"An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"
a do male me debore.... a ke kene noj here n'zall t'kirit a ke pa si zihet koca..... !? ..... shko ne kukes kui bihet me dore!
Allahu ekberr hiqni preket se u err!
Shqiptareve ju ka ikur treni..ata po behen gati ta poresin trenin qe do kthehet ,kshtu qe ju bie te paguajn dy tiketa.Shqiptaret me te interesuar jon te ti pelqejn te tjeret se sa ne fakt te bejn diqka qe vete e pelqejn ne fakt.Kshtu qe Jahjaga per te e thy njifar shikimi se si na shofin te huajt del edhe zhveshur vetem mos flase bota...ne anen tjeter ja kujtojn shamin ksaj turqelikje.
fytyren e Atifetes nuk e pame gjekundi. nji pale ***** dhe asgje me teper.
nji pale prapanike dhe asgje me teper
Duke njohur pak a shume profilin tend eshte normale qe je kaq i ceket ,smund te gjykosh drejt kur je rritur e formuar ne territorin me te varfer e te prapambetur ne te gjithe trojet shqiptare dhe jeton ne ndonje geto diku ne Evropen perendimore ,kaq e ke kapacitetin ,ste ve faj ,smund te dalesh nga lekura !
Ish bariu i dhive na thote qe duhet te injorojme FRM ,Sh.Krasniqin ,B.I.K qe e zgjodhi Shefqet Krasniqin etj e nderkohe vet thote qe keta marrin fonde per keto propaganda ..ta injorojme imamin e xhamise me te madhe te Prishtines e qindra hoxhallare te tjere anenmban trojeve shqiptare pasi ata jane thjesht hajvan edhe pse nga propagandat e ketyre hajvaneve formohen qindra hajvan te tjere ..duhet ti injorojme pasi po lendojme ndjenjat e xhematit te ketyre hajvaneve!
Logjike bariu ma !!![]()
Allahu ekberr hiqni preket se u err!
Edhe une jam nje i ri musliman por une si kam kerku qe te mbulohet per mua heren tjeter le te dali lakuriq edhe kur ka takime zyrtare.
Universiteti i Prishtines / viti 2050
Rruget e Prishtines / viti 2050
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 30-09-2013 më 04:44
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Krijoni Kontakt