than po hajt mo
    Ne kushte normale kjo sdo ishte presidente por si eshte vendi behet kuvendi ,kesi niveli e ke kryeministrin ,kryetarin e kuvendit ,shumicen e ministave dhe shumicen e deputeteve !

Prof. Dr. Kristal fare!
    Anëtarësuar
    18-09-2012
    Vendndodhja
    Aziatik prej Hallit!
    Postime
    329

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    .....Logjike bariu ma !!
    Ane asht gjynah ta quash bari nje tip te tille! Bariu i shkrete aq e ka horizontin, dele, lope, dhi... dhe shtepi! Po keta tipa jane edhe te shetitur mor xhan!!! Megjithse njesoj jane se shetiti sa te duash delen lopen edhe dhine perseri me keter kembe do ecin!
    Allahu ekberr hiqni preket se u err!

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Edhe une jam nje i ri musliman por une si kam kerku qe te mbulohet per mua heren tjeter le te dali lakuriq edhe kur ka takime zyrtare.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Emri:  burka-women-300x176.jpg

Shikime: 8708

Madhësia:  12.0 KB
    Universiteti i Prishtines / viti 2050

Rruget e Prishtines / viti 2050
    Emri:  Rruget e prishtines.jpg

Shikime: 946

Madhësia:  81.9 KB
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 30-09-2013 më 04:44
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •